Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Albert Robescu de la Mappamonde

Interviu cu Albert Robescu de la Mappamonde

Data publicare: 6 iunie 2017
Categorie interviu: Diverse

InfoTravelRomania: Cum a pornit si ce face Mappamonde.ro?

Albert Robescu - Mappamonde: Mappamonde a inceput ca rezolvare a unei probleme personale, aceea ca aeroportul din Singapore mi-a zgariat si rupt trolerul, iar acesta avea un aspect neplacut. Mai mult, nu aveam buget pentru achizionarea altui troler.

Astfel, la ceva luni dupa calatoriile prin sud-estul Asiei, am lansat primele huse Mappamonde, care protejeaza trolerele impotriva zgarieturilor, ajuta la recunoasterea acestora la pick-up protejeazã impotriva prafului la depozitare. De asemenea, husele diferentieaza trolerul din multimea de trolere clasice si acestea pot exprima personalitatea calatorului.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Cat costa o husa si ce modele aveti? Pe ce culori?

Albert Robescu - Mappamonde: O husa design standard costa 109 lei, indiferent de marime, având transportul inclus.
Colectia Folclor este disponibila acum spre comanda, urmand ca in urmatoarea saptamana sa publicam si celelalte colectii disponibile. De asemenea, realizam huse cu design la comanda, pentru cei care vor ceva special.

InfoTravelRomania: Cum se pot achizitiona si cum intram in posesia lor?

Albert Robescu - Mappamonde: Momentan primim comenzi de pe pagina de Facebook, prin messenger, urmand ca in perioada urmatoare sa lansam si magazinul online mappamonde.ro. Intrati in posesia lor prin transport curier, plata facandu-se ramburs.

Imagine 2

InfoTravelRomania: Care sunt planurile dvs. pentru 2017?

Albert Robescu - Mappamonde: Sa lansam inca 4 colectii de huse Mappamonde, 2 dintre ele fiind cu branduri populare in lumea social media, care se pot promova printr-un partneriat autentic si unic iar noi ne putem promova prin asocierea cu brandul acestora.

Sa realizam parteneriate cu cel putin 50 de agentii de turism si unitati hoteliere, care sa distrbuie mai departe husele Mappamonde catre clientii acestora.

De asemenea, pentru partea a doua a anului planuim sa promovam si sa distribuim husele Mappamonde in cel putin 1-2 tari din vest, fie in mod direct fie prin parteneriate strategice.

InfoTravelRomania: Ce parere aveti despre portalul de turism www.infotravelromania.ro?

Albert Robescu - Mappamonde: Portalul este o foarte buna sursa pentru a gasi cele mai noi informatii despre ceea ce se intampla in zona de turism si de asemenea o sursa folositoare pentru a gasi oferte de sejururi pentru destinatii interne si externe.

Imagine 3

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!