Cauta mestesugar

  • Tara

  • Judet

  • Localitate

  • Mestesuguri

  • Nume

Acasa - Despre noi

Despre InfoTravelRomania.ro

InfoTravelRomania.ro este un ghid turistic despre Romania cu cele mai frumoase destinatii, cele mai bune oferte de vacanta, cele mai frumoase filme si fotografii din Romania.

InfoTravelRomania.ro este un portal de turism cu sute de oferte , realizat de o echipa tanara si lansat in 18 iunie 2002, refacut design in luna octombrie 2012, apoi responsive in 2017 (pagina de Facebook iulie 2012).

Vom incerca sa descoperim pentru dvs. cele mai frumoase destinatii, cele mai interesante obiective turistice, sa va oferim informatii utile si la zi despre piata turistica din Romania.

Cine suntem si ce facem ?

Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top de 10 ani de zile. Avem o medie de 9.000 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 17.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si blog care a depasit deja 1.500 de articole scrise.

Who are we and what are we doing ?

InfoTravelRomania is a Romanian company that created the only comprehensive travel website in Romania in order to offer its viewers any travel information and advertise travel offers. www.infotravelromania.ro is a travel website that presents the travel market in Romania. Launched on June 18th 2002, it has 11 years of existence. It was in the top 5 travel websites in Romania for the last 10 years.

Average views: 9.000/day and in summertime it records an excess of 17.000 sole viewers per day. It is destined for both people who want to find out travel information or spend their holidays or week-ends in a pleasant way and the over 110.000 persons working in Romanian travel: hotel companies, travel and transportation agencies, professional associations, travel service suppliers etc.

despre InfoTravelRomania.ro


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

TTR februarie 2021 online

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!