Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Festivalul Luminii 11 august 2018 Zarnesti Centrul Istoric

Categorie eveniment: Festival
Localitate: Zarnesti, judetul Brasov, Romania

A doua editie a Festivalului Luminii va avea loc în data de 11 august, între orele 18.00 – 22.00, în centrul istoric, pe spațiul pietonal, unde vor fi amplasate aproximativ 2.500 de gulguțe.

Gulguțele sunt suporturi din hârtie, confecționate de catre cercetași, dar si de catre participantii la eveniment, cu nisip în interior și o lumânare micã tip candelã, ce vor fi aprinse dupã lãsarea serii.

În acest interval, pentru a interacționa cu comunitatea, cercetașii vor derula ateliere de confecționat gulguțe, dar si ateliere specifice activitãții cercetașilor (prim-ajutor, noduri, supraviețuire, handmade etc),”Copacul dorințelor”, acțiunea numitã ”îmbrãțișãri gratuite” și altele.

Participare extraordinarã: Andrei Oțetaru, Light & Fire Performances (spectacol cu focuri și lumini).
Festivalul este deschis participanților de orice vârstã.

Organizatori: Cercetasii Romaniei in parteneriat cu Primaria orasului Zarnesti, Inspectoratul pentru Situaþii de Urgenþa Zarnesti, Centrul National de Informare si Promovare Turistica Zarnesti, Liceul Teoretic Mitropolit Ioan Metianu Zarnesti.

Detalii pe pagina oficiala a festivalului www.festivalul-luminiii.ro, www.visitzarnesti.ro, http://primaria-zarnesti.ro/
Galerie poze
Data: 11 august 2018
Numar participanti: 20000
Organizator: Primaria Zarnesti
Taxa de participare: intrare gratuita

Comentarii despre pagina: