Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Explore Dobrogea Infotrip editia 1 22- 29 iulie 2018

Categorie eveniment: Infotrip
Localitate: Jurilocva, judetul Tulcea, Romania

Oficial, am intrat în luna în care se întâmplã infotripul #ExploreDobrogea. Ei bine, timp de o sãptãmânã, 11 bloggeri strãini de cãlãtorie (Eva Abal Terrón, Aileen Adalid, Eva Kisgyorgy, Aleksandra Jaskolowska, Rachel Kapur, Jorden Tually, Stefania van Lieshout, Marysia Maciocha, Jordan Simons, Megan C. Starr, Alex Chacon) vor descoperi fascinanta noastrã regiune și o vor promova în timp real prin numeroase fotografii și clipuri pe conturile lor din social media urmãrite de peste 500.000 de oameni din întreaga lume. Mai mult de atât, blogurile lor sunt citite anual de peste 5M de internauți.

Invitații noștri vor fi aduși la București cu ajutorul Blue Air, iar de la aeroport vor fi transferați cu Black Cab la Intercontinental Bucharest unde se vor caza douã-trei zile în funcție de orarul fiecãruia de zbor. La drum spre Dobrogea vom pleca luni dimineața într-un microbuz modern via Marmara Premium Bus Romania, iar seara ne vom instala la Enisala Safari Village, gazda primei ediții. Douã zile complete sunt dedicate explorãrii deltei și o vom face alãturi de Select Tours Danube Delta. Nu în cele din urmã, am vrea sã le mulțumim celor de la Transmeteorit, sponsorul nostru principal + Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunãrii & Consiliul Județean Tulcea în calitate de parteneri principali. Mulțumirile noastre merg și cãtre Romanian Art&Craft, Vinuri de Macin, Pescaria lui Matei, Primãria Comunei Jurilovca, HOTEL DELTA și Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania.

Toate detaliile despre eveniment - concept, obiective, program, bloggeri, parteneri - le gãsești pe site-ul de prezentare de mai jos.
http://exploredobrogea.com/infotrip/
Galerie poze
Perioada: 22 iulie 2018 - 29 iulie 2018
Numar participanti: 16
Organizator: Explore Dobrogea
Taxa de participare:

1. Info Trip-urile sunt DOAR pentru cei care lucreaza in agentiile de turism. Aceste calatorii numite Info Trip se fac numai in extrasezon pentru ca de cele mai multe ori de toamna pana primavara se construiesc o groaza de unitati de cazare si alimantatie publica.
Participantul trebuie sa reprezinte un tur operator sau agentie de turism iar acest statut trebuie confirmat prin: formularul de inscriere completat corespunzator, copie dupa pasaport/ carte de identitate si o adresa oficiala prin care sa se mentioneaza ca aplicantul este angajat sau proprietar al agentii de turism.

2. Nu exista o categorie anume de stele care sa fie respectata la cazare. Agentia organizatoare are dreptul sa aleaga hotelul. De cele mai multe ori acesta este prezent in oferta agentiei din full sezon.

3.Agentia este raspunzatoare de cele intamplate pe parcursul Info Trip-ului.

4.Agentia are obligatia sa asigure ghidaj pe tot parcursul Into Trip-ului. De cele mai multe ori in aceste Info Trip-uri merg oameni care nu au mai fost in zona respectiva niciodata sau care au mai fost dar vor sa vada unitatile de cazare care sunt in ofera agentiei.

5.Agentia organizatoare trebuie sa aiba contract cu hotelurile din program (care trebuiesc vizitate).

6.Participantii la Info Trip trebuie sa fie angajati ai unei agentii de turism care sa aiba contract cu agentia organizatoare. De cele mai multe ori participantii sunt de fapt revanzatorii acelor hoteluri in mod indirect. Adica prin agentia organizatoare. Agentia organizatoare trebuie sa aiba neaparat licenta de TOUR OPERATOR si sa fie tour operator pe zona respectiva.

7. Numarul maxim de participanti din partea unei agentii de turism este 1 persoana (preferabil manager sau membru al departamentului de outgoing, responsabil pentru destinatia respectiva).

Scopul Info Trip-ului: cunoasterea hotelurilor din oferta agentiei organizatoare.

8. Mai nou, la aceste infotripuri se invita 2-3 reprezentanti ai presei de turism sau bloggeri de travel care scriu un articol despre destinatia vizitata.


Comentarii despre pagina: