Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras
Cauta numai dupa organizator
Acasa - Evenimente turism - Conferinta de presa 16 ianuarie 2020

Conferinta de presa 16 ianuarie 2020

Categorie eveniment: Conferinta de presa
Localitate: Poiana Brasov, judetul Brasov, Romania

Va invitam la Conferinta de presa Joi, 16 ianuarie, ora 09.00, in Restaurant "A propos" - Hotel Alpin, alaturi de Presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania (AAR), David Ciceo si de Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea. Discutam despre Perspectivele dezvoltarii circulatiei aeriene in Romania, dezvoltarea aeroporturilor si parteneriatul intre autoritatile locale, companii aeriene si aeroporturi, prin intermediul Asociatiilor si organizatiilor locale de turism (reunite in Federatia Asociatiior de Promovare Turistica din Romania - FAPT), pentru a atrage mai multi vizitatori si pasageri catre destinatiile de vacanta romanesti. Discutam si despre Aeroportul International BRASOV!

In numele membrilor Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), voi face un Bilant al anului turistic 2019 in Romania, dar si estimari pentru 2020. Ce asteptari avem? Ce ne dorim de la noul Guvern, pentru turism in Romania? Cum se pregatesc operatorii din turism pentru un nou an de provocari? Ce sustinem in privinta Tichetelor de vacanta?

Intre 15 si 17 ianuarie, urmeaza o noua intalnire de lucru impreuna cu membrii din Asociaţia Aeroporturilor Din România (AAR), de aceasta data la Poiana Brasov!

Reprezint cu mandrie, din nou, Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT) la cea de a 28- a Conferinta Anuala de Aviatie organizata de Asociatia Aeroporturilor din Romania (AAR), alaturi de toti Directorii Aeroporturilor din Romania, Directorii si reprezentantii Companiilor aeriene ce opereaza in Romania (TAROM, WizzAir, Ryanair, Blue Air, EuroJet Intercontinental), Ministerul Transporturilor, reprezentantii Autoritatii Aeronautice din Romania, Romatsa, companii si institutii conexe aviatiei.

Lucrarile Conferintei au loc incepand de joi, 16 ianuarie, in Poiana Brasov si reprezinta o platforma foarte eficienta de conectare intre Aeroporturi, Companiile aeriene ce opereaza in Romania, autoritati, institutii si operatori privati cu activitate in segmentul de operare aeriana, dar si o excelenta ocazie, pentru toti participantii, de a vizita minunatul BRASOV.

Sunt invitata sa moderez un panel al Conferintei, in care am invitat si reunim la discutii pe Secretarul de Stat pentru Turism, Razvan Pirjol, reprezentantii companiilor aeriene, ai organizatiilor judetene de turism, ai aeroporturilor si o delegatie a ANAT, impreuna cu Presedintele ANAT si turoperatori romani interesati sa introduca zboruri charter catre destinatiile romanesti.

Consider ca esentiala pentru dezvoltarea circulatiei turistice in Romania - accesibilitatea catre destinatie si conectarea oraselor si regiunilor turistice din Romania cu pietele generatoare de turisti catre destinatiile romanesti.

Abia astept sa vizitez Poiana Brasov si sa vad stadiul lucrarilor la Aeroportul International Brasov! Multumim pentru invitatie, Adrian Vestea - Presedinte Consiliul Judetean Brasov!

#asociatiaaetoporturilordinromania #aar #federatiaasociatiilordepromovareturisticadinromania #fapt #zborinromania #tarom #blueair #ryanair #wizzair #eurojet #aeroport #brasov #visitbrasov #consiliuljudeteanbrasov #visitromania #vacantaintaramea
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, inclusiv Corina Martin, persoane zâmbind, oameni în picioare, costum şi pantofi

Data: 16 ianuarie 2020
Numar participanti: 50
Organizator: FAPT Romania
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!