Croaziere oferte
CROAZIERE OFERTE, TOTUL DESPRE CROAZIERE!
Acasa | Asociatii turism | Linkuri turism | Stiri | Targuri turism | Reviste turism | Hoteluri Bucuresti | Fotografii |
  Agentie turism |Asigurari medicale | Companii autocar | Companii aeriene | Spatiul Schengen | Pasaport |
  Facultati turism | Cursuri turism | Bibliografie | Birouri turism | Centre de informare | Manifestari/expo | Chestionar
| Contact
Litoral 2016 Grecia| Oferte litoral 2016 Grecia | Oferte litoral 2014 Romania| Cazare litoral Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
 
   
 
Cere oferta personalizata de la toate agentiile de turism

 

Croaziere oferte, despre croaziere, companii croaziere

aici vom publica povesti despre croaziere, linii de croaziere
oferte croaziere, agentii turism care vand croaziere, piata turistica de croaziere, tarife, detalii companii croaziere
site-uri croaziere, tot ce vrei sa sti despre croaziere
fotografii croaziere, filme croaziere


recomandari agentii turism Romania ce vand croaziere:
DESTINATION TRAVEL www.vacantecroaziere.ro
| www.destinationtravel.ro | www.oferte-croaziere.info
SHIP TRAVEL INTERNATIONAL: www.shiptravel.ro
MARA TRAVEL AGENCY: www.mara-travel.ro


Despre SeaDream Yacht Club
fotografii SeaDream
croaziere SeaDream Yacht Club croaziera SeaDream Yacht Club

croaziere SeaDream Yacht Club croaziere SeaDream Yacht Club

Clubul SeaDream Yacht este o companie familială, concepută de un antreprenor norvegian, Atle Brynestad. „Este vorba despre yachting, nu despre croaziere”, aşa îşi defineşte SeaDream misiunea sa. Cu maxim 112 turişti, şi un echipaj de 95 de persoane, SeaDream Yacht Club oferă o experienţă adevărată de yachting.

În călătoriile cu mega-yachturile SeaDream vă simţiţi ca şi cum aţi fi la bordul yachtului dumneavoastră personal. Turiştii de la bordul SeaDream pot fi cât de activi sau relaxaţi îşi doresc, în timp ce fac cunoştinţă cu ceea ce clienţii noştri consideră a fi cele mai bune servicii pe mare. Toate cabinele elegante au vedere spre ocean. Tarifele SeaDream sunt all-inclusive iar bucătăria de 5 stele poate fi gustată în elegantul Dining Salon sau pe punte, Al Fresco.

Mega-yachturile gemene SeaDream I şi SeaDream II ajung în porturile de yachturi unde vasele mari de croazieră nu pot ajunge. Între aprilie şi noiembrie, SeaDream I şi SeaDream II navighează în Europa iar între noiembrie şi aprilie, merg în Caraibbe. În tradiţia adevărată a yachting-ului, itinerariile de yachting SeaDream sunt special proiectate şi presupun înnoptare în porturi, astfel încât turiştii să poată experimenta viaţa de noapte a unora din cele mai faimoase porturi de yachturi din lume.

 „Este vorba de yachting, nu de croazieră” Este o diferenţă.

De ce SeaDream se numeşte Yacht Club?

SeaDream Yacht Club este o afacere de familie si ofera o experienţă de yachting. Yachtingul cu SeaDream este o experienţă diferită de croaziere. Această atenţie la detalii şi această eleganţă la care clienţii noştri revin din nou şi din nou, îi determină să devină membrii acestui club, acestei familii speciale de yachting.

Itinerarii de yachting SeaDream

Cu un pescaj de doar 4,35 m, SeaDream I şi II pot intra în porturile de yachting unde nu pot intra navele mai mari.

Din mai şi până în octombrie, SeaDream I şi II navighează cu itinerarii de 7 nopţi spre porturile clasice de yachting de pe riviera franceză şi italiană, Costa del Sol, Coasta Amalfi, insulele greceşti şi în Marea Adriatică şi Marea Neagră, inclusiv porturile clasice de yachting Nisa, Monte Carlo, Cannes, St. Tropez, Santorini, Barcelona şi Portofino. 

Din noiembrie până în aprilie, SeaDream I şi II oferă itinerarii de 5, 7 şi 9 nopţi în mici porturi de yachting din Caraibbe – St. John, St. Croix, St. Martin, Virgin Gorda, St. Barts, Jost van Dyke, Barbados, Grenadines, Saba, Nevis şi altele.
 

