Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Targul de turism Vacanta 2019 Iasi by ANAT

Targul de turism Vacanta 2019 Iasi by ANAT

Categorie eveniment: Targ turism Romania
Localitate: Iasi, judetul Iasi, Romania

Concedii la preţuri reduse, la Târgul de Turism Vacanţa Iaşi 2019

Cea de-a VII-a ediţie a Târgului de Turism Vacanţa Iaşi va avea loc în perioada 15 – 17 martie, la Palas Mall, zona Atrium, şi va reuni agenţii de turism, hotelieri şi destinatii turistice din România, Bulgaria, Republica Moldova, care îşi vor prezenta ofertele de vacanţă la tarife reduse pe toată perioada târgului.

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare târg de turism din estul ţării se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2019.
________________
Cea de a 7- a ediție a Târgului de Turism VACANȚA Iași se va desfășura în perioada 15 – 17 martie 2019 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2019, evenimentul se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Păstrând tradiția, timp de trei zile, vom oferi publicului ieșean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Expozanții vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu reduceri subtanțiale de tip early booking pentru vacanțele sezonului 2019, prezentări de destinații, produse de hobby și timp liber.
Galerie poze
Perioada: 15 martie 2019 - 17 martie 2019
Numar participanti: 3000
Organizator: ANAT
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: