Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Gala premiilor amfostacolo.ro litoral si Delta Dunarii editia IV-a 13 iunie 2015

Gala premiilor amfostacolo.ro litoral si Delta Dunarii editia IV-a 13 iunie 2015

Categorie eveniment: Gala
Localitate: Eforie Nord, judetul Constanta, Romania

Ne face placere sa va anuntam organizarea de catre AmFostAcolo (www.amfostacolo.ro ), cu sprijinul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si al Radio Vacanta, a celei de a patra editii a festivitatii de premiere a unitatilor de cazare de pe Litoralul romanesc si din Delta Dunarii, care au acumulat recomandari pozitive si note foarte bune  din partea utilizatorilor acestui site pentru anul 2015.infiintat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul si cel mai mare site de impresii turistice din Romania. Sub deviza “Sansa unei alegeri informate, garantia unei vacante reusite”, AmFostAcolo a reusit sa adune in randurile sale o comunitate turistica impresionanta de peste 35.000 de membri, o comunitate sufletista si entuziasta care prin impresiile si recomandarile de calatorie din peste 12.000 de destinatii distincte contribuie in mod esential la satisfacerea nevoilor de informare a turistilor romani.Pe aceasta cale, va invitam sa participati la conferinta de presa organizata sambata 13 iunie 2015, ora 11, la Hotel Vera din Eforie Nord (sala de conferinte). La conferinta vor participa:

Doamna Corina Martin, Presedinte al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii;

Domnul Aurelian Marin, Presedinte A.N.A.T.

Domnul Daniel Sirbu, Manager al Radio Vacanta, partener traditional al www.AmFostAcolo.ro

Domnul Ilusca Daniel, Presedinte al Asociatiei Patronale din Delta Dunarii

Domnul Cornel Bociort, manager AmFostAcolo,

reprezentantii unitatilor de cazare premiate.Conferinta de presa va fi urmata de festivitatea de premiere a celor 48 de unitati de cazare de pe litoral si din Delta Dunarii, care au intrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turistilor – membri ai comunitatii AmFostAcolo. Atasam prezentei invitatii lista unitatilor de cazare care vor fi premiate.

https://www.facebook.com/events/1456926404620236/Criteriile de selectie au fost:1)parerile sa fie reprezentative si actuale – unitatea de cazare respectiva sa fi acumulat in acest an si anul anterior un numar minim de impresii si recomandari din partea clientilor sai;

2) gradul de recomandare general sa fie de minim 80%;

3) mediile pe grade de satisfactie sa fie de cel putin 8

4) Unitatile de cazare sa detina certificat de clasificare.Declaratie Corina Martin : " Asociatia noastra incurajeaza investitorii in turism de pe Litoral si din Delta Dunarii sa ofere si sa dezvolte servicii si standarde turistice de calitate. Este firesc astfel sa incurajam turistii si membrii AFA sa  posteze recenzii despre vacanta lor, ca indicator important al calitatii serviciilor in turism. Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii in lista locatiilor premiate de AFA sa fie existenta certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, intrucat noi nu promovam turismul la negru. Ne face placere insa sa promovam hotelierii si locatiile turistice care onoreaza eforturile pe care Asociatia noastra le face pentru a promova Litoralul Romanesc si Delta Dunarii, prin servicii de calitate "

Declaratie Daniel Sirbu, Manager, Studioul Regional Radio Constanta/Radio Vacanta : „Colaborarea statornica, de traditie, intre cel mai important site romanesc, care promoveaza turismul de calitate in tara si in strainatate - www.amfostacolo.ro - si singurul post estival din Romania - Radio Vacanta - se materializeaza, din nou, intr-un moment de exceptie, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde inalte de calitate se materializeaza prin obtinerea recunoasterii nationale. Consideram ca actiunea noastra comuna, de promovare a turismului de calitate, a devenit o traditie a litoralului.    Declaratie AmFostAcolo.ro: "Un turist nemultumit este de obicei extrem de motivat in a scrie comentarii si impresii - iar in aceasta privinta AmFostAcolo, prin profesionalismul si verticalitatea demonstrata in cei 6 ani de funtionare  a devenit rapid o «lectura obligatorie» in alegerea unei cazari. E imbucurator si datator de speranta insa ca foarte  multe hoteluri si vile reusesc sa adune doar impresii pozitive, reusind sa preintampine sau sa rezolve orice posibila nemultumire. E un semn care atesta un profesionalim in crestere in managementul unitatilor, de progres pentru turismul romanesc. Administratorii acestor unitati merita felicitati - sunt cei care reusesc sa aduca soarele si implicit turistii pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii.

Pentru buna organizare a acestui eveniment, va rugam sa confirmati participarea la telefon 0722-565071, e-mail: ovidiu.oprea@amfostacolo.ro .

Data: 13 iunie 2015
Numar participanti: 150
Organizator: Amfostacolo.ro, Asociatia Litoral, Radio Vacanta si Asociatia Patronala Delta Dunarii
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!