Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - GastroPan 19-22 aprilie 2018

GastroPan 19-22 aprilie 2018

Categorie eveniment: Expozitie
Localitate: Targu Mures, judetul Mures, Romania

Au început pregãtirile pentru GastroPan 2018, fiind deja stabilitã locația și data la care se va desfãșura cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale: 19-22 aprilie 2018, Tg. Mureș. Specialiștii din panificație, cofetãrie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa vor avea la dispoziție anul viitor 4 zile pentru vizitarea standurilor expoziționale și pentru întâlnirile cu furnizorii, fiind suplimentat cu o zi programul expozițional pentru aceastã ediție.

Standurile expoziționale vor prezenta cele mai noi tehnologii și echipamente dedicate sectoarelor vizate, accesorii, servicii și produse IT, ingrediente și materii prime și vor gãzdui demonstrații și degustãri ale produselor pregãtite folosind tehnologia sau ingredientele nou lansate.

Inovațiile și noutãțile aduse de expozanți în cadrul GastroPan, ofertele speciale, experții de talie mondialã prezenți în standuri și know-how-ul adus de aceștia din urmã atrag în fiecare an peste 20.000 de vizitatori: antreprenori, manageri de producție sau de achiziții, manageri comerciali și specialiști ai domeniilor vizate de expoziție.

Experiența GastroPan înseamnã conectarea la cele mai noi trenduri la nivel național și internațional, networking, testarea unor utilaje, degustãri ale produselor realizate cu ingrediente și materii prime noi, inspirație pentru noi game de produse, cunoștințe noi dobândite în urma discuțiilor cu personalul furnizorilor de soluții dedicate și, nu în ultimul rând, admirarea celor mai talentați dintre participanții la Concursurile GastroPan.

GastroPan, locul în care cererea și oferta își dau întâlnire, în fiecare primãvarã.


Perioada: 19 aprilie 2018 - 22 aprilie 2018
Numar participanti:
Organizator: GastroPan
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina: