Parc de aventura de 5.000 mp pe Transfagarasan

  • parc-de-aventura-transfagarasan
 
= 1504

Amatorii de senzatii tari pot vizita, incepand de sambata, 29 iunie, inca un parc de aventura in Romania – pe Transfagarasan, la kilometrul 104, langa Cabana Conacul Ursului.

Parcul de Lemn, construit pe 5.000 mp, se afla la 230 km de Bucuresti, aproximativ 50 km de Barajul Vidraru si 12 km de Balea Lac. Investitia a fost de 50.000 de lei.

Parcul numara doua trasee de aventuri prin copaci (ropes courses, canopy tour), unul de adulti si unul de copii, un poligon de pregatire militara si unul pentru tir cu arcul, si o tiroliana peste rau.
parc-de-aventura-transfagarasan
Traseul de adulti ajunge si la sase metri inaltime fata de sol, iar poligonul militar are si o proba de aruncat  cu topoare.

„Pentru construirea parcului am folosit in total 1 km de cablu de otel pe care l-am fixat si modelat cu ajutorul a 1.000 de piese metalice si corzi. M-am bazat pe experienta pe care am acumulat-o in 23 de ani ca  alpinist utilitar si 13 ani ca salvamontist”, spune Relu Nica, realizatorul parcului. Acesta este al 7-lea parc de acest gen construit de el.

Parcul se adreseaza familiilor, grupurilor de prieteni si echipelor care vor un teambuilding antrenant, potrivit reprezentantilor.

Principalul concurent este Parc Aventura Brasov.
Sursa stirie: www.dailybusiness.ro/stiri-turism/

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria