Circuit Sicilia vara 2009
oferte romantice cu ROMANTIC TRAVEL
  Home|Asociatii turism|Linkuri turism|Stiri|Targuri turism|Reviste turism|Hoteluri Bucuresti|Fotografii |
  Agentie turism |Asigurari medicale | Companii autocar | Companii aeriene | Spatiul Schengen | Pasaport |
  Facultati turism | Cursuri turism | Bibliografie | Birouri turism | Centre de informare | Manifestari/expo | Chestionar | Contact
Litoral 2016 Grecia| Oferte litoral 2016 Grecia | Oferte litoral 2014 Romania| Cazare litoral Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
 
 
 
CERE VACANTA TA!
descarca oferte Cipru
vara 2009 litoral 2009 Cipru insula dragostei
oferte Cipru vara 2009
oferte externe ROMANTIC TRAVEL 2009
ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro


Circuit Sicilia inima Mediteranei

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
12 iulie 2009 560 Euro, 28 august 2009 560 Euro, 18 septembrie 2009 560 Euro

560 Euro/ loc in dubla
8 ZILE/ 7 NOPTI

Ziua 1: Buon giorno Sicilia !
Plecare catre Sicilia de pe Aeroportul Bucuresti Baneasa. Aterizam pe aeroportul Catania si vom face un tur panoramic al Cataniei cu vizite exterioare Piata Domo, Via Etnea, Via Crocifere cu cladirile baroce specifice, Teatro Romano descoperit sub lava.Transfer la hotel in Giardini Naxos . Cazare hotel Panoramic 3* sau similar.

Ziua 2: Descoperim Siracusa si Noto
E timpul pentru o excursie optionala la Siracusa - o veche asezare greceasaca fondata de corinteni in 734. Incepem vizitarea orasului cu parcul arheologic situat pe dealul Terminite, unde ghidul local ne prezinta distinctie intre constructiile grecesti si cele romane. Siracusa este recunoascuta si pentru faptul ca are cel mai mare amfiteatru grecesc, construit alaturi de unul roman. Ambele sunt bine conservate si pot gazdui oricand un concert de inalta tinuta, in conditii de auditie impecabila. In cadrul parcului arheologic vizitam Altarul lui Gerom II si Urechea lui Dionisos. Vizitam apoi catedrala Saint John, din a carei fatada in stil gotic, distrusa de un cutremur la 1693, se pastreaza inca fragmente si cripta Saint Marcian.Continuam cu insula Ortija sau Insula Pasarilor unde putem vizita apoi castelul Bellomo construit in secolul XIII si restructurat in stil Catalan Gotic in secolul XV.  Aici se afla cel mai vechi templu grecesc construit in stil clasic. Este vorba despre Piata Domului, cu Templul Athenaion. Aproape de faleza marii vizitam izvorul Arethusa, care se varsa intr-o larga fantana antica. Continuam vizita noastra cu cartierele medievale, cu relicvele Castelului Maniaces. Dupa-amiaza vizitam localitatea Notto-oras baroc din patrimoniul UNESCO unde se viziteaza Catedrala si centrul istoric. Transfer