Stilul de viaţă SeaDream Yachting

Garderoba de yachting – experienţa de yachting SeaDream personifică „perfecţiunea casual”. La bord, îmbrăcămintea sport casual este tot ceea ce aveţi nevoie, împreună cu încălţămintea confortabilă pentru vizitele pe uscat şi îmbrăcăminte casual elegantă pentru serile petrecute la bord.

SeaDream's Spa – o experienţă de reîntinerire vă aşteaptă la Spa. SeaDream Spa oferă experienţe minunate prin terapiile thailandeze luxoase şi foarte apreciate de-a lungul timpului. Centrul de Spa utilizează produsele exclusiviste Aromatherapy Face and Body de la DECLEOR, Paris® în cadrul tuturor tratamentelor. SeaDream Spa este certificată Thai şi este unică pe nave. Vă puteţi bucura de unele din tratamentele noastre înconjurat de răcoarea brizei în zona noastră privată de masaj în aer liber. Tai Chi şi yoga sunt de asemenea disponibile pe punte, la cererea clienţilor. Există şi un coafor. 

Centru de fitness – Localizat pe Puntea 4, dispune de privelişti asupra oceanului, benzi de alergare, biciclete eliptice şi greutăţi, împreună cu un televizor cu ecran plat şi DVD playere.

Facilităţi medicale – ambele yachturi SeaDream dispun de facilităţi medicale bine echipate la bord şi un doctor cu experienţă pentru toate călătoriile.

Simulatorul de golf – la bordul SeaDream, turiştii pot selecta unul din 30 de terenuri de campionat de golf cu ajutorul simulatorului nostru de golf. Directorul de Activităţi poate sprijini şi clienţii în aranjarea reperelor pe terenurile de golf în ports-of-call.

SeaDream’s Champagne & Splash™ – o adevărată celebrare a stilului de viaţă în yachting. Turiştii şi echipajul sărbătoresc cu şampanie şi caviar servite pe uscat şi urmate de un grătar delicios pe plajă, servit în mod elegant în porţelan. În cadrul călătoriilor unde nu putem sărbători pe uscat Champagne and Caviar Splash, sărbătorim la bord pe puntea cu piscină, împreună cu bunătăţile surpriză preparate de bucătar. Acesta este un eveniment reprezentativ pentru SeaDream, pe care echipajul îl aşteaptă cu plăcere şi de care turiştii îşi vor aminti.

Barul din vârful yachtului – acest bar special proiectat se află pe Puntea 6. Este un loc minunat pentru a vă aduna şi a profita de briza şi priveliştea 360 de grade. Acesta este exact locul în care să savuraţi un trabuc după cină (sau oricând, de fapt).

Balinese Dream Beds – fiecare din yachturile noastre dispune de senzaţionalele paturi de vis balineze. Aceste paturi duble de plajă foarte populare se află pe Puntea 6 spre pupă, lângă barul din vârful yachtului. Aceste paturi sunt ridicate în aşa fel încât balustrada să nu obtureze vederea. Sunt disponibile şi umbrele mari pentru umbră atunci când este nevoie. Locul perfect pentru a sta la soare, a citi o carte, a privi marea, a vă bucura de briză sau pentru a trage un pui de somn binemeritat. Oferim şi servicii de noapte, cu perne cu fulgi şi pături confortabile, dacă cineva doreşte să doarmă sub cerul liber.

Biblioteca – biblioteca proiectată elegant, cu panouri din lemn, oferă o selecţie mare de cărţi, de la literatură clasică la bestsellers. Reviste, ziare, jocuri şi computere cu acces la internet sunt de asemenea disponibile 24 de ore din 24. Alegeţi şi rămâneţi puţin în această atmosferă confortabilă.

Cazinoul – s-ar putea să nu fiţi James Bond, dar cu siguranţă puteţi să vă etalaţi mutările la mesele de Black Jack. Bucuraţi-vă de o băutură după masă de la Piano Barul aflat la câţiva paşi de Cazino. Ca şi Mr. Bond, s-ar putea să simţiţi că sunteţi norocos.

Piano Bar – o zonă de relaxare unde vă puteţi bucura de un cocktail după cină şi puteţi solicita pianistului o melodie specială.

Starlit Movies™ - cina şi filmul au conotaţii mult mai luxoase. În nopţile senine vă puteţi retrage pe puntea cu piscină pentru a vă bucura de un concert sau un film înconjuraţi de un cer înstelat. Sunt disponibile la cerere floricele şi o băutură la alegere. În serile când vremea nu este perfectă, vă puteţi bucura de eveniment în Salonul Principal.     

