Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Camelia Badiu Manager agentia de turism Bavaria Tour

Interviu cu Camelia Badiu Manager agentia de turism Bavaria Tour

Data publicare: 9 martie 2015
Categorie interviu: Agentii de turism

InfoTravelRomania: Cateva cuvinte despre agentia de turism Bavaria Tour

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Agentia Bavaria Tour a pornit acum aproape 10 ani ca o afacere de familie.
In 2014 a avut loc un proces de rebranding al firmei care a constat nu doar in schimbarea logo-ului firmei ci in reasezarea principiilor noastre de business, regandirea punctelor tari, a oportunitatilor si restructurarea brandului ca personalitate.

Valorile de la care nu abdicam niciodata sunt profesionalismul, dorinta de a fi mai buni in fiecare zi, integritatea morala si etica.Agentia Bavaria Tour beneficiaza de o echipa tanara, puternica si dinamica unde colegii sunt tratati corect si cu respect si unde clientii si partenerii sunt tratati cu admiratie si stima.Echipa noastra este alcatuita din oameni cu experienta in domeniul turismului, bine pregatiti profesional.O buna parte din turisti sunt clienti fideli ai agentiei care se intorc an de an la noi pentru ca stiu ca aici primesc consiliere in alegerea ofertei potrivite pentru ei.Ne bucura aprecierile pe care le primim,dar pretuim orice sesizare pertinenta si justificata din partea turistilor nostri,pentru ca am invatat cat de valoroasa este o observatie trimisa de turisti.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Ce oferte pregatiti pentru Paste si 1 mai 2015?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Oferta pentru Paste si 1 mai 2015 este destul de variata dar ca si in anii anteriori ne bazam in special pe destinatiile mai insorite, nu neaparat cele exotice ci mai curand pe sudul Italiei, Spania, eterna Grecie, croazierele pe Mediterana. Ca o noutate a acestui an avem multe cereri pentru destinatiile Iordania si Egipt.Ca raspuns la aceste cereri le oferim turistilor mai multe variante de circuite combinate cu sejur la plaja in Aqaba sau Sharm el Sheikh.

InfoTravelRomania: Care sunt principalele oferte de vara ale agentiei Bavaria Tour?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Agentia Bavaria Tour se axeaza in procent de 70 la suta pe circuite externe cu avionul sau autocarul; restul de 30 la suta il acopera sejururile si charterele.
Avem peste 600 de oferte de circuite externe active pe site in acest moment si majoritatea au deja grupul minim format. Am pregatit mai multe variante de excursii pentru Turcia, Istanbul in special si pentru Israel deoarece avem multe solicitari pe aceste destinatii.De asemenea am pregatit mai multe excursii care sa cuprinda minim 3 tari cum ar fi http://www.bavariatour.ro/circuit-anglia-franta-benelux-11-zile-avion/ unde turistii au ocazia sa vada cat ai multe obiective intr-un timp relativ scurt si cu un buget moderat.

Imagine 2

InfoTravelRomania: Care sunt preferintele turistilor romani?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Avand in vedere oferta bogata, turistii au inceput de cativa ani sa-si mai largeasca orizontul si sa mai incerce si alte destinatii decat Turcia cu ultra all inclusive sau Grecia,Halkidiki. Printre preferinte se numara insulele din Grecia cum ar fi Parga sau Skiathos,o alta destinatie ceruta este Insula Madeira si ca noutate foarte bine primita de turistii nostri este charterul in Tunisia pentru care avem plecari din iunie cu zbor din Bucuresti.

InfoTravelRomania: De ce este mai bine ca turistul sa apeleze la o agentie de turism?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Daca esti un bun organizator si planificator atunci iti poti crea singur itinerariul. Insa daca preferi sa te scutesti de faptul ca poti oricand sa gresesti drumul sau poti rata obiective turistice care ti s-ar fi putut parea interesante pentru simplul fapt ca harta de la gps nu are un upgrade facut atunci poti alege un program la cheie facut de o agentie de turism.

La un circuit gata facut nu mai este nevoie sa faci cautari si rezervari cat mai avantajoase la hoteluri si nici nu mai pierzi timp cautand informatii despre destinatie pentru ca ai un ghid care iti va spune tot ce este de vazut si de stiut despre acel loc.

Imagine 3

InfoTravelRomania: A trecut criza? sau ne place sa defilam cu aceasta scuza pentru a cere tarife mai mici?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Din punctul meu de vedere a trecut criza, dar turistii au ramas in continuarea cu obiceiul de a negocia.Probabil anul acesta vom scapa in sfarsit de aceasta scuza "e criza".

InfoTravelRomania: Cand incepeti sa faceti incoming?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Acesta este unul din proiectele la care lucram si ne-am propus ca pana la sfarsitul anului sa inauguram si acest departament.

InfoTravelRomania: Unde pot gasi turistii mai multe informatii despre dvs.?

Camelia Badiu - Bavaria Tour: Agentia de turism Bavaria Tour are sediul in Bucuresti, in zona Universitate,pe Bulevardul Regina Elisabeta.
Site-ul oficial al agentiei Bavaria Tour unde gasiti inclusiv cele peste 600 de circuite este www.bavariatour.ro

Mai multe detalii

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!