Cauta circuit

 • Tip circuit

 • Tara destinatie

 • Oras de plecare

 • Agentie turism

 • Tip transport
 • Luna plecare
 • An plecare
 • Numar zile
 • Ordonare dupa


Circuit 8 zile Bavaria si Padurea Neagra

Agentie turism Star Holiday Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Star Holiday
Adresa: Strada Covaci nr. 2 vis a vis de Taverna Covaci, in centrul vechi, Bucuresti
Telefon: 0722 370 530 si 0314 17 78 87
E-mail: mihaela.grigore@starholiday.ro
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Plecare din: Bucuresti, Romania

Tarife:
Adult in camera dubla: 399 euro
Adult in camera single: 550 euro

Durata: 8 zile

Tari destinatie: Romania, Ungaria, Austria, Germania

Date de plecare:

Servicii incluse:
• transport cu autocar modern, clasificat international;
• 7 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Servicii neincluse:
• asigurari (storno, medicala);
• intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
- Castelul Neuschwanstein – 13 eur
- Castelul Hohenschwangau – 13 eur
- Castelul Furstenberg 9 eur
- Castelul Sigmaringen 10 eur
• excursiile si vizitele optionale (minim 20 turisti):
• alte servicii decat cele mentionate in program.
• suplimebt camera single – 150 euro

Alte informatii:
8 zile Bavaria si Padurea Neagra

ATRACTIILE EXCURSIEI: Castelele Bavareze – HERRENCHIMSEE, NEUSCHWANSTEIN si HOHENSCHWANGAU, Munchen, Izvoarele Dunarii si Padurea Neagra, Sigmaringen, Ulm, Strada Romantica - Rothemburg, Nurnberg, Regensburg, Salzburg, Viena si multe alte atractii !
PLECARI: 30.07; 27.08, 15.10.2018.

Pret 399 Euro/pers in camera dubla

Nota:
• Pretul este calculat pentru un grup minim 35 persoane. Pentru un grup intre 30 – 35 pers, se va achita o diferenta de 40 euro/pers..
• Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;
• Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ;
• Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale
• Locurile de imbarcare a turistilor pe traseu sunt: Pitesti (benzinaria Bascov), Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos), Sibiu (Hotel Continental), Sebes (Casa de Cultura), Deva (gara) si Arad (gara), orele vor fi anuntate cu 5 zile inainte de plecare l fel si numele si telefoanele ghidului si soferilor.
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

Tip transport: Autocar
Tip de masa: Mic dejun

Detalii circuitZiua 1 - Traseu: Intalnire in Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa).
Descriere: Intalnire in Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa). Ora 6.00 plecare pe traseul Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Deva-Arad. Astazi vom face o excursie de neuitat in Pusta Maghiara si vom vizita herghelia Biczo Csarda situate in Harmaspuszta. Cazare in Biczo Csarda.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 2 - Traseu: Plecare spre Austria. Popas la Abatia benedictina Melk
Descriere: Mic dejun. Plecare spre Austria. Popas la Abatia benedictina Melk. Continuarea traseului catre Salzburg. Plimbare pietonala in centrul istoric al orasului lui Mozart pentru a admira: - plimbare prin Gradinile Mirabell, Casa Mozart, Domul, Fortareata (exterior). Cazare in zona Salzburg.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 3 - Traseu: Plecare catre Bavaria
Descriere: Mic dejun. Plecare catre Bavaria. Popas pe malul lacului Chiemsee unde se afla castelul Herrenchiemsee al Regelui Ludwic, o copie a palatului Versailles. Tur de oras - Munchen unde se pot admira Piata si Poarta Karlstor, Fantana Srauss, Biserica Sf. Mihail, Biserica Sf. Petru, Piata Marienplatz, Primaria Noua si Primaria Veche, Piata Viktualienmarkt cu statuile celor sapte calareti bavarezi si Catedrala Frauenkirche. Dupa amiaza, timp liber la dispozitia turistilor. Va recomandam sa petreceti o seara de neuitat in renumita Berarie HB - Hofbrauhaus (locul preferat de Hitler si cea mai mare berarie din lume, unde puteti degusta berea si carnatii traditionali in timp ce ascultati fanfara bavareza). Cazare in zona Munchen.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 4 - Traseu: Deplasare la Fussen pentru a vedea castelul Neuschwanstein si castelul Hohenschwangau
Descriere: Mic dejun. Deplasare la Fussen pentru a vedea celebrele castele Neuschwanstein (castelul de basm care l-a inspirat pe Walt Disney in crearea parcului Disney) si Hohenschwangau (locul in care regale Ludwig al II-lea si-a petrecut o mare parte din viata sa in compania compozitorului Richard Wagner). Continuarea traseului catre Padurea Neagra de-a lungul lacului Konstanz cu popas Lindau (oras insular pe teritoriu germen ce este conectat cu tarmul printr-o sosea si un dig cu sine). Cazare in zona Donaueschingen -izvoarele Dunarii.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 5 - Traseu: Deplasare pe domeniul castelului Furstenberg pentru a vedea izvoarele Dunarii
Descriere: Mic dejun. Deplasare pe domeniul castelului Furstenberg pentru a vedea izvoarele Dunarii (cele doua rauri numite BRIGACH si BREG,ce izvorasc de sub varful KANDEL si se unesc in DONAUESCHINGEN in curtea castelului Furstenberg), popas la Sigmaringen (pentru a admira castelul renumit ca si izvor de regi). Deplasare la Ulm pentru a admira biserica construita în stil gotic( turnul bisericii are o înaltime de 161,53 m, fiind cel mai înalt turn de biserica din lume). Continuarea excursie pe runumita artera – Strada Romantica. Popas in Rothenburg ob der Tauber (este o bijuterie a arhitecturii medievale, cu stradute pietruite si case construite pe jumatate din lemn). Cazare in Nurnberg.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 6 - Traseu: Plimbare pietonala in Nurnberg
Descriere: Mic dejun. Plimbare pietonala in Nurnberg pentru a admira centrul istoric (Sf. Sebald, Biserica Frauenkirche, Fantana Schoner Brunnen). Popas la Regensburg (Catedrala). Seara sosire si cazare la Viena.
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 7 - Traseu: Viena tur de oras cu autocarul
Descriere: Mic dejun. Viena, tur de oras cu autocarul pentru a admira – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal - Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg si pietonal Catedrala Sf. Stefan (interior). Placare catre Ungaria la ora 16 :00. Cazare in Budapesta
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Ziua 8 - Traseu: Plecare catre tara
Descriere: Mic dejun. Plecare catre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale
Circuit 8 zile  Bavaria si Padurea Neagra
Agentie turism Star Holiday Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Star Holiday
Adresa: Strada Covaci nr. 2 vis a vis de Taverna Covaci, in centrul vechi, Bucuresti
Telefon: 0722 370 530 si 0314 17 78 87
E-mail: mihaela.grigore@starholiday.ro

Comentarii despre pagina: