Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Alice Udrea branch manager Bucuresti agentia de turism Wens Travel

Interviu cu Alice Udrea branch manager Bucuresti agentia de turism Wens Travel

Data publicare: 17 august 2015
Categorie interviu: Agentii de turism

InfoTravelRomania: Cateva cuvinte despre agentia de turism Wens Travel

Alice Udrea - Wens Travel: Wens Travel a fost infiintata in anul 1997, iar in cei peste cei 17 ani de activitate a oferit turistilor sai mii de vacante si calatorii cu amintiri frumoase.

Wens Travel a fost initial infiintata ca si agentie de ticketing, iar treptat serviciile noastre s-au diversificat, acoperind astazi cu solutii adaptate atat segmentul de business, cat si cel de leisure, evenimente si servicii sportive complete. Fidelitatea clientilor nostri confirma creativitatea, experienta si promptitudinea cu care construim pachetele personalizate la nivelul asteptarilor lor.

In 2014 agentia Wens Travel s-a relansat cu o noua identitate vizuala si un nou website.

Wens Travel nu este un simplu prestator de servicii turistice, ci este un creator de vacante. Ideile noastre nu se inspira din fotografii sau imagini, ci din experienta personala a agentilor nostri si urmare a feed-back-urilor primite de-a lungul timpului de la clientii nostri fideli. De aceea, suntem mandri ca transformam, imbinam experientele noastre cu ideile, visele si dorintele clientilor nostri.

Suntem compania de turism cu servicii complete, fiind printre putinele agentii din tara care inteleg rolul de consilier, sfatuitor, ghid, in personalizarea vacantelor si calatoriilor.

In prezent Wens Travel are puncte de lucru deschise in : Bucuresti, Cluj-Napoca si Bistrita.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Intelegem ca Wens Travel, pe segmentul de calatorii leisure este orientat spre compunerea calatoriilor personalizate. Ne puteti da cateva exemple de calatorii de acest fel, de care au beneficiat turistii dvs in aceasta vara ?

Alice Udrea - Wens Travel: Da, intr-adevar suntem orientati spre calatoriile personalizate. Turistii ne transmit ideile lor, iar noi le transformam in vacante de neuitat.

Printre calatoriile personalizate, individuale din acesta vara pot exemplifica :
Itinerariu pentru tata si fiu, pasionati de tehnica, istorie militara si tehnologie, vacanta tailor made cu vizite tematice programate la cele mai importante muzee militare, tehnice si de istorie in : capitala Suediei Stockholm, orasul marcii Volvo – Gothenburg cu vizita la muzeul si fabrica Volvo, capitala Finlandei, Helsinki, precum si cele mai importante orase din Rusia, Sankt Petersburg si Moscova. Itinerariul a avut o durata de 15 zile, incluzand cazari la cele mai bune si exclusiviste hoteluri situate central, cu acces facil la muzeele tematice si de interes. Zborul s-a efectuat cu avionul de la Bucuresti la Gothenburg, cu intoarcere din Moscova, iar intre orase transferul s-a facut cu trenuri de mare viteza si ferryboat, admirand peisajele fascinante ale naturii scandinavo-baltice.

Pentru o familie am compus un itinerariu personalizat in Germania castelelor romantice care a inceput din Nurnberg, a continuat in chochetul orasel Rothenburg ob Der Tauber, Stuttgart, Augsburg si se termina in Munchen. De-a lungul acestui itinerariu turistii s-au putut bucura de vizitarea unor castele celebre precum Fortareata Imperiala din Nurnberg, Fortareata Mariemberg, Castelul Weikersheim, Castelul “Frumoasei din Padurea Adormita”- Neuschwanstein, Linderhof si Herremchiemsse.

Circuit personalizat clienti VIP : o inedita combinatie care a inceput cu Alaska (unde s-a vizitat Parcul National Denali), Croaziera de 1 zi in Alaska, zbor panoramic deasupra muntelui Mc. Kinley cu aterizare pe ghetar , a continuat cu Statele Unite ale Americii – Coasta de Vest, cu o croaziera de 7 zile in Caraibele de Sud si cateva zile pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.

Grup pasionat de turismul oenologic : circuit de 7 zile in Ungaria cuprizand vizite in Budapesta cu croaziera pe Dunare, Pecs, vizita la cramele din Balatonfured-Csopak , Villany-Siklos si renumita zona viticola Tokaj.

InfoTravelRomania: Ce pregatiti pentru sezonul de toamna si iarna ?

Alice Udrea - Wens Travel: Pentru sezonul de toamna si iarna ni s-au solicitat pachete personalizate si avem deja rezervate pachete precum:

- Vacante tailor made in Iordania in luna septembrie : Inspirati din povestea celor “1oo1 de nopti”, turistii nostri vor face cunostinta cu cele mai captivante obiective turistice ale Iordaniei - Regatul Hasemit, unde traditiile milenare ale culturii arabe dainuie de veacuri traind intr-o perfecta armonie cu tendintele moderne ale cosmopolitei capitale Amman. Din acest oras vor porni catre Petra sau “Trandafirul Rosu” si anticele orase Kerak, Mukavir, muntele Nebo si pe vor putea bucura de plaja si mare la tarmul Marii Rosii, in statiunea regala Aqaba.