Salonul Principal – Salonul Principal este suficient de mare pentru ca toţi călătorii să poată încăpea deodată. Este decorat elegant, dispune de ring de dans, scenă cu echipament audio/video de ultimă oră, sistem de proiecţie şi bar.

Buticul SeaDream – buticul este deschis atunci când vă aflaţi pe mare, pentru a permite călătorilor să facă achiziţii duty free. Oferă cadouri fine de branduri internaţionale, îmbrăcăminte sport şi pentru yachting şi articole personale necesare oricui.  

Portul pentru sporturi de apă – fiecare yacht dispune de un port retractabil pentru sporturi de apă, pentru o varietate mare de activităţi sportive inclusiv pentru caiac, o barca Zodiac® pentru water skiing, o barcă-banană, tubing, boarding, wave running, snorkeling, Sunfish® sailing, înot, o insulă plutitoare precum şi asistenţă din partea personalului.

Cină elegantă, premiată
Serviciile şi bucătăria SeaDream premiate de la fiecare din yachturile noastre reprezintă o experienţă bine cotată de clienţii noştri şi de autorităţile şi publicaţiile în materie. Meniul este o combinaţie delicioasă între bucătăria tradiţional clasică şi internaţională. „Bucătăria A La Minute” reprezintă baza meniurilor noastre, oferind cele mai proaspete ingrediente. Preparatele zilei nu sunt pregătite cu o zi înainte şi apoi încălzite când sunt comandate. Felurile de mâncare sunt pregătite atunci când sunt comandate, asigurându-se astfel prospeţimea.

Politica SeaDream Yacht Club referitoare la copii
SeaDream este excelent pentru cupluri şi prieteni precum şi pentru familiile cu copii maturi, care au mai călătorit şi au peste 13 ani. Adulţii cu copii sub 13 ani trebuie să se gândească serios dacă SeaDream Yacht Club reprezintă o opţiune. Copii până la un an nu sunt admişi. Nu există programe pentru copii sau servicii de baby sitting disponibile pe yacht. În anumite cazuri, călătoria împreună cu bona sau au pair cu familia este o soluţie ideală. Atunci când există la bord familii, părinţii trebuie să aibă grijă de comportamentul copiilor, astfel încât ceilalţi pasageri să nu fie deranjaţi în vreun fel de aceştia. Satisfacţia clienţilor noştri este foarte importantă pentru SeaDream. Echipajul de la bord a fost astfel instruit încât să  informeze imediat părinţii în legătură cu comportamentul inacceptabil al pasagerilor noştri tineri! SeaDream respectă legislaţia locală referitoare la vârsta de la care este permis consumul băuturilor alcoolice, aceasta variind între 18 şi 21 de ani.

Cazarea turiştilor SeaDream
Toate cabinele de la bordul oricărui yacht au vedere la ocean. La fiecare călătorie pot participa doar maxim 112 de turişti în 56 de cabine.    

Fiecare cabină dispune de o baie cu marmură, produse de toaletă Bvlgari® şi halate de baie SeaDream din bumbac 100% turcesc, cu papuci. Există şi unităţi separate multi-jet pentru duş cu masaj, oglinzi luminate cu lupă, uscător de păr şi seif personal. Fiecare zonă de living room din cabină are un Entertainment Center cu un televizor cu ecran plat, sisteme CD şi DVD, prize de internet şi articole personalizate de papetărie. Fiecare cabină dispune de un bar şi un frigider în care există bere din partea casei, băuturi răcoritoare şi apă îmbuteliată. Acest bar poate fi umplut şi cu băuturile alcoolice şi vinul preferat al clienţilor, la preţuri minime. Paturile, single sau duble, în funcţie de preferinţele clienţilor, au perne de cea mai bună calitate, din puf, lenjerie belgiană şi cuvertură sau pătură de lână.

Politica referitoare la Open Bar
Barul este deschis şi din partea casei în spaţiile publice închise şi în spaţiile publice de pe punte, cu mărci selecte premium.

Yachting Land Adventures
SeaDream oferă o serie de aventuri exclusive Yachting Land, personalizate şi cu un cost separat, de care turiştii se pot bucura. Pentru cei care doresc să facă ceea ce doresc, Directorul de Activităţi este bine informat în Ports of Call şi vă stă la dispoziţie cu sugestii şi indicaţii, locuri de cumpărături, restaurante şi anumite puncte de interes. Turiştii se pot alătura echipajului pentru „Shore side Casuals”.

Bacşişul
În stilul european al SeaDream, serviciile premiate sunt oferite de un personal foarte profesionist şi meticulos internaţional. Bacşişul este inclus în tarif iar personalul nu se aşteaptă să primească în plus.


DESPRE SILVERSEA
fotografii SilverSea

croaziere SILVERSEA fotografii croaziere SILVERSEA fotografii croaziere SILVERSEA fotografii croaziere SILVERSEA fotografii

„Am placerea sa va invit sa faceti cunostinta cu lumea Silversea. La bordul navelor noastre, veti descoperi un stil de viata caracterizat printr-o ospitalitate autentica si rafinata. Mostenirea noastra italiana si stilul nostru european este reflectat in pasiunea noastra pentru ceea ce este mai bun in viata, in timp ce aprecierea noastra pentru ceea ce ne inconjoara este impartasita de turistii nostri din toata lumea. Pentru noi, calatoriile sunt o pasiune, iar fiecare din ele este o noua descoperire. Benvenuti a Bordo.”

Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Presedinte, Silversea Cruises

DESPRE SILVERSEA
Arta inspira. Va trezeste emotiile si va stimuleaza imaginatia.

In diminetile calme, terasa dumneavoastra proprie devine un loc de adevarata inspiratie. Inconjurat de minunea unei noi zile, cu imaginea cerului care se continua in mare, natura si frumusetea acestei lumi va vor uimi. Linia de tarm a urmatorului port se apropie din ce in ce mai mult, iar odata cu ea o anticipare a ceea ce va urma si a promisiunii de posibilitati nelimitate.

Silversea creeaza calatorii exceptionale pe ocean cu posibilitati unice de explorare a porturilor indepartate, dintr-un paradis intimat de lux incomparabil, fiecare calatorie fiind o opera de arta unica. Descoperiti experienta autentica europeana reflectata in fiecare detaliu, de la cazarea linistita si serviciile fara compromisuri la bucataria distincta si o filozofie all-inclusive fara griji.

Oaspetii nostri vin de peste tot din lume si impartasesc aprecierea pentru un spectru larg de optiuni oferite in gama de destinatii exotice ale Silversea si programe de explorare exclusive pe tarm. Amestecand aceste elemente impreuna cu experientele bogate, fiecare nou port devine mai mult decat o destinatie, devine o stare de spirit, ce transcende conceptul traditional al navigarii. Este diferenta care a conferit Silversea reputatia de World’s Best (Cea mai buna din lume).

Silversea … arta de a calatori. Arta de a trai bine.   

VALOAREA ALL-INCLUSIVE
CAZARE IN CABINA CU VEDERE LA OCEAN – MAJORITATEA CABINELOR CU TERASA PRIVATA
Cele mai mari cabine din clasa lor pe mare, fiecare cu o vedere panoramica asupra oceanului, coastei si portului, si o ambianta eleganta de un lux neegalat.

BAUTURI GRATUITE SERVITE PE INTREAGA NAVA
O gama larga de vinuri fine, sampanie, bauturi spirtoase, apa imbuteliata si bauturi racoritoare va asteapta sa le savurati – toate din partea Silversea.

BAUTURI IN CABINA DIN PARTEA NOASTRA
Pe langa sticla rece de sampanie care va asteapta, fiecare cabina dispune de un bar de bauturi plin cu bauturile dumneavoastra preferate din partea noastra.

GRATUITATI INCLUSE
Toate gratuitatile de la bord sunt incluse – si toate sunt neasteptate.

VA ALEGETI LOCUL LA MASA
Mesele nu sunt alocate si nici orele de masa. Cand, unde si cu cine luati masa depinde doar de dumneavoastra.

MASA IN CABINA, DIN PARTEA NOASTRA SI ROOM SERVICE 24 DE ORE
O cina formala servita fel cu fel, un snack tarziu in noapte sau un mic dejun complet furnizat la cerere – fara un cost suplimentar si fara bacsis.

EXPERIENTA SILVERSEA ®
Un eveniment pe tarm, exclusiv pentru oaspetii Silversea, la anumite voiaje. Ultimele excursii au inclus cina in desert in Namibia si un concert la ruinele din Efes.

UN SPECTRU LARG DE DISTRACTII
Spectacole, concerte clasice si interpretari folclorice. Sala de spectacole. Lecturi realizate de experti comerciali internationali, autori renumiti si specialisti pentru fiecare destinatie.

TRANSPORT GRATUIT IN ORAS
Transportul dus-intors de pe chei pana in inima orasului in majoritatea porturilor.

MOSTENIREA ITALIANA SILVERSEA
Cu pasiune italiana adevarata pentru ceea ce este mai bun in viata, familia Lefebvre din Rome a conceput o companie pionier care sa ofere o experienta de calatorie neegalata in lume. Ca cele mai de succes povesti, ideea a fost simpla. Nave special proiectate cu un stil european renumit, care sa fie la fel de elegante si de spatioase ca unele din cele mai bune hoteluri, cu o atmosfera la fel de calda si placuta ca o casa. Componentele trebuiau personalizate si gratuite, oferind fiecarui calator solutia conform gustului individual. Numele „Silversea” a fost ales pentru ca denota calitate si lux capturand si romantismul si senzatiile speciale ale marii.

Ceea ce a inceput ca o viziune cu adevarat originala si inovatoare, s-a transformat intr-un amestec sublim de stil de viata sofisticat, destinatii atragatoare in intreaga lume si atractie internationala – elementele speciale care au inspirat prima calatorie Silversea si au definit fiecare calatorie de atunci incoace.

Cu o pasiune similara, familia Lefebvre a infiintat The Maruzza Lefebvre D’Ovidio Foundation, o organizatie caritabila sustinuta de Silversea si dedicata oferirii de servicii complexe de ingrijire paliativa care se ocupa de pacientii cu boli incurabile si familiile acestora.

SERVICII PERSONALIZATE
Serviciile Silversea incep in momentul in care pasiti la bord, cu un calduros bun venit si continua pe parcursul intregii calatorii, cu o anticipare nerostita a fiecarei dorinte a dumneavoastra. Este o filozofie, o atitudine – antrenata pur si simplu de dorinta noastra de a va face placere, de a celebra gusturile dumneavoastra personale si de a imbratisa preferintele dumneavoastra unice spre deplina dumneavoastra satisfactie.

Oaspetii apartamentelor Grand si Royal se bucura de un majordom dedicat pentru un nivel ridicat de rasfat personalizat. De la despachetare si impachetare, rezervarea unei masini in portul urmator, pregatirea unei bai cu spuma sau orchestrarea unui cocktail elegant in apartament, majordomii impecabili ai Silversea sunt experti in furnizarea de servicii atente, fara a fi deloc suparatoare.

Cu un procent echipaj – calatori de aproape unu la unu, si un personal instruit de The Leading Hotel Schools of the World, este asigurat un nivel incomparabil de atentie individualizata.

INFORMATII CORPORATE
Silversea este o companie de croaziere ce reflecta generatii de experienta maritima si de calatorii. La inceputul anilor 1990, familia Lefebvre din Roma, fosti proprietari ai Sitmar Cruises, au conceput si au organizat o unica companie de croaziere ce se angaja sa construiasca si sa opereze nave de cea mai buna calitate in segmentul ultra-luxos. Numele „Silversea” a fost ales pentru ca denota calitate si lux capturand si romantismul si senzatiile speciale ale marii.

Silversea si-a lansat prima nava, Silver Cloud in 1994, urmata de Silver Wind in 1995, Silver Shadow in 2000 si cea mai noua Silver Whisper in 2001. Flota a fost construita pentru piata de ultra-lux, stabilind o noua clasa de nave mai mici si mai intime care se pot strecura in porturi mai exotice, pe langa drumul batut de restul navelor. Aceste nave de elita au fost proiectate special pentru mai putini oaspeti, cu mai mult spatiu si cel mai ridicat nivel de servicii personalizate, furnizate in principal de ofiteri italieni si in general europeni care supravegheaza un personal international. 

Azi, Silversea este recunoscut ca o experienta definitorie de elita si este in mod regulat laudat de consumatori si publicatii comerciale. In SUA, Silversea a fost votata „Cea mai buna din lume” de cititorii Condé Nast Traveler (de noua ori) si Travel & Leisure (de sapte ori), si a fost clasificata ca Linia de Croaziera Numarul Unu de consumatorii cei mai bogati in cadrul sondajului din 2008, Luxury Brand Status Index realizat de Institutul independent de Lux cu sediul in New York, in fata altor 19 bine cunoscute companii de croaziera, inclusiv linii de croaziera traditionale, de expeditii si pentru rauri.

