Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Workshop pregatire ghizi turism Palatele Iasului si vinul de Cotnari 17-20 februarie 2020

Workshop pregatire ghizi turism Palatele Iasului si vinul de Cotnari 17-20 februarie 2020

Categorie eveniment: Workshop
Localitate: Iasi, judetul Iasi, Romania

Iasi City Tours organizeaza la Iasi un workshop de pregatire a ghizilor, cu ocazia zilei internationale a ghidului (21 februarie).Eveniment facut in parteneriat si sustinut de InfoTravelRomania,Direct Aeroport, Asociatia profesionala a ghizilor de turism ProGuide, Cotnari, VinlaIasi.ro, Palatul Culturii din Iași - Complexul Muzeal Național „Moldova".

În 2016 am organizat la Iași un prim seminar de formare continuă chiar înainte de redeschiderea Palatului Culturii după renovarea lungă și laborioasă. Revenim cu propunerea de a revedea orașul Iași, dar și de a deschide poarta împreună la alte obiective turistice importante atât din oraș cât și din imediata lui apropiere astfel încât să petrecem timp de calitate împreună cu turiștii noștri.

Program:
Luni - îmbarcare la ora 6 30 în București și plecare spre Iași. Se ajunge în jurul orei 15 30. Tur de familiarizare pietonal.
Marți - vizita cramei Cotnari. Degustare de vinuri. Turism oenologic. Prânz. După amiază vizită la Catedrala Mitropolitană de la Iași.
Miercuri - Palatul Mare Universitar de la Copou. Biblioteca, Aula, Sala Pașilor Pierduți cu frescele lui Sabin Bălașa. Palatul Culturii din Iași. Prezentare complex Palas - destinația de shopping a Iașului. Brunch.
Joi la 9.00 plecare spre Ruginoasa. Se vizitează Palatul Cuza de la Ruginoasa. Palatul Sturza de la Miclăușeni. Plecare către București.

Cost program loc în cameră dublă: 445 RON. Supliment single 250 RON.
Mese incluse: micul dejun, masa de prânz de la #Cotnari și brunch oferit de Palas Iasi.
Galerie poze
Perioada: 17 februarie 2020 - 20 februarie 2020
Numar participanti: 15
Organizator: Iasi City Tours
Taxa de participare: 445 lei

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!