- Circuit tailor made Thailanda de Revelion : In cele 11 zile de program, turistii vor putea afla secretele fascinantei culturi Thai de-a lungul unui itinerariu care incepe din capitala Bangkok brazdata de apele fluviului Chaophraya si urca pana in nord la Chiang Mai sau Chiang Rai, langa granita cu Birmania, locul de bastina al triburilor Kayan. Palate, temple stravechi si pagode de aur ce adapostesc statui ale a lui Budha contrasteaza cu verdele crud al plantatiilor de orez si stralucirea paradisiaca a plajelor de la Golful Siam, sau Marea Andaman unde se pot bucura de plaja, mare si soare la superlativ.

- City-break-uri tematice pentru evenimente aniversare.
- Tabere de ski in tara si strainatate.

Imagine 2

InfoTravelRomania: Aveti pregatite pachete si pentru grupuri organizate ? Sau vacante inedite dar cu pachete prestabilite ?

Alice Udrea - Wens Travel: Sigur ca da, avem pregatite atat pachete individuale cat si pentru grupuri Wens Travel . Acestea se pot regasi pe site-ul nostru in sectiunea Celebration Weekend si Friendtrips of a Lifetime . Acestea sunt calatorii care noi consideram ca trebuie facute macar o data in viata, fiecare dintre ele avand tematica, istorie si traditii unice:

Peisaje de legenda si povesti cu vikingi in Scandinavia
FriendTrip pe Meleaguri Exotice Malaezia – Indonezia – Singapore
7 zile in Israel, locul unde a inceput crearea lumii
FriendTrip India Bhutan Nepal
FriendTrip istoric in Normandia
FriendTrip in marile civilizatii ale Americii de Sud
Calatoreste in timp in Australia
FriendTrip Exotic in Vietnam – Cambogia – Thailanda


InfoTravelRomania.ro: Cum se prezinta industria turismului romanesc acum, comparativ cu anul trecut din punctul dvs de vedere ?
Alice Udrea – Wens Travel: Turismul romanesc pare a avea o usoara crestere anul acesta, lucru confirmat chiar si de institutul de statistica, conform ultimelor communicate si analize care parca sunt afisate pt luna mai sau iunie 2015 . A crescut putin circulatia turistica, au aparut noi investitii ( noi unitati de cazare, sau renovari) , au renascut statiuni ( precum Venus litoral), orase precum Clujul au explodat pur si simplu din punct de vedere turistic in acest an datorita evenimentelor de mare amploare organizate cu ocazia faptului ca este Capitala Europeana pentru tineret.

Din pacate insa, in activitatea pe care eu o desfasor zi cu zi, constat ca inca mai avem mult de lucru la partea de servicii, customer support, colaborare intre operatorii de turism (hoteluri, agentii, touroperatori), pregatirea personalului specializat etc.

InfoTravelRomania: Cum sunt tarifele practicate de hotelierii din Romania? De ce buget trebuie sa dispuna un turist pentru a-si petrece concediul intr-o statiune din strainatate, dar intr-una din Romania ?

Alice Udrea - Wens Travel: Costurile unei vacante in Romania pot fi similare cu ale uneia in strainatate si putem demonsta acest lucru simplu : o noapte de cazare cu mic dejun la un hotel de clasa medie in Mamaia sau Venus de exemplu costa aproximativ 350 lei , adica pt 7 nopti vom plati 2450 lei echivalentul a 550 euro…la care se mai adauga transportul si mesele . Pentru Grecia se gasesc pachete avion + cazare incepand de la 700 euro / 7 zile, iar in Turcia un sejur avion + cazare cu all inclusive incepe de la 1000 euro.

Tarifele practicate in hotelurile si pensiunile din Romania pot parea putin mari, dar acest lucru se datoreaza costurilor de exploatare ridicate, taxelor si impozitelor, lipsei facilitatilor fiscale . (gaz, curent, apa, costuri materii prime, impozite pe salarii, taxe pe licente diverse). Am lucrat timp de 10 ani in hotelarie si spun aceste lucruri in cunostinta de cauza…

Imagine 3

InfoTravelRomania: Unde pot gasi turistii mai multe informatii despre dvs.?

Alice Udrea - Wens Travel: Site-ul oficial al agentiei Wens Travel este www.wens.ro . De asemenea va invitam sa ne urmariti pagina Facebook : https://www.facebook.com/wenstravelagency

Site-ul Wens Travel este un site inspirational. Acesta nu cuprinde sute de pachete dar isi propune sa-i inspire pe cei din grupurile noastre tinta, incurajandu-i sa ne trimita ideile si bugetele lor pentru a le compune vacante personalizate.
Structura site-ului a fost gandita pentru a spune povestea locului, aducandu-l pe fiecare potential turist, vizual si contextual, cat mai aproape de spiritul calatoriei. Wens Travel nu vinde vacante si oferte, ci propune experiente concepute pentru calatori specifici, care isi doresc mai mult decat o banala vacanta. Sunt folosite harti dinamice, care redau circuitul calatoriei si pe care fiecare potential calator le poate folosi pentru a naviga in intreaga zona, asa cum ar face-o in orice alt Google Map sau Google Street View.
Puteti vizualiza cateva dintre pachetele noastre aici :
http://www.wens.ro/category/celebration-weekend/
http://www.wens.ro/category/friendtrips-of-a-lifetime/

Pentru a ne cunoaste mai bine, invitam turistii la o cafea sa povestim despre calatorii la birourile noastre din Bucuresti, Cluj sau Bistrita .

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!