Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Festivalul de Arta Medievala Targu-Neamt 2015

Festivalul de Arta Medievala Targu-Neamt 2015

Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

3 - 5 iulie 2015

Timp de trei zile vom avea parte, de spectacole si animatie organizate in aer liber in parcul de la poalele cetatii, cu trupe de teatru medieval, profesioniste si de amatori, precum si de de gastronomie locala traditionala. Pe parcursul celor trei zile ne vom bucura de reprezentatii teatrale ale actorilor teatrului Scena, in regia actorului Liviu Pancu, spectacole de animatie cu tema medievala, dar si de prezenta mestesugarilor/artizanilor locali care vor aduce spre vinzare obiecte confectionate manual.

in acelasi timp vizitatorii se vor putea delecta cu bunatati traditionale pregatitie la fata locului, cum ar fi costita cu prune uscate, scarita afumata cu varza calita, fasole cu ciolan, vitel la protap, hribi la ceaun, sloi la ceaun, ciorbe, tochitura plus multe alte delicii culinare.Organizatori: Primaria Tirgu Neamt, APDTN "Valea Ozanei", Fundatia Culturala Ion Creanga, Asociatia Puzzle Optimeast si Consiliul Judetean Neamt


Numar participanti:
Organizator: Sorin REPANOVICI
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!