Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Foodservice & Hospitality Expo 20-22 octombrie 2018

Foodservice & Hospitality Expo 20-22 octombrie 2018

Categorie eveniment: Expozitie
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

Expozitie cu participare internationala dedicata exclusiv industriei Horeca.

Evenimentul va aduce fata in fata pe cei doi mari "actori" din sectorul ospitalitatii: producatorii & furnizorii de produse si servicii si profesionistii din restaurante, hoteluri, baruri, bistro-uri, cafenele, cofetarii, patiserii etc., oferindu-le ocazia sa descopere noi produse si inovatii, sa le testateze si sa indentifice noi oportunitati de business.

In spatiul amenajat in cadrul Romexpo – Pavilion B1, expozantii – furnizori romani si straini de produse alimentare si non-alimentare, de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria Horeca -, isi vor prezenta intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii, cat si prin intermediul unor demonstratii culinare.
Timp de trei zile, vizitatorii – profesionistii din Horeca (proprietari, bucatari, ospatari, manageri de achizitii, sommelieri, barmani, barista, consultanti etc.) – vor avea posibilitatea sa testeze si sa analizeze ofertele expozantilor si, de asemenea, sa le comunice cerintele si nevoile.

Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platforma de business networking, ci va oferi tuturor participantilor si ocazia de a fi la curent cu ultimele tendinte din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici.

Detaliile privind modalitatile prin care puteti deveni expozant, precum si cele privind inscrierea vizitatorilor sunt disponibile pe site-ul dedicat - www.horecainsight.ro/expo. Tot aici veti gasi mai multe informatii despre eveniment – cine sunt expozantii, cine sunt vizitatorii, precum si despre tematicile workshop-urilor.
Galerie poze
Perioada: 20 octombrie 2018 - 22 octombrie 2018
Numar participanti: 5000
Organizator: Horeca Insight
Taxa de participare:

Comentarii despre pagina:

vacante in Romania