Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Info Trip pe Marea Mediterana la bordul navei MSC Fantasia by Aerotravel

Info Trip pe Marea Mediterana la bordul navei MSC Fantasia by Aerotravel

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Milano, Italia

Dragi parteneri,

Avem placerea de a va invita sa participati in perioada 02.11 - 04.11.2018 la info trip-ul ce se va desfasura pe Marea Mediterana, la bordul navei MSC Fantasia. Nava este o capodopera a stilului italian: combinatia perfecta intre tehnologie avansata, eleganta desavarsita si servicii exclusiviste. MSC Fantasia nu ofera doar un voiaj de placere, ci o adevarata aventura a descoperirii: spatiu public de 27.000 mp, inclusiv luxuriantul spatiu MSC Aurea Spa, 5 restaurante, 4 piscine, 12 bazine de hidromasaj, cafe-baruri, magazine, un spatiu destinat copiilor, un simulator de Formula 1 si un cinematograf interactiv 4D.
Itinerariul este: Civitavecchia-La Spezia-Genova.

Locurile sunt limitate. Asteptam inscrierile pana pe 15 august 2018.

Orar de zbor:

02 noiembrie 2018: 06:20 Bucuresti (Otopeni) – 07:30 Roma (Fiumicino)

04 noiembrie 2018: 15:15 Milano ( Linate) – 18:30 Bucuresti ( Otopeni)

Taxa de participare este in valoare de 249 euro/persoana in cabina interioara. Suma va fi rambursata dupa 10 cabine vandute.

Tariful include: 2 nopti cazare la bordul navei de croaziera, bilet avion Bucuresti – Roma si Milano - Bucuresti cu 1 bagaj de mana inclus (10 kg), transfer aeroport-port-aeroport, taxele portuare si de aeroport, toate mesele incluse, apa, ceai, cafea si apa (la dozator) in restaurantul bufet, un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara.

Tariful nu include: bagaj de cala, servicii medicale la bord, excursiile optionale la tarm, serviciul de internet, bauturile alcoolice si non alcoolice servite in afara restaurantului bufet, asigurarea medicala, service charge-ul 10 euro/zi/persoana.

Conditie de participare: 1 pers./agentie - implicat in vanzarea directa a produselor turistice.
Contravaloarea trebuie achitata in termen de 2 zile de la primirea facturii fiscale!

Nota:
Participarea la intregul program de activitati este obligatorie.
Este necesara prezentarea cartilor de vizita pentru fiecare participant.

Perioada: 2 noiembrie 2018 - 4 noiembrie 2018
Numar participanti: 30
Organizator: Aerotravel
Taxa de participare: 249 Euro

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina:

vacante in Romania