In plus, linia a primit numeroase premii internationale, inclusiv „Cea mai buna Inovatie in Produse si Servicii” de la Italian Innovazione Marketing Oggi Awards (2009); „Cea mai buna linie de croaziera de lux din lume” de la World Travel Awards (2007); „Premiul de diamant cinci stele” de la American Academy of Hospitality Sciences (2009); „Numarul Unu” linia de vase mici in sondajul Readers' Choice realizat de revista britanica Condé Nast Traveller (2007); „Cea mai buna linie de croaziere de lux” de la revista spaniola Cruceros & Destinos (2008); „Cea mai buna linie de croaziere de lux” de la revista australiana Luxury Travel & Style Magazine (2009) si „Cel mai bun operator de croaziera de lux” conform Travel Weekly Asia (2008).

Prima nava de expeditie a companiei, Prince Albert II, a debutat in iunie 2008, vestind inceputul unui nou mod in croazierele de explorare – unde ambianta ultra-luxoasa este la fel de importanta ca si un itinerar exotic si bogat.   

Spre finalul anului 2009, Silversea incepe livrarea lui Silver Spirit, un nou vas 36,000-GRT, pentru 540 de persoane, ultra-luxos.
Silversea ofera servicii calatorilor cosmopoliti din toata lumea si are filiale in Statele Unite, Regatul Unit, Australia si Singapore.  Sediul central al companiei se afla in Monaco.

UN TRIBUT ADUS GUSTULUI DUMNEAVOASTRA DESAVARSIT
Zi dupa zi, noapte dupa noapte, felurile de mancare fine, vederea superba asupra oceanului si libertatea de a sta unde doriti vin impreuna intr-un amestec sublim si extraordinar.

Savurati gastronomia inspirata de Grand Chefs of Relais & Chateaux, cunoscuti la nivel international – prestigioasa asociatie de minunate restaurante si hoteluri boutique. Trei minunate locatii intime pentru luat masa va invita sa faceti cunostinta cu noi prieteni, sa planuiti o seara linistita in doi sau va strangeti pentru celebrarea unei ocazii speciale. Fiecare ofera linistea relaxata si flexibilitatea de a ajunge cand doriti si de a lua masa cu prietenii.

RESTAURANTUL
Restaurant isi primeste oaspetii cu o eleganta sofisticata si servicii impecabile. In fiecare seara, este creat un meniu contemporan, international de catre bucatarii nostri talentati, accentuat de „La Collection du Monde”, o serie de feluri de mancare speciale create exclusiv pentru Silversea de Relais & Chateaux.

LA TERRAZZA
Sau puteti opta pentru o selectie divina a bucatariei italienesti servita à la carte in La Terrazza. Retete autentice si cele mai proaspete ingrediente vin cu fler si pasiune – o expresie delicioasa a mostenirii distincte a Silversea.

RESTAURANT DE VINURI BY RELAIS & CHATEAUX
Singurul Wine Restaurant by Relais & Chateaux pe mare poate fi gasit la bordul vaselor Silversea. Savurati o seara in care vinurile bune sunt insotite de un meniu delicios cu feluri de mancare de inspiratie locala. O experienta extraordinara cu sase feluri de mancare, care celebreaza cele mai distinse regiuni viticole. Restaurantele inrudite Saletta (Silver Cloud si Silver Wind) si Le Champagne (Silver Shadow si Silver Whisper) adopta o ambianta comoda perfect potrivita pentru petreceri private.

GRATAR LA PISCINA
Savurati o masa proaspata, lipsita de formalitati pe punte, in aer liber, la soare sau la umbra.

MASA LUATA IN CABINA
Un snack savuros in mijlocul zilei, o un capriciu seara tarziu, fel dupa fel de mancare, in intimitatea cabinei dumneavoastra. Masa in cabina si room service 24 de ore sunt intotdeauna o optiune si intotdeauna gratuit.

CEA MAI BUNA CRAMA  WINE CELLAR AT SEA
O selectie bogata de vinuri rosii si albe gratuite este oferita la dejun si cina. Vinurile premium sunt oferite la sticla la un cost suplimentar.


  backto top
Site-uri in reteaua InfoTravelRomania:
oferte litoral Romania litoral Grecia litoral Bulgaria litoral Turcia oferte cazare Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia litoral Spania vacante Austria litoral Malta, oferte vacante Malta InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral Bulgaria 2019 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2019; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Pomorie; Nessebar | oferte vacante Grecia
Contact portal turism InfoTravelRomania: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro |