Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Conferinta FNGTR 16 noiembrie 2019 - Adaptarea activitatii ghidului de turism la tendintele din turism

Conferinta FNGTR 16 noiembrie 2019 - Adaptarea activitatii ghidului de turism la tendintele din turism

Categorie eveniment: Conferinta
Localitate: Bucuresti, judetul BUCURESTI, Romania

În perioada 14 -17 Noiembrie 2019 FNGTR participă cu stand de prezentare propriu, la cea de-a 42-a ediţie a Târgului de Turism al României.

În cadrul acestui eveniment FNGTR in data de 16.11.2019 va desfasura in sala Nicolae Titulescu in intervalul orar 12.00 – 16.00 evenimentul cu tema: ‘’Adaptarea activitatii ghidului de turism la tendintele din turism’’
(speakerii vor dezbate temele: eco, tururi personalizate, experienta locala, mileniali, realitate virtuala, realitate augmentata, internetul lucrurilor).

Cei care vor sa-si prezinte materialul in cadrul evenimentul, sunt rugati sa-si trimita titlul temei si un rezumat pe scurt, pe adresa de email a FNGTR : contact@guidesromania.ro pana pe data de 15.10.2019 .

Deoarece avem alocata o suprafata de 20 m2 pentru stand,, rog Asociatiile membre FNGTR sa se implice in a decora peretii standului cu postere personalizate, sau imagini din activitatile membrilor asociatiei.

Fiecare Asociatie trebuie sa promoveze participarea FNGTR ca partener la TTR prin afisarea siglei ROMEXPO si titlul de PARTENER FNGTR [recum si banner-ul TTR pe site-ul si pagina de FB a Asociatiei.

Ne regăsim în Pavilonul B1, standul va fi anuntat ulterior, din cadrul Centrului Expozitional Romexpo cu actiuni organizate de catre fiecare Asociatie a Ghizilor de Turism membre FNGTR.

Vă aşteptăm cu o tombolă surpriză! Avem şi vouchere cadou, oferite de catre CEDES Cercetare Dezvoltare!

PROGRAM DE VIZITARE:
14-16 noiembrie 2019 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
17 noiembrie 2019 (duminica): 10.00-16.00

P.S. Toti ghizii de turism vor avea acces liber!!!
Urmeaza sa comunicam modul de acces, pe baza INVITATIEI DE SPECIALIST sau a ECUSONULUI DE GHID

Presedinte FNGTR
VASILIU George

Data: 16 noiembrie 2019
Numar participanti: 150
Organizator: FNGTR
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!