Paralela 45 lanseaza Blind Holiday (P)

  • BlindHoliday_Paralela45
  • cool-vacanta
 
= 1751

Agentia de turism Paralela 45 a lansat recent, un produs nou si interesant: Blind Holiday.
Un concept cool de vacanta. Timp de o saptamana, clientii vor vedea pe pagina lor de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacanta la preturi care sigur ii vor atrage.
In ofertele prezentate (sub forma unor bannere) prietenii de pe Facebook vad pretul/ persoana, numarul de nopti, cate stele are hotelul la care vor sta, tipul de masa, transport cu avionul, transferuri , taxele de aeroport si bineinteles intervalul de plecare.
BlindHoliday_Paralela45
SURPRIZA! Cu 48 de ore inainte vor afla data plecarii, iar Destinatia o vor afla de-abia cand ajung in aeroport.
*Plata pentru o astfel de vacanta se face doar online. Repartizarea se face in limita locurilor disponibile, pe sistemul primul venit – primul servit.
Pot participa doar persoanele peste 18 ani. În Europa occidentală, acest concept este ceva mai vechi.
Exista si un numar de telefon dedicat acestui produs – 0377701010, precum si o adresa de mail – blindholiday@paralela45.ro
http://www.paralela45.ro/pagina/blind-holiday
cool-vacanta
„Am dorit să aducem pe piața turismului din România un concept special pentru turiștii deschiși către nou, care vor să trăiască și o experiență altfel. Practic îți cumperi o vacanță cu garanția și încrederea că se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar destinația o afli când ajungi la aeroport. Sunt sigur că turiștii români vor aprecia o inițiativă îndrăzneață. Vrem să arătăm că putem oferi și pachete pentru turiștii mai nonconformiști”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria