Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Infotrip Bodrum 25 septembrie- 1 octombrie 2018 by Presitige Tours

Infotrip Bodrum 25 septembrie- 1 octombrie 2018 by Presitige Tours

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Bodrum, Turcia

25 septembrie 2018 - 01 octombrie 2018
Pret: 145 EUR/persoana

Plecare 25.09.2018: din Bucuresti si Suceava pe cursa charter, TAROM.
Retur 01.10.2018: Izmir-Istanbul-Bucuresti (curse de linie)

Detaliile si programul vor fi transmise de Elena Gorun cu 7 zile inainte de plecare
Obiectiv: Vizitarea hotelurilor din oferta Prestige Tours, studiu, relaxare si multa distractie!

Termenul limita pentru inscrieri in Infotrip este 20.09.2018. Numarul de locuri diponibile este limitat! Prioritate au agentiile care au vandut pachetele charter spre Bodrum din sezonul 2018.

Nota: Suma achitata pentru acest infotrip va fi rambursata agentiilor care vor vinde 15 pachete charter - Bodrum pentru sezonul 2019.

Infotrip-ul se adreseaza exclusiv agentilor de turism care sunt interesati de promovarea acestei destinatii prin comercializarea de pachete turistice prin intermediul agentiei noastre. Locurile sunt limitate, iar oferta este valabila pentru 1 persoana per agentie.

La inscriere va rugam sa ne transmiteti urmatoarele detalii obligatorii:
Nume/Prenume Functia Data nasterii Seria si nr. pasaport Data emiterii pasaportului Data expirarii pasaportului
Asteptam inscrierile dumneavoastra la Elena Gorun: Elena@prestigetours.ro

Perioada: 25 septembrie 2018 - 1 octombrie 2018
Numar participanti: 80
Organizator: Prestige Tours
Taxa de participare: 145 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

vacante in Romania