Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Infotrip insula Zakynthos 20-27 septembrie 2017 by agentia KUSADASI

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Zakynthos, Grecia

Stimati Parteneri,
Va invitam sa participati alaturi de noi la Info Trip-ul din Zakynthos , ce se va desfasura in perioada 20 - 27 septembrie 2017 . Plecare din BUCURESTI si SUCEAVA cu compania aeriana Air Bucharest, retur numai pe BUCURESTI.

Cazare 7 nopti la hotel de 3* si 4* cu mic dejun;
1/2 zi vizita statiunea Laganas;
1/2 zi vizita statiunile Argassi si Vassilikos;
1/2 zi vizita statiunea Laganas

​​​​​​​Tarif: 149 €/agent

*Vom reveni cu un newsletter cu programul detaliat al info trip-ului.
Alte conditii : Angajatul agentiei trebuie sa participe obligatoriu la programul de info;
Pentru angajat, la inscriere, e nevoie de acordul managerului de agentie.

Înscrierile si confirmarile se fac la adresa: parteneri@kusadasi.ro
Persoana de contact: Robert OPREA, nr tel.: 0768.184.904

Perioada: 20 septembrie 2017 - 27 septembrie 2017
Numar participanti:
Organizator: Kusadasi
Taxa de participare: 149 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: