Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Marian Burungiu Administrator Sulina Trans

Interviu cu Marian Burungiu Administrator Sulina Trans

Data publicare: 17 iulie 2017
Categorie interviu: Companii transport

InfoTravelRomania: Cateva cuvinte despre Sulina Trans

Marian Burungiu - Sulina Trans: Sulina Trans, este un brand nou infiintat, mai exact in 2016, dar cu o experienta de 11 ani in domeniul turismului, oferind servicii de excursii in Delta Dunarii, transferuri rapide intre localitatile Deltei, rent a bike si sporturi nautice!

Suntem o echipa tanara, care isi face meseria cu responsabilitate si daruire! O echipa care iubeste Delta si natura, toti fiind nascuti-crescuti in Sulina. Iubirea de natura, nu a insemnat pentru noi doar beneficii financiare, inplicandu-ne si initiand an de an, actiuni de ecologizare a canalelor Deltei, cat si a plajei Sulina!

Imagine 1

InfoTravelRomania: Ce putem vizita in Sulina si in imprejurimi?

Marian Burungiu - Sulina Trans: Sulina, are o istorie deosebita! A primit statutul de oras in sec.XIX odata cu infiintare Comisiunii Europene, care a transformat localitatea dintr-un sat de pescari într-un oraș important pentru traficul fluvial european. Palatul Comisiei Europene a Dunãrii și Farul din Sulina sunt douã din monumentele importante ale orașului, datând din anii 1860 și 1870.

Cimitirul maritim, unic in Romania si chiar in Europa, cu legende deosebite despre printi, printese si pirati inmormantati acolo!

Un alt obiectiv important, este plaja, mare parte neamenajata care ii da o aer de salbaticie unic, cu un nisip extrem de fin, cu apa nu foarte sarata si adancime mica, ideala pentru familii cu copii.

Tot de aici este punctul cel mai central si apropiat pentru a vizita toate obiectivele importante ale Deltei Dunarii cum ar fi : Letea si Padurea Letea, Gura de Varsare a Dunarii in Marea Neagra, bratele Sf. Gheorghe si Chilia, canalele si lacurile Deltei, etc.

InfoTravelRomania: Ce planuri aveti pentru 2017?

Marian Burungiu - Sulina Trans: Planul nostru, an de an, este sa ne dezvoltam si sa ne diversificam serviciile dar acest lucru este greu de realizat deoarece sezonul este foarte scurt asta aducandu-ne si venituri care nu permit o dezvoltare continua! Nu ne descurajam, suntem optimisti ca Delta Dunarii, va deveni numarul 1 in topul destinatiilor turistice din Romania, pentru ca merita acest statut! Avem si o abmitie de viitor, contructia unei pensiuni turistice pentru a oferi clientilor nostri servicii complete!

In aceasta luna, am lansat si un concurs pe pagina noastra de facebook.com/SulinaTrans, in care oferim un sejur pentru 2 persoane in Delta Dunarii, speram ca norocosul sa se bucure de minunatiile acestei zone. Inca mai este timp pentru inscriere asaca va asteptam si pe voi sa participati!

Imagine 2

InfoTravelRomania: Cand se va reface faleza din Tulcea ?

Marian Burungiu - Sulina Trans: Din cate stiu, faleza a reintrat in administratia Consiliului Judetean Tulcea, in acest an, pana acum fiind administrat de APDM Galati, acestia neavand nici un interes sa o amenajeze! Speram, ca asa cum a promis, presedintele Consiliului Judetean, dl Horia Teodorescu, faleza Tulcea va intra in renovare, incepand chiar din acest an!

InfoTravelRomania: Este Delta Dunarii suficient de promovata, cine ar trebui sa se implice mai mult?

Marian Burungiu - Sulina Trans: Avem nevoie si de sustinerea Ministerului Turismului, dar cei mai buni promotori suntem noi, cei ce oferim servicii aici, daca reusim sa oferim servicii de calitate si clientii sa plece multumiti, anul urmator vor reveni ei sau prietenii si rudele lor! Este promovata si in mediul online, insa ne lipseste un mare lucru.

Lipsa de intelegere si comunicare a celei mai importante institutii din Delta Dunarii, A.R.B.D.D, care nu asculta de doleantele noastre, legate de colmatarea lacurilor si canalelor, acest lucru ducand la o situatie extrem de grava in anii urmatori! Specialistii in acest sens sunt localnicii, nu oamenii din birourile Bucurestene sau Tulcene.

Imagine 3

InfoTravelRomania: Ce parere aveti despre portal de turism www.infotravelromania.ro?

Marian Burungiu - Sulina Trans: Absolut necesar un astfel de site, felicitari celor ce au luat initiativa si conduc acest proiect, va doresc succes si muuuule feedback-uri pozitive!

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina: