Portal turism ce prezinta piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 

 

Sunteti aici: Home - Litoral 2013 - Circuit Austria -
OFERTE GRECIA LITORAL 2014

HELLO HOLIDAYS
BUCURESTI

P-ta Romana, nr 9, sc E, et 1, ap 2 (la coloane, langa ING), sector 1,Bucuresti, Romania.
Tel: 021 316 53 67/69/71 | Fax: 0372 873 182| Mobil: 0745 635 742 / 0727 200 808 / 0730 444 984
E-mail: office@helloholidays.ro | rezervari@helloholidays.ro
Website: www.helloholidays.ro
Circuit Austria

CIRCUITE VARA 2013
CIRCUIT AUSTRIA SI CASTELELE BAVARIEI circuit Austria si castelele Bavariei

CASTELE DE POVESTE, PEISAJE PITORESTI, ORASE ISTORICE, LACURI ALPINE SI IMAGINI DE VIS – O EXCURSIE DE PASTRAT IN SUFLET CA O PRETIOASA COMOARA!

7 zile : Bucuresti – Budapesta – Melk – Salzburg – Munchen – Augsburg – Linderhof – Innsbruck - Klagenfurt – Viena - Bucuresti

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA

Intalnire la ora 4.30 la Academia Militara Romana – Bucuresti , plecare la ora 5.00 pe traseul Bucuresti – Sibiu – Arad - Budapesta. Sosim la Budapesta in cursul serii si ne cazam la hotel 4*. Optional croziera pe Dunare- unde descoperim panorama stralucitoare si captivanta a orasului si ne delectam cu un bogat bufet suedez, cuprinzand delicioase preparate culinare traditionale, acompaniate de vestitul vin auriu de Tokaj.

Ziua 2. BUDAPESTA – MELK - SALZBURG
Mic dejun. Ne continuam drumul spre Viena cu o scurta oprire la Abatia Melk, capodopera a barocului austriac, care impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Manastirea benedictina de la Melk este cel mai important reper turistic al superbei regiuni Wachau de pe valea Dunarii, denumita si “zambetul de pe chipul Austriei”. Seara cazare in zona Salzburg 4*.

Ziua 3. SALZBURG – MUNCHEN - AUGSBURG
Mic dejun. In drum spre Munchen putem vizita, optional, Castelul Herrenchiemsee aflat pe micuta insula de pe lacul Chiemsee. Accesul spre insula se face cu un mic ferryboat, intr-o scurta traversare de jumatate de ora. Herrenchiemsee reprezinta ultimul castel al lui Ludovic al II-lea, construit ca o replica a celui de la Versailles in semn de admiratie pentru idolul sau – Ludovic al IV-lea. Dupa pranz sosim la Munchen – incantatoarea capitala a Bavariei, atestata documentar inca din 1158. Descoperim centrul istoric intr-un tur pietonal ce include Marienplaz, Primaria cu renumitul ceas medieval, biserica Sf Petru si Catedrala Frauenkirche cea mai faimoasa din centrul orasului, datorita spectaculoasei sale arhitecturi. Seara cazare hotel 4* in zona Augsburg.

Ziua 4. AUGSBURG – LINDERHOF - INNSBRUCK
Mic dejun. Calatorim pe unul dintre cele mai iubite trasee turistice din Germania, Drumul Romantic, si ne oprim pentru o scurta vizita la Wieskirche – biserica construita in stil rococo. Continuam cu Linderhof – cel mai mic, dar cel mai cochet dintre cele 3 castele ale lui Ludovic al II lea. Apoi vizitam Neuschwanstein – unul dintre cele mai populare castele din Europa, situat intr-un peisaj unic. Seara cazare hotel 4* in zona Innsbruck –capitala landului austriac Tirol.

Ziua 5. INNSBRUCK – ZELL AM SEE - KLAGENFURT
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in Innsbruck: Acoperisul de Aur- simbolul orasului, Hofkirche, statuia Sf Ana. Optional, scurta oprire in Wattens, unde vom putea face o incursiune in minunata lume a cristalelor Swarowski. Optional vom urma soseaua alpina pana la Grossglockner – cel mai inalt ghetar al Austriei (3798 m). Seara cazare hotel 4* in Klagenfurt- al saselea oras ca marime al Austriei.

Ziua 6. KLAGENFURT – GRAZ - VIENA
Mic dejun. Tur pietonal in Klagenfurt: Lindworm – fantana datand din 1593, Landhaus, catedrala in stil baroc si Minimundus, muzeu în aer liber cu replici în miniatură ale celor mai frumoase clădiri din lume. Din România a fost aleasă "Biserica Domnească" de la Curtea de Argeș. Pornim spre Viena cu o scurta oprire la Graz- capitala culturala a Europei in 2003 si al doilea oras al Austriei, intrat in patrimonial UNESCO in 1999 cu Palatul Eggenberg. Seara sosim la Viena unde vom face un tur panoramic de oras: Hofburg, Parlamentul, Primaria, Opera, Teatrul, Universitatea. Optional, cina traditionala in Grinzing. Seara cazare Viena hotel 4*.

Ziua 7. VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Viena sau vizita la Schonbrunn - fosta resedinta de vara a familiei imperiale habsburgice si unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Plecare spre tara. Sosire in cursul noptii, in functie de trafic.
Grup minim 40 pers.

ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala a tarii, respectiv la Budapesta : forint, la Bratislava, Viena, Salzburg, Munchen : euro.
*Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de pers.
* In cazul nerealizarii unui grup minim de 30 de participanti agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar. In cazul realizarii unui grup intre 30-39 de persoane agentia isi rezerva dreptul de a majora tariful cu 25 €/pers.
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior.

Avantajele programelor noastre!
- Pentru grupuri de minim 6 persoane beneficiati de o reducere de 3-10%;
- Pentru inscrieri pana la data de 31.03.2013 beneficiati de o reducere de 5%;
- Reduceri pentru clientii fideli , in baza cardului de fidelitate (necumulate cu alte reduceri);
- Reducere de 5 € pentru ultimele 4/5 locuri in autocar;
- *Tarife speciale pentru optionalele achitate din tara

CINCI SUGESTII Hello Holidays!
1. Nu parasiti orasul Munchen fara a degusta din faimoasa bere si deliciosii carnaciori bavarezi!
2. Celebrele portelanuri de la castelul Herrenchiemsee – un frumos suvenir pentru cei dragi.
3. Faceti o plimbare relaxanta prin gradinile Palatului Schonbrunn - Viena!
4. Delicioasele ciocolate Mozart (originare din Salzburg – ce au cutia in forma de vioara). Celebrele bomboane de ciocolata se numesc "Mozartkugeln". Ele au fost create prima data de Paul Furst in anul 1890 si numite dupa cel mai de seama fiu al orasului: Wolfgang Amadeus Mozart.
5. Faceti o vizita la Citadela, pentru a va bucura de o priveliste de vis asupra Budapestei!

DATE DE PLECARE

LOC IN CAM. DBL/TRP

COPII 6.99-12 ANI

SUPLIMENT SINGLE

23.06 ; 23.09; 14.07; 19.08; 7.09

335 €

310 €

135 €


PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*;
- tur de oras : Munchen, Innsbruck, Klagenfurt, Viena;
- vizita la:  Manastirea Benedictina de la Melk,  Biserica Wieskirche,  Castelul Neuschwanstein;
- Insotitor de grup

 • Asigurarea medicala ;
 • Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali ;
 • Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice 

*Tarife speciale pentru toate optionalele achitate din tara :

 • Cele 3 Castele (Linderhof, Herrenchiemsee, Nesuchwanstein) + Wattens + Grossglockner + Croaziera cu cina pe Dunare + Cina traditionala Grinzing : 100 €/pers
 • Tarife excursii optionale achizitionate in timpul programului :
 • Cele 3 Castele (Linderhof, Herrenchiemsee, Nesuchwanstein) , bilete de intrare si ferry (40 €/pers)
 • Wattens 10 €/pers
 • Grossglockner 10 €/pers
 • Croaziera cu cina pe Dunare 30 €/pers
 • Cina traditionala Grinzing 30 €/pers

Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult in camera. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
*Persoanele care solicita partaj , cazarea se va face in camere duble/triple (in functie de disponibilitate) . In cazul in care agentia nu gaseste partener, de la data solicitarii pana la data plecarii, nu se va achita supliment de camera single!

NU RATATI REDUCERILE SI OFERTELE SPECIALE!

 1. Reduceri de 3-10% pentru grupuri de minim 6 pers! Procentul de reducere se acorda in functie de numarul de persoane (mai mare de 6) inscrise la acelasi program, in aceeasi data de plecare, reprezentand in procente jumatatea numarului  din totalul de persoane (ex: 3% pentru 6 pers, 4% pentru 8 pers, 5% pentru 10 pers, etc.)
 2. Reducere de 5% pentru inscrieri pana la data de 31.03.2013! Aceasta reducere nu se aplica la suplimente sau excursii optionale! Avans 50% la inscriere si diferenta pana la expirarea ofertei.
 3. Reducere de 5€/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)

 

* Ofertele speciale sunt valabile pentru inscrieri cu avans 50% si cu plata integrala pana la expirarea ofertei. Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale , se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari ! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !


Anexa nr.1 la Contractul de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice

1. Detalii avans/plata In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 15 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.
Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.
2. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre Agentia Tour-operatoare ( valabil doar pentru circuitele cu autocarul ).
3. Punctele de frontiera. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului ( obligatoriu pentru tarile NON-UE ) sau cartea de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu vechiul buletin de identitate (documentul de identitate anterior emiterii cărtii de identitate) sau cu certificatul de nastere.

Agentia Tour-operatoare nu raspunde în niciun mod fată de turist in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a permite acestuia accesul pe teritoriul statului de destinatie ori de tranzit sau în situatia în care aceleasi autorităti refuză turistului parasirea teritoriului statului în cauză.

4. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru orice alte informatii cat mai actualizate cu data plecării va rugam să accesati www.politiadefrontiera.ro .

5. Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).

6. Clasificarea unitatilor de cazare: La semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, turistului/beneficiarului sau reprezentantului acestuia i-a fost adus la cunostintă faptul că, în momentul de fata nu exista in tările de destinatie ale Agentiei Tour-operatoare un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara practicând un sistem propriu de clasificare. In consecintă nu se poate compara în detaliu clasificarea hotelurilor/studiourilor si/sau vilelor turistice de aceeasi categorie din tari diferite.
Pentru mai multe detalii se poate consulta catalogul Agentiei Tour-operatoare cu privire la clasificarea unitatilor de cazare contractate de Agentie in functie de locatie, conditii si servicii oferite etc.

7. Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului ce vor fi constatate de către turist la fata locului se vor face în scris in termen de 3 zile dupa incheierea circuitului direct la agentia la care au fost contractate serviciile.
8. Excursiile optionale se efectueaza numai dupa intrunirea unui numar minim de participanti ( in functie de program ).
9. Bunurile pierdute/furate: Agentia Tour-operatoare nu raspunde pentru bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.

10. Mijloacele de transport: Toate mijloacele de transport utilizate de către Agentia Tour-operatoare prezintă caracteristicile necesare, conform legislatiei în vigoare, pentru a fi destinate transportului international de persoane, având clasificarea cerută de lege. In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia Tour-operatoare va oferii un mijloc de transport conform cu numarul de persoane(minibus, microbus), respectand normele in vigoare referitoare la categoria/clasificarea mijlocului de transport în cauză.

11. Transferurile din tara:
In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar, locurile nefiind cele de pe diagrama finală de imbarcare ci aleatorii.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din cauze obiective si independente de agentia Tour-operatoare;

12. Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei: Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele :
• Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de plecare;
• Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore.
• Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare.

13. Asigurarea calatoriei: Va recomandam sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.
ANEXA 1 LA CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII TURIST

CIRCUITE VARA 2013

circuit Turcia circuit Grecia Circuit Capitale Imperiale
circuit Turcia Circuit Grecia Circuit capitale imperiale circuit Austria
circuit Serbia Muntenegru Croatia Slovenia circuit Serbia Muntenegru Croatia Slovenia    
IEFTIN THASSOS VILA PANORAMA 3* IEFTIN THASSOS VILA PANORAMA 3*        

OFERTE GRECIA LITORAL 2012

HELLO HOLIDAYS
BUCURESTI

P-ta Romana, nr 9, sc E, et 1, ap 2 (la coloane, langa ING), sector 1,Bucuresti, Romania.
Tel: 021 316 53 67/69/71 | Fax: 0372 873 182| Mobil: 0745 635 742 / 0727 200 808 / 0730 444 984
E-mail: office@helloholidays.ro | rezervari@helloholidays.ro
Website: www.helloholidays.ro
oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2021 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2021; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2021 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro