Selecteaza agentie turism

  • Agentie


Acasa - Contact

Contact InfoTravelRomania.roInfoTravelRomania.ro este un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania (lansat in 18 iunie 2002). Facem promovare online.


Agentiile de turism isi pot face cont de agentie si pot urca oferte nelimitat, unitatiile de cazare isi pot face cont gratuit, ghizii de turism isi pot face cont si completa o pagina de profil.


In acest moment avem 350 ghizi, 1003 de hoteluri si 14 agentii de turism.

Logo InfoTravelRomania

Site de promovare si informare turistica ce isi propune sa fie cea mai buna si corecta sursa de informatie turistica. Baza de date turistice pe care o actualizam zilnic cu cele mai noi informatii.

 

Se adreseaza deopotriva publicului larg interesat de informatii turistice sau sa-si petreaca in mod placut vacantele si week-end-ul,cat si celor peste 110.000 de lucratori din domeniul turismului romanesc: companii hoteliere, agentii de turism, companii de transport, asociatii profesionale, centre de informare turistica, birouri de turism, prestatori si furnizori de servicii turistice.

 

Vom incerca sa aducem cat mai multe informatii legate de aceasta industrie alba numita simplu: TURISM.

 

Telefon: 0723 286 309 Vodafone
E-mail: office [@] infotravelromania.ro
Facebook: www.facebook.com/infotravelromania
Instagram: infotravelromania
Blog InfoTravelRomania: www.infotravelromania.ro/blog
Twitter: https://twitter.com/InfoTravelRo
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/infotravelromania
Youtube: https://www.youtube.com/infotravelromania
Pinterest: https://pinterest.com/infotravelroman

Skype: infotravelromania


Retea site-uri InfoTravelRomania

www.infotravelromania.ro
www.infotravelromania.com
www.infotravelgrecia.ro
www.infotravelturcia.ro
www.infotravelbulgaria.ro

www.infotravelungaria.ro
www.infotravelitalia.ro
www.infotravelaustria.ro
www.infotravelmalta.ro
www.infotravelspania.ro
www.infotravelexotice.roStand InfoTravelRomania.ro la Targul de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2013, pavilionul C 2, stand 40b

 

InfoTravelRomania.ro la Targul de Turism al Romaniei 14 - 17 martie 2013

afis InfoTravelRomania

 


Stand InfoTravelRomania.ro la Targul de Turism al Romaniei 15 noiembrie 2012

MWD LIKE este o companie romaneasca , care a realizat singurul web site turistic complet din Romania, pentru a oferi potentialului utlizator orice informatie turistica si promova oferte de turism.

 

Prezinta piata turistica din Romania asa cum este ea ..in continua miscare.

Se adreseaza deopotriva publicului larg interesat de informatii turistice sau sa-si petreaca in mod placut vacantele si week-end-ul, cat si celor peste 110.000 de lucratori din domeniul turismului romanesc: companii hoteliere, agentii de turism, companii de transport, asociatii de turism profesionale, prestatori si furnizori de servicii turistice.

 

Vom incerca sa aducem cat mai multe informatii legate de aceasta industrie alba numita simplu: turism. Actualizarea informatiilor se va face zilnic.

Scopul nostru este de a dezvolta piata turistica si mediul de afaceri din Romania, de a oferi oricarui utilizator posibilitatea de a gasi o informatie utila din cat mai multe "nise" ale turismului romanesc.

 

Companiile si operatorii din turism au posibilitatea de a-si pune in valoare produsele si a le prezenta direct potentialilor clienti care sunt vizitatorii site-ului.

 

Motto:" Unde informatia conteaza "Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!