Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Targul international de turism Tur-evrotsentr Zakarpattia din Ucraina 21-22 septembrie 2018

Categorie eveniment: Targ turism international
Localitate: Ujgorod, Ucraina

Ambasada Romaniei in Ucraina ne-a informat despre cea de-a XVII-a editie a Targului si expozitiei internationale de turism "Tur-evrotsentr Zakarpattia 2018", care va avea loc in perioada 21 - 22 septembrie 2018, la Centrul cultural-istoric "Sovine Gnizdo (Cuibul bufnitei)" din Ujgorod, Ucraina. Organizatorii expozitiei sunt Administratia de Stat a Regiunii Transcarpatia, Consiliul Regional Transcarpatia si Consiliul Orasenesc Ujgorod.

In perioada targului va fi prezentata oferta locala de turism din Ucraina si sunt asteptate sa participe firme de profil din Polonia, Romania, Slovacia, Ungaria, Croatia si Cehia. Vor fi efectuate prezentari privind turismul rural si turismul activ din Ucraina, vor fi organizate seminarii practice privind pregatirea de mancaruri si suveniruri traditionale, precum si degustari de vinuri si produse apicole.

Detalii privind desfasurarea evenimentului, pentru firmele potential interesate de participarea la eveniment, pot fi obtinute pe portalul oficial de informatii turistice "Vitaemo na Yakarpatti", la adresa http://zaktour.gov.ua/ , e-mail: economy@carpathia.gov.ua sau fax +380 312 614 411.
Galerie poze
Perioada: 21 septembrie 2018 - 22 septembrie 2018
Numar participanti: 7000
Organizator: Administratia de Stat a Regiunii Transcarpatia
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: