Cauta circuit

  • Tip circuit

  • Tara destinatie

  • Oras de plecare

  • Agentie turism

  • Tip transport
  • Luna plecare
  • An plecare
  • Numar zile
  • Ordonare dupa


Acasa - Oferte circuite turistice - Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018

Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018

Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 235 euro
Adult in camera single: 320 euro

Durata: 5 zile

Tari destinatie: Bulgaria, Grecia

Date de plecare:

Servicii incluse:
– transport cu autocarul ;
– cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si tripe ) ;
– ghid insotitor de grup

Servicii neincluse:
– asigurarea medicala ( 30 lei );
– intrarile la obiective turistice
– Manastirea Rila : 6 euro/pers
– traversarile cu ferry-boat- ul – 25 Eur.

Alte informatii:
Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik. 10 – 14 DECEMBRIE 2018

Pret: 235 Euro / pers.

Supp sgl 85 euro

Grecia este o tara a turismului atat religios cat si cultural, astfel ca anual peste 17 mil de turisti trec granitele acestei tari, asadar un numar mult mai mare decat populatia tarii (11 mil locuitori). Tara majoritar ortodoxa, grecii sarbatoresc ziua numelui si foarte rar, ziua nasterii. Grecia, pentru noi, reprezinta o atractie turistica in fiecare anotimp !

Obiective :
Vizitarea Insulei Corfu de ziua Sf Spiridon,
Vizitarea Targului de Craciun din Thesalonik


Vizitam : Sofia – Biserica Sf Sofia si Amfiteatrul Serdica; Manastirea Panagia Soumela, Minicroaziera pe Marea Adriatica, Insula Corfu, Portul Igoumenitsa, marea deschidere a Grecia catre Europa comerciala; Lacul si orasul Kastoria cu cea mai numerosa comunitate de vlahi- oras bizantin; Thesalonikul cu Targul de Craciun, Manastirea Rila!


!!! Avantaje !!! :
– Plata in 2 sau 3 rate.
– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti, astfel mijlocul de transport se adapteaza in functie de marimea grupului.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international


Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans de 150 € / persoana .
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 150 euro. Se poate plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.
Important :
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Documente necesare calatoriei : Pasaport sau CI valabile 6 luni de la intoarecerea in tara!

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 2831

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective

Contact : office@saratravel.ro – Tel. / 021.450.90.26 / 0766.409.186 / 0721.134.320

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Plecare din Bucuresti la ora 06.00 de la baza dealului Patriarhiei
Descriere: Plecare din Bucuresti la ora 06.00 de la baza dealului Patriarhiei pe traseul Ruse-Sofia Kulata-Promahonas-Serres. In Sofia Vizita Biserica Sf Sofia si Amfiteatrul Roman Serdica, ridicat in sec II. Cazare Serres hotel 3*.
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Ziua 2 - Traseu: Astazi mergem spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat
Descriere: Astazi mergem spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Vom vizita Manastirea Panagia Soumel si ne vom inchina la icoana Maicii Domnului zugravita de Sf Apostol si Evanghelist Luca . Scurta croaziera pe Marea Adriatica pana in Kerkira. In insula Corfu vizitam Mrea. Sf. Mucenita Paraschevi unde se afla mana Dreapta a Sfintei si o parte din Moastele Sf. Iosif din Zakynthos. Cazare Corfu hotel 3*.
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Ziua 3 - Traseu: Plecare catre Catedrala Sf. Spiridon
Descriere: Dupa micul dejun, plecare catre Catedrala Sf. Spiridon pentru participarea la slujba de ziua Sf Spiridon. Catedrala Sf. Spiridon , are cel mai inalt turn din oras, astfel putand fi vazuta din orice parte a orasului. Turnul seamana foarte bine cu cel al bisericii grecesti din Venetia (San Giorgio dei Greci). Biserica a fost construita in anul 1596. Inchinare la moastele Sf. Ierarh Spiridon, facator de minuni si ajutator in nevoi grele. Dovada ca Sfantul umbla prin lume, sunt papucii care se tocesc, sau sunt plini de fire de iarba si sunt schimbati anual. Ne oprim pentru inchinare si la Mitropolie unde se afla moastele Sf Imparatese Theodora. Imbarcarea pe ferry-boat-ul cu destinatia Igoumenitsa si continuarea drumului spre Kastoria. Kastoria este cea mai evidenta dovada a perioadei bizantine, un adevarat muzeu in aer liber bizantin. Candva aici erau 75 de biserici. Timp liber pentru cateva cumparaturi si pentru a face cunostinta cu acest frumos oras. Cazare Kastoria Hotel 3*.
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Ziua 4 - Traseu: Dupa micul dejun vizitam Muzeul de Istorie Bizantina
Descriere: Dupa micul dejun vizitam Muzeul de Istorie Bizantina si cateva biserici dintre cele mai apreciate ale Kastoriei : Panagia Kumbelidiki, Sfantul Nicolae Kasnitzi, Taxiarxis Mitropoleos, Sfantul Stefan, Sfintii Anargyroi si Manastirea Panagia Mavriotissa. Pe cei 3700m patrati de fresca, se reflecat cele peste 8 secole de existenta ale bisericilor din orasel. In Kastoria se afla unul din scaunele mitropolitane ale Greciei. Numele orasul, de altfel situat pe malul lacului cu acelasi nume, se spune ca provine de la comertul cu blana castorilor / a nutriei care traieste in apele lacului. Este oraselul situat intre coline si lac, un adevarat labirint care iti descopera aproape la fiecare colt de strada, un alt edificiu bizantin. Lacul Kastoria mai este cunoscul drept Lacul Orestias, iar in oras traieste cea mai numeroasa comunitate de vlahi din regiune. Plecam catre Thesalonik si deja suntem cu gandul la Targul de Craciun din Thesalonik. Amplasat pe malul Marii, senzatia de placut/ nou va fi una speciala si anume intre mare si brazii frumos decorati, Thesalonikul ne va parea o poveste noua de Craciun colorat si aromat. Cazare Thesalonik, hotel 3*.
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Ziua 5 - Traseu: Se viziteaza Manastirea Rila
Descriere: Mic dejun. Gata de drum, plecam catre tara. Optional, vizitarea Manastirii Rila (Inchinarea la moastele intregi ale Sf. Ioan de Rila). Continuarea traseului spre Romania, Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
Circuit Grecia de Sf Spiridon si Targul de Craciun din Thesalonik 10-14 decembrie 2018
Agentie turism Sara Travel Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Sara Travel
Adresa: Soseaua Giurgiului nr.33 A, parter, sector 4 (200 m de metrou Eroii Revolutiei), Bucuresti
Telefon: 0766 409 186
E-mail: office@saratravel.ro

Comentarii despre pagina: