Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Infotrip gratuit Delta Dunarii la Gulliver Delta Resort 3*

Infotrip gratuit Delta Dunarii la Gulliver Delta Resort 3*

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Uzlina, judetul Tulcea, Romania

Ne face placere sa va invitam intr-un infotrip organizat in Delta Dunarii la Guliver Delta Resort 3* - http://www.gulliverresort.ro/

Alaturi de noi veti descoperi un plai de tara unic in Europa, decupat parca din gradina raiului si inclus in lista patrimoniului UNESCO.

Ce va oferim? O experienta de vacanta de neuitat!

Unde? La Uzlina, intr-una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunarii: confluența dintre bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina.

Cand? In perioada 19-22 mai 2016
Realizat in deplina armonie cu natura, pozitionat intr-un cadru natural ireal, Gulliver Delta Resort 3* se intinde pe o suprafata de 10 000 metri patrati, intr-o oaza de verdeata, oferind o panorama superba a Deltei.


Dispune de 29 de spatii de cazare, structurate intr-un corp de cladire principal si patru vile.
Corpul central este compus din:
- 14 camere duble cu aer conditionat, televizor și baie;
- 3 apartamente cu dormitor, living cu canapea extensibila și baie.
- 1 camera single


Vilele detin;
- 16 apartamente, fiecare cu dormitor, zona de living cu canapea extensibila și baie.

PISCINA
Pentru relaxare, Gulliver Delta Resort este dotat cu o piscina de 18 m lungime si 10 m latime. Aceasta este amplasata intr-un colt de natura idilic, decorat cu salcii si plante specifice, pe malul celui mai vechi brat al Dunarii – Sfantu Gheorghe. Intreaga zona este inconjurata de sezlonguri cu umbrelute, unde se poate face plaja in orice moment al zilei.


BEACH BAR
Pozitionat pe malul Deltei, barul ofera o panorama superba si o gama larga de bauturi racoritoare sau alcoolice.


RESTAURANT
Masa tip bufet suedez se serveste atat in restaurantul de 100 de locuri, cat si pe terasa de 70 de locuri. Meniul este variat si complex, cu aperitive, salate, supa/ciorba zilei, mai multe variante de feluri principale si desert. Bucatarul nostru pregateste in fiecare zi un bors si un fel principal din peste.


LOC DE JOACA
Cei mici se pot bucura de natura in spatiul dotat cu leagane si tobogane, groapa de nisip si alte accesorii de joaca. Acesta este amplasat la umbra salciilor.


BUTIC
In zona receptiei se afla un mic magazin cu articole de pescuit, suveniruri din Delta si obiecte de stricta necesitate: spray-uri, bratari si aparate anti-insecte, cosmetice, accesorii piscina.


SALA DE CONFERINTA
Hotelul este dotat și cu o sala de 40 de locuri, ideala pentru companiile care organizeaza team building-uri sau training-uri.

Infotrip GULLIVER DELTA RESORT 3* - Uzlina - 4 zile/ 3 nopti

19-22 mai 2016


Servicii incluse:

- transport cu autocarul Bucuresti – Murighiol – Bucuresti
- transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina si retur
- 3 nopti cazare in apartament (3 - 4 persoane in apartament cu dormitor si living, dotat cu canapea extensibila de 2 locuri) și camere duble (2 persoane)
- 3 mese pe zi tip bufet, toate contin preparate pe baza de peste si preparate din bucãtãria traditionala romaneasca, bazate pe pui, paste, legume, fructe și cereale
- acces la piscina
- tenis de masa, fotbal de masa, badminton, sah etc
- concurs de fotografie pe pagina de facebook Gulliver Tours cu diplome si premii funny acordate de catre Gulliver Delta Resort, la doua sectiuni:
Cele mai frumoase poze din Delta cu mobilul
Cele mai frumoase poze din Delta cu aparatul foto
- concurs de degustare ciorba de peste la ceaun, fãcutã pe malul Dunarii
- foc de tabara in ultima seara, pigmentat de povestirile lui Vanea, bãtrânul lup de Delta crescut în mijlocul apelor.
- curs și concurs de noduri marinãrești

Optionale:

DESCOPERA DELTA – 69 lei de persoana - plimbare cu barca de 2 -3 ore pe canalele și lacurile din jur. Un prilej nemaipomenit de a ne bucura sufletul cu superbele peisaje ale Deltei, luata în aceasta perioada cu asalt de sute de mii de pãsãri care-si cresc puii într-un cadru natural de vis.

SULINA – ORASUL PIRATILOR – 149 lei de persoana
– Excursie de 6 h la Sulina, cu barcile hotelului, pe urmatorul traseu : Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crisan – Brat Sulina – Localitatea Sulina si retur
– Turistii vor avea la dispozitie 4 ore pentru a vizita “Capitala Piratilor”, orasul Sulina.
– Masa de pranz va fi servita sub forma de pachete standard (apa, fructe, sandvisuri).

Perioada: 19 mai 2016 - 22 mai 2016
Numar participanti: 40
Organizatori: Guliver Tours, Guliver Delta Resort 3*
Taxa de participare: fara taxa

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!