Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 

 

Sunteti aici: Home - Litoral 2013 - Circuit Capitale imperiale -
OFERTE GRECIA LITORAL 2014

HELLO HOLIDAYS
BUCURESTI

P-ta Romana, nr 9, sc E, et 1, ap 2 (la coloane, langa ING), sector 1,Bucuresti, Romania.
Tel: 021 316 53 67/69/71 | Fax: 0372 873 182| Mobil: 0745 635 742 / 0727 200 808 / 0730 444 984
E-mail: office@helloholidays.ro | rezervari@helloholidays.ro
Website: www.helloholidays.ro
Circuit capitale imperiale

CIRCUITE VARA 2013
CIRCUIT CAPITALE IMPERIALE Circuit capitale imperiale

UN PERMANENT RASFAT AL SUFLETULUI, O CALATORIE ETERN VALABILA, UN TRASEU INCANTATOR PLIN DE ISTORIE, TRADITII, LEGENDE SI…SHOPING DE CALITATE
7 zile : Bucuresti - Budapesta - Pestera Punkva - Defileul Dunarii – Brno - Praga – Dresda - Ceski Krumlov - Melk – Viena - Bratislava – Budapesta - Bucuresti

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Intalnire la ora 4.30 la Academia Militara Romana – Bucuresti , plecare la ora 5.00 pe traseul Sibiu-Arad–Budapesta. Seara sosim in frumoasa capitala ungara supranumita “Regina Dunarii” unde vom face un scurt tur panoramic incluzand cateva dintre cele mai cunoscute obiective/zone turistice : Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul si Podul cu Lanturi. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII – PESTERA PUNKVA - BRNO - PRAGA
Mic dejun. In drum spre Praga, vom admira oraselele-simbol ale superbului Defileu al Dunarii: Szentendre – considerat muzeu in aer liber datorita arhitecturii baroce, loc de intalnire al boemei culturale budapestane, Visegrad – fosta resedinta princiara a regelui Matei Corvin si Esztergom – capitala regatului Ungariei timp de 300 de ani si locul de incoronare a suveranilor. Aici vom face o scurta pauza pentru a vizita catedrala Sfanta Fecioara, una dintre cele mai impunatoare biserici din Europa. In continuare, plecam spre Pestera Punkva, care se numara printre cele mai spectaculoase cavitati europene, pentru a o vizita, apoi ne oprim pentru un scurt tur pietonal in centrul vechi al orasului Brno: Primaria Veche, cu al sau crocodil impaiat, vechi de 500 de ani, fantana Parnasus din 1695, Piata de legume si Abatia Capucinilor. Seara, cazare in Praga la hotelul ales.

Ziua 3. PRAGA “Orasul de Aur” – CROAZIERA PE VLTAVA
Mic dejun. Tur pietonal in zona istorica a Orasului de Aur . Pe Calea Regala, de la vechiul Turn al Pulberariei catre Castelul Hradcany, prin Orasul Vechi, cu Piata Primariei si pitorescul Ceas Astronomic. Ne abatem prin Cartierul Evreiesc si traversam Podul Carol spre Castel, in interiorul caruia admiram Catedrala Sf. Vit si, bineinteles, vestita Ulita a Aurarilor, ce adapostea pe alchimistii imparatulu Rudolf. După amiază program liber, iar seara puteti opta pentru o croazieră cu cină pe raul Vltava . Cazare in Praga la hotelul ales.

Ziua 4. PRAGA – DRESDA
Mic dejun. Excursie la Dresda - fosta capitala baroca a Saxoniei, supranumita si Florenta de pe Elba. Facuta una cu pamantul din cauza bombardamentelor Aliatilor, in februarie 1945, a fost reconstruita in intregime, cu minutiozitate, dupa 40 ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Vom face un tur pietonal in centrul istoric pentru a admira Palatul baroc Zwinger, cu ale sale muzee de arta, Opera Semper, Castelul Regal, Hofkirche (Catedrala Curtii) si Biserica Frauenkirche sau Domul. Dupa amiaza, la cumparaturi in numeroasele magazine de firma si galerii comerciale din zona centrala. Seara ne intoarcem la Praga – cazare la hotelul ales.
Ziua 5. PRAGA – CESKY KRUMLOV – MELK - VIENA
Mic dejun. Plecare spre Cesky Krumlov – oras cochet, situat la 180 km sud de Praga in pitoreasca vale a raului Vltava, ce si-a pastrat aspectul medieval datorita cladirilor sale din centrul istoric, adevarate bijuterii arhitectonice. Orasul este dominat de impunatorul castel Krumlov, ridicat pe o stanca uriasa. Complexul este inclus in patrimoniul UNESCO incepand cu anul 1992. Ne continuam drumul spre Viena cu o scurta oprire la Abatia Melk, capodopera barocului austriac, care impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Manastirea benedictina de la Melk este cel mai important reper turistic al superbei regiuni Wachau de pe valea Dunarii, denumita si “zambetul de pe chipul Austriei”. Seara cazare in Viena la hotel 3*.

Ziua 6. VIENA – BRATISLAVA - BUDAPESTA
Mic dejun. Incepem explorarea Vienei cu celebrul bulevard Ringstrasse, pe care se insiruie Primaria, Parlamentul, Opera, Teatrul, Universitatea si Palatul Hofburg, Biserica Votiva, continuam cu Domul Sf. Stefan din inima orasului vechi, unul dintre simbolurile Vienei, si incheiem cu Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale habsburgice si unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Ne continuam drumul spre capitala Slovaciei, pentru a urca pe dealul castelului Bratislava, de unde se admira panorama asupra Dunarii si a orasului. Dupa scurtul popas slovac, plecam spre Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina pe Dunare – unde descoperim panorama stralucitoare si captivanta a orasului si ne delectam cu un bogat bufet suedez, cuprinzand delicioase preparate culinare traditionale, acompaniate de vestitul vin auriu de Tokaj. Cazare hotel 3*.

Ziua 7. BUDAPESTA - BUCURESTI
Dupa servirea micului dejun vom porni spre Bucuresti. Sosirea va avea loc in timpul noptii, in functie de trafic.

Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala respectiv la Budapesta – forint , la Praga – coroana ceheasca , la Bratislava si Viena – euro.
*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de pers.
* In cazul nerealizarii unui grup minim de 30 de participanti agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar. In cazul realizarii unui grup intre 30-39 de persoane agentia isi rezerva dreptul de a majora tariful cu 25 €/pers.
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.

Avantajele programelor noastre!
- Pentru grupuri de minim 6 persoane beneficiati de o reducere de 3-10%;
- Pentru inscrieri pana la data de 31.03.2013 beneficiati de o reducere de 7%;
- Reduceri pentru clientii fideli , in baza cardului de fidelitate (necumulate cu alte reduceri);
- Reducere de 5 € pentru ultimele 4/5 locuri in autocar;
- *Tarife speciale pentru optionalele achitate din tara;


CINCI SUGESTII HELLO HOLIDAYS!

1. Faceti o vizita la Citadela, pentru a va bucura de o priveliste de vis asupra Budapestei!
2. O scurta plimbare de seara pe Bd. Andrassy spre Piata Eroilor va va arata de ce Budapesta este numita si “Parisul din Est”.
3. Serviti o cina traditionala in Praga la una dintre berariile din centrul vechi.
4. In Praga - luati telecabina de la Ujezd pana in varful dealului Petrin – inalt de 300 m. Aici se afla gradini mirifice, o versiune in miniature a Turnului Eiffel, un labirint de oglinzi si Biserica Sf. Mihai.
5. In Dresda – nu ratati vizitarea galeriei de pictura de la Palatul Zwinger – una dintre cele mai faimoase din Europa si vizita Palatului Japonez.

DATE DE PLECARE

LOC IN CAM. DBL/TRP
HOTEL 3* (Viena si Praga)

 

COPII 6.99-12 ANI
HOTEL 3* (Viena si Praga)

LOC IN CAM. DBL/TRP
HOTEL 3* (Viena) si HOTEL 4* (Praga)

 

COPII 6.99-12 ANI
HOTEL 3* (Viena) si HOTEL 4* (Praga)

SUPLIMENT SINGLE

23.06 ; 12.10 ; 26.10

220 € + 30 €

200 € + 30 €

245 € + 30 €

225 € + 30 €

*95 €

22.07 ; 18.08 ; 14.09

230 € + 35 €

210 € + 35 €

255 € + 35 €

235 € + 35 €

*95 €


*SUPLIMENTUL DE SINGLE PENTRU VARIANTA CU HOTEL 4* LA PRAGA ESTE DE 105 € (INDIFERENT DE PERIOADA)

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* (Viena+Praga)/4* (Praga) ;
- tur de oras : Budapesta, Praga, Viena, Bratislava;
- vizita la:  Defileul Dunarii , pestera Punkva, Brno, Cesky Krumlov si Melk;
- Insotitor de grup

  • Asigurarea medicala ;
  • Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali ;
  • Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice ;

Excursie la Dresda (obligatorie – se achita la inscriere)
                          30 €/pers (23.06/12.10/26.10)
35 €/pers (22.07/18.08/14.09)
*Tarife speciale pentru toate optionalele achitate din tara :
Croaziera cu cina pe Vltava & Croaziera cu cina pe Dunare (50 €/pers)

  • Tarife excursii optionale achizitionate in timpul programului :  Croaziera cu cina pe Vltava ( 35 €/pers) ,  Croaziera cu cina pe Dunare (30 €/pers)

Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult in camera. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
*Persoanele care solicita partaj , cazarea se va face in camere duble/triple (in functie de disponibilitate) . In cazul in care agentia nu gaseste partener, de la data solicitarii pana la data plecarii, nu se va achita supliment de camera single!

