Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Romania - Eforie Sud, judetul Constanta

Eforie Sud, judetul Constanta

Despre Eforie Sud
Cum ajungem in Eforie Sud
http://www.cazarepelitoral.ro/
Harta Eforie Sud 

Despre Eforie Sud

Purtand intre cele doua razboaie mondiale numele de Carmen Silva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a Romaniei, Eforie Sud a fost prima statiune din Dobrogea care detinea un stabiliment balnear.

plaja din Eforie Sud Statiunea este renumita si astazi pentru tratamentele pe care le pune la dispozitie, amplasamentul statiunii intre lacul Techirghiol (cunoscut pentru calitatile curative ale namolului) si Marea Neagra facand posibile atat cura heliomarina cat si cea cu namol. Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul.
poze Eforie Sud

Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime de 25-35 m se deschide o splendida panorama. Nu lipsesc nici discotecile, un teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice. Si mai ales nu lipsesc florile, care uimesc prin multimea lor, raspandind un aer de prospetime.

Stațiunea Eforie Sud este una dintre cele mai căutate destinații pentru turiștii care vor să petreacă o vacanță liniștită, departe de agitația de zi cu zi. În afara plajelor frumos amenajate, turiștii au la dispoziție sute de spații de cazare în hoteluri, pensiuni sau vile, unde găsesc confortul necesar, foarte multe utilități, modalități de agrement, așadar toate ingredientele pentru un concediu plăcut.

La Eforie Sud sunt,de asemenea,stabilimente pentru bai calde cu apa din lac si impachetari cu namol,sanatoriu de recuperare si ortopedie,un altul cu profil de debilitate si rahitism.Statiunea dispune de teatru de vara,cinematografe,terenuri de sport,peste 35 de hoteluri,vile,popas turistic.
poze Eforie Sud

Hoteluri Eforie Sud:

Hotel Bistrita (3*) – Str. Mihai Viteazu, nr. 48, telefon: 0722 405 093
Hotel Ancora (2*) – telefon: +40 241 748 638, fax: +40 241 748 889
Hotel Cosmos (2*) – telefon: +40 241 748 354, fax: +40 241 748 889
Hotel Excelsior (2*) – telefon: +40 241 748 754
Hotel Dumbrava (2*) – telefon: +40 241 749 410, fax: +40 241 748 779
Hotel Capitol (1*) – telefon: +40 241 748 182, fax: +40 241 748 889

Techirghiol
Statiune situata pe malul lacului cu acelasi nume, Techirghiol a devenit faimoasa datorita namolului organogen aflat pe fundul lacului, cu remarcabile calitati curative recunoscute in intreaga lume.

Statiunea dispune de 5 baze de tratament, un sanatoriu balnear pentru adulti si unul pentru copiii cu deficiente motorii, un sanatoriu pentru copiii cu afectiuni reumatice si rahitism si o baza de tratament in aer liber pentru sedinte de aerohelioterapie, impachetari cu namol rece, urmate de bai in lac. Cazarea este asigurata in sanatorii, hoteluri, pavilioane, vile sau locuinte particulare. Intre tratamente, turistii isi pot petrece timpul liber pe terenurile de sport sau plecand in excursii in statiunile de pe litoralul romanesc sau bulgaresc.

inapoi la titlu

Cum ajungem in Eforie Sud?
Cu autoturismul propriu pe ruta Bucuresti - Fetesti - Constanta - Eforie Nord - Eforie Sud, cu trenul din Gara de Nord

Adrese utile de internet:

 

Eurotrip
 
autocar litoral Grecia 2019
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2020 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2020; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2020 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro