Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Invitatie PrestigeTrip in Thailnda by Prestige Tours

Invitatie PrestigeTrip in Thailnda by Prestige Tours

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Bangkok, Tailanda

Perioada PrestigeTripExotic:
Thailanda: Bangkok + Phuket
06.12.2019 - 15.12.2019
Pret: 1199 EUR/agent

Plecare din Bucuresti via Istanbul cu Turkish Airlines

Descarca programul: AICI

Obiectiv: Parcurgerea programului ce va fi pus la vanzare si catre clientii dumneavoastra, intr-un viitor apropiat. Prin acest PrestigeTripExotic dorim sa va convingem de partenerii si selectiile facute pentru acest program. Astfel, decizia de a ne promova si vinde Circuitele Exotice va fi una mai usoara!

Termenul limita pentru inscrieri este: luni (16.09.2019)
Numarul de locuri disponibil este limitat!

Infotrip-ul se adreseaza exclusiv agentilor de turism care sunt interesati de promovarea acestei destinatii prin comercializarea de pachete turistice prin intermediul agentiei noastre. Locurile sunt limitate, iar oferta este valabila pentru 1 persoana per agentie.

La inscriere va rugam sa ne transmiteti urmatoarele detalii obligatorii:

Nume/Prenume Functia Data nasterii

Asteptam inscrierile dumneavoastra la Elena Gorun: Elena@prestigetours.ro

Perioada: 6 decembrie 2019 - 15 decembrie 2019
Numar participanti: 20
Organizator: Prestige Tours
Taxa de participare: 1199 euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!