Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Infotrip Egipt Hurghada by Ruefa Escape Travel octombrie 2021
Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Hurghada, Egipt

Dragi parteneri,

Vă invităm să descoperiți alături de noi Hurghada, destinația vedetă a anului 2021, într-un infotrip de excepție. În cele 8 zile vom vizita hoteluri, obiective turistice pline de istorie și bineînțeles ne vom relaxa și distra.

Ne vom bucura de un mix de informații și experiențe pe care le vom putea împărtăși mai departe clienților noștri, interesați de această frumoasă destinație.

Destinație: Egipt, Hurghada | Perioadă infotrip: 31.10 - 07.11.2021

Tarif: 279€/ pers. 7 nopți/ pensiune completă

✈ Plecare din: Cluj-Napoca și București
Cazare: Hotel Desert Rose (3 nopți) și Baron Sahl Hasheesh (4 nopți)

Tariful include: bilet avion cursă charter, taxe aeroport, transferuri aeroport-hotel-aeroport și vizitare hoteluri, cazare 7 nopți in camera dublă cu pensiune completă. Asigurarea și viza nu sunt incluse.

Detaliile programului vor fi prezentate ulterior agențiilor participante.

Se acceptă un singur reprezentant/ agenție. Cererile vor fi confirmate doar pentru angajații agențiilor de turism (Ruefa Escape Travel isi rezerva dreptul de a solicita acte doveditoare).

ATENȚIE! Pașaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data întoarcerii!

Numărul de locuri disponibil este limitat!

Mai multe detalii
Perioada: 31 octombrie 2021 - 7 noiembrie 2021
Numar participanti: 40
Organizator: Ruefa Escape
Taxa de participare: 279 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta