Apele din Albena sunt in standardele normale de calitate

  • vacante-bulgaria
  • DSC_5220
 
= 1294

Dorim sa va informam ca in urma stirilor aparute in aceasta dimineata in mass media, statiunea Albena a emis un comunicat prin care turistii sunt asigurati ca apa marii se afla in standardele normale de calitate.
vacante-bulgaria

Zilele trecute mai multe probe au fost luate din apa marii de la Albena si nu numai de catre Inspectiile Regionale de Sanatate din Varna si Dobrich, care au dat asigurari prin rezultatele obtinute ca nu exista NICIO problema in apa marii.

Conducerea Albenei a transmis deja o scrisoare oficiala catre Ministerul Bulgar al Energiei si Economiei (sub portofoliul caruia se afla si partea de turism) si Ministerului Afacerilor Externe Bulgar sa transmita informatia CORECTA Autoritatilor Romane si mass media din Romania pentru ca turistii sa aiba o vedere clara asupra situatiei.

In plus, statiunea Albena primeste de 17 ani certificatul BLUE FLAG pentru calitatea plajei,
DSC_5220
apei si mediului inconjurator. Mai multe informatii despre calitatea plajei, apei si mediului inconjurator puteti gasi pe site-ul: http://www.blueflag.org/menu/awarded-sites/2014/northern-hemisphere/bulgaria/v

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria