Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu domnul Adrian Barsan de la Trend Travel

Interviu cu domnul Adrian Barsan de la Trend Travel

Data publicare: 8 aprilie 2019
Categorie interviu: Agentii de turism

InfoTravelRomania: Sa vorbim putin despre Transfer Castle. Cum ati inceput acest tur?

Adrian Barsan - Trend Travel: Ideea acestui proiect, derulat impreuna cu partenerii nostri de la Drachenhaus, care gestioneaza peste 120 de locuri de cazare in hotelurile proprii din Brasov, a aparut din necesitatea de a oferi turistilor posibiliatea de a accesa rapid trei dintre cele mai importante obiective turistice din zona Brasovului si anume Cetatea Rasnov, Castelul Bran si Biserica Fortificata Prejmer. Este un proiect de suflet pentru noi si, judecand dupa feedback-ul primit, este chiar un proiect de succes.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Cate autocare sunt? Cat costa? Care este traseul? Ce contine pachetul?

Adrian Barsan - Trend Travel: In momentul de fata dispunem de un autocar de 57 de locuri, de un microbuz si de doua autocare double decker cu peste 70 de locuri fiecare, avand un disponibil total de peste 200 de locuri. Turul costa 25 EUR sau 120 Lei de persoana, se desfasoara zilnic, indiferent de sezon, se adreseaza atat turistilor romani cat si celor straini si are ca puncte de plecare Brasovul si Poiana Brasov.

Primul punct al traseului este Panorama Belvedere, unde poposim pentru 15 minute pentru a admira si pentru a fotografia de sus in toata splendoarea sa orasul de la poalele Tampei. Urmatorul punct atins este Rasnovul, unde am alocat o ora si jumatatea pentru vizitarea vechii cetati, urmat de Castelul Bran, unde ramanem pentru doua ore si de Prejmer, unde avem 40 de minute pentru vizitarea bisericii fortificate. Evident, in drumul catre Prejmer trecem pe langa bisericile fortificate Sanpetru si Harman. Incheiem in Brasov, de unde am pornit, nu inainte de un scurt tur panoramic al centrului vechi.

Pe langa transport si insotitor de grup vorbitor de limba engleza, le oferim turistilor nostri wi-fi in autocare si o gustare, harta turistica a orasului Brasov, un bilet de intrare la Muzeul Strada Sforii si, pentru a incheia in cel mai placut mod ziua, o bere din partea noastra la Aftar Stube Pub.

Nu sunt incluse in tariful turului taxele de intrare la Cetatea Rasnov, la Castelul Bran si la Biserica Fortificata Prejmer

InfoTravelRomania: Cum ati rezolvat problema cu coada de la Castelul Bran?

Adrian Barsan - Trend Travel: Gratie parteneriatului cu Castelul Bran, oferim turistilor acces skip the line, asigurandu-le astfel conditii optime de vizitare.

Imagine 2

InfoTravelRomania: Unde va promovati? Lucrati cu agentiile de turism?

Adrian Barsan - Trend Travel: Ne promovam in toate mediile, dar, evident, colaboram cu hotelurile din zona si cu agentiile de turism din tara si din strainatate, oferindu-le avantajul de a rezerva online si de a emite pe loc biletele, precum si suport call center zilnic, in intervalul 08:00 - 23:00.

Oferim si turistilor, deasemenea, suport call center si posibilitatea de a-si rezerva online turul in doar doua minute pe pagina noastra www.transfercastel.ro

InfoTravelRomania: Ce planuri aveti pentru viitor?

Adrian Barsan - Trend Travel: Exista o nevoie de programe cat mai variate si cat mai interesante, motiv pentru care pregatim o serie de produse noi pe piata, dar despre toate, la timpul potrivit. Va multumim pentru interes si va asiguram ca ne vom reauzi curand cu noutati.

Imagine 3

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!