Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Infotrip Romania cu 20 TO straini din Italia si Portugalia

Infotrip Romania cu 20 TO straini din Italia si Portugalia

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Mangalia, judetul Constanta, Romania

In perioada 24-29 Mai 2016 vor sosi in Romania 20 oaspeti din Italia si Portugalia - agentii de turism touroperatoare, precum si presa de specialitate, atat din Romania, cat si din tarile invitate.

In cadrul evenimentului va avea loc o conferinta de presa, deschiderea oficiala a evenimentului fiind in ziua 2 la Bucuresti – 25 Mai 2016.

La conferinta de presa sunt invitate persoane din mass media (din Romania, dar si din Italia, Spania, Portugalia si Olanda): TV, precum si Radio, Presa scrisa, bloguri de turism si publicatii de specialitate, care vor asigura vizibilitatea evenimentului.Initiatorul proiectului este HOLIDAY BOUTIQUE - o agentie de turism si evenimente, un concept care incurajeaza calatoriile in Romania, venind in intampinarea turistilor, atat a celor straini care calatoresc in Romania, dar si a romanilor care isi viziteaza propria tara.Agentia de Turism HOLIDAY BOUTIQUE (Bucuresti), impreuna cu Agentia de turism si transport HELLO HOLIDAYS (Bucuresti) si cu spirijinul Agentiei de Turism PARADIS VACANTE DE VIS (Constanta), organizeaza un Study Tour dedicat agentiilor de turism touroperatoare din Italia, Spania, Portugalia si Olanda.Evenimentul isi doreste sa urmeze conceptul “Descopera frumusetile Litoralului Romanesc - SUD” si este sustinut de o campanie de promovare in zona turismului: “Vreau sa fiu turist in Romania!” Pe langa zona centrala a evenimentului – litoralul – vom atinge si vizite culturale, precum: Bucuresti si Constanta – tururi de oras si cele mai importante obiective turistice ale acestora.Study Tour-ul va avea loc pe perioada a 6 zile in intervalul marti-duminica, perioada propusa fiind 24-29 MAI 2016.Conceptul va fi realizat impreuna cu agentii economici locali (hotelieri, furnizori de servicii turistice si activitati locale) si, de asemenea, cu obiectivele turistice care doresc sa sprijine acest proiect cultural de cunoastere a Romaniei de catre oaspeti din tari precum Italia, Spania, Portugalia si Olanda.Scopul acestui eveniment: cunoasterea zonelor turistice Bucuresti, Constanta si Sudul Litoralului Romanesc din perspectiva turistului strain care viziteaza Romania si incurajarea calatoriilor in aceste destinatii, insotite de servicii de cazare, masa si activitati de relaxare si petrecere a timpului liber.In cadrul evenimentului nostru vom pune bazele unui proiect de infratire intre un Parc National din Italia, Zona Unesco http://www.italyheaven.co.uk/basilicata/pollino.html si orasul Mangalia. Dorim ca aceasta infratire sa aiba urmari pozitive dpdv social, turistic, educational si economic.Consideram ca sectorul balnear din Sudul Litoralului prezinta un interes deosebit pentru oaspetii nostrii, cele 40 agentii de turism touroperatoare din Italia, Spania, Portugalia si Olanda. Alaturi de acest segment dorim sa promovam mai multe prosibilitati de petrecere a timpului liber, precum: herghelie, parc de Aventura, degustare de vinuri, vizita portul turistic Mangalia si plimbare pe mare, vizita Mangalia: Moscheea Esmahan Sultan si Muzeul de Arheologie.Prin acest mesaj doresc sa va transmit invitatia de a va alatura evenimentului “Descopera frumusetile Litoralului Romanesc - SUD”.

Galerie poze
Perioada: 24 mai 2016 - 29 mai 2016
Numar participanti: 20
Organizator: Holiday Boutique
Taxa de participare: fara taxa

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta
Statiunea Amara

inchirieri autocare

Top Hotel 2021