Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - OMD la Targu Jiu si Timisoara

OMD la Targu Jiu si Timisoara

Categorie eveniment: Conferinta
Localitate: Targu Jiu, judetul Gorj, Romania

MANAGEMENTUL DESTINATIILOR: ONLINE SI OFFLINE

ANT continua caravana cu Google la Targu Jiu si Timisoara.
Autoritatea Nationala pentru Turism, sustinuta de Google Romania, in parteneriat cu Consiliul Judetean Gorj si Consiliul Judetean Timis, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis (A.P.D.T.), organizeaza in perioada 29 - 30 septembrie a.c, la Targu Jiu si respectiv Timisoara, doua conferinte in cadrul Caravanei "Managementul Destinatiilor: Online si Offline".

Evenimentele vor avea loc dupa cum urmeaza:

- Targu Jiu - 29 septembrie 2016, ora 10:30 - Sala "Maura", Consiliul Judetean Gorj
- Timisoara - 30 septembrie 2016, ora 10:30 - Sala Multifunctionala a Consiliului Judetean Timis

Caravana este un proiect initiat de Autoritatea Nationala pentru Turism si sustinut de Google Romania, care se deruleaza in perioada 19 septembrie - 3 noiembrie 2016, in orasele Constanta, Targu Jiu, Timisoara, Braila, Brasov, Cluj-Napoca, Suceava si Bucuresti.

In cadrul conferintelor din zona Olteniei si a Banatului, doamna Anca PAVEL-NEDEA, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, va modera discutiile care aduc in atentie modele de bune practici si instrumente ce vin in ajutorul promovarii si managementului destinatiilor turistice. Google Romania, prin doamna Ana SIPCIU, va face cunoscute oportunitatile pe care le ofera instrumentele de marketing online si va contura profilul calatorului digital. Ceilalti vorbitori vor prezenta modele de bune practici in dezvoltarea si promovarea unei destinatii turistice autohtone.

La eveniment vor participa agenti economici din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai asociatiilor de dezvoltare si promovare turistica, ai asociatiilor patronale si federatiilor de profil si ai organizatiilor non-guvernamentale cu activitate in domeniul turismului, reprezentanti ai centrelor de informare turistica, institutiilor culturale, ai mediul academic si mass-media nationala si locala.

Daca doriti sa participati, va puteti inscrie accesand link-ul http://omd.romania.travel/, pagina dedicata evenimentelor din cadrul Caravanei.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta Autoritatea Nationala pentru Turism la urmatoarea adresa de e-mail: comunicare@mturism.ro

Perioada: 29 septembrie 2016 - 30 septembrie 2016
Numar participanti:
Organizator: ANT
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!