NU RATATI REDUCERILE SI OFERTELE SPECIALE!

  1. Reduceri de 3-10% pentru grupuri de minim 6 pers! Procentul de reducere se acorda in functie de numarul de persoane (mai mare de 6) inscrise la acelasi program, in aceeasi data de plecare, reprezentand in procente jumatatea numarului  din totalul de persoane (ex: 3% pentru 6 pers, 4% pentru 8 pers, 5% pentru 10 pers, etc.)
  2. Reducere de 7% pentru inscrieri pana la data de 31.03.2013! Aceasta reducere nu se aplica la suplimente sau excursii optionale! Avans 50% la inscriere si diferenta pana la expirarea ofertei.
  3. Reducere de 5€/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)

 

* Ofertele speciale sunt valabile pentru inscrieri cu avans 50% si cu plata integrala pana la expirarea ofertei. Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale , se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari ! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !


Anexa nr.1 la Contractul de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice

1. Detalii avans/plata In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 15 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.
Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.
2. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre Agentia Tour-operatoare ( valabil doar pentru circuitele cu autocarul ).
3. Punctele de frontiera. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului ( obligatoriu pentru tarile NON-UE ) sau cartea de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu vechiul buletin de identitate (documentul de identitate anterior emiterii cărtii de identitate) sau cu certificatul de nastere.

Agentia Tour-operatoare nu raspunde în niciun mod fată de turist in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a permite acestuia accesul pe teritoriul statului de destinatie ori de tranzit sau în situatia în care aceleasi autorităti refuză turistului parasirea teritoriului statului în cauză.

4. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru orice alte informatii cat mai actualizate cu data plecării va rugam să accesati www.politiadefrontiera.ro .

5. Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).

6. Clasificarea unitatilor de cazare: La semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, turistului/beneficiarului sau reprezentantului acestuia i-a fost adus la cunostintă faptul că, în momentul de fata nu exista in tările de destinatie ale Agentiei Tour-operatoare un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara practicând un sistem propriu de clasificare. In consecintă nu se poate compara în detaliu clasificarea hotelurilor/studiourilor si/sau vilelor turistice de aceeasi categorie din tari diferite.
Pentru mai multe detalii se poate consulta catalogul Agentiei Tour-operatoare cu privire la clasificarea unitatilor de cazare contractate de Agentie in functie de locatie, conditii si servicii oferite etc.

7. Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului ce vor fi constatate de către turist la fata locului se vor face în scris in termen de 3 zile dupa incheierea circuitului direct la agentia la care au fost contractate serviciile.
8. Excursiile optionale se efectueaza numai dupa intrunirea unui numar minim de participanti ( in functie de program ).
9. Bunurile pierdute/furate: Agentia Tour-operatoare nu raspunde pentru bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.

10. Mijloacele de transport: Toate mijloacele de transport utilizate de către Agentia Tour-operatoare prezintă caracteristicile necesare, conform legislatiei în vigoare, pentru a fi destinate transportului international de persoane, având clasificarea cerută de lege. In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia Tour-operatoare va oferii un mijloc de transport conform cu numarul de persoane(minibus, microbus), respectand normele in vigoare referitoare la categoria/clasificarea mijlocului de transport în cauză.

11. Transferurile din tara:
In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar, locurile nefiind cele de pe diagrama finală de imbarcare ci aleatorii.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din cauze obiective si independente de agentia Tour-operatoare;

12. Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei: Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele :
• Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de plecare;
• Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore.
• Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare.

13. Asigurarea calatoriei: Va recomandam sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.
ANEXA 1 LA CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII TURIST

CIRCUITE VARA 2013

circuit Turcia circuit Grecia Circuit Capitale Imperiale
circuit Turcia Circuit Grecia Circuit capitale imperiale circuit Austria
circuit Serbia Muntenegru Croatia Slovenia circuit Serbia Muntenegru Croatia Slovenia    
IEFTIN THASSOS VILA PANORAMA  3* IEFTIN THASSOS VILA PANORAMA  3*        

OFERTE GRECIA LITORAL 2012

HELLO HOLIDAYS
BUCURESTI

P-ta Romana, nr 9, sc E, et 1, ap 2 (la coloane, langa ING), sector 1,Bucuresti, Romania.
Tel: 021 316 53 67/69/71 | Fax: 0372 873 182| Mobil: 0745 635 742 / 0727 200 808 / 0730 444 984
E-mail: office@helloholidays.ro | rezervari@helloholidays.ro
Website: www.helloholidays.ro
oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2020 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2020; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2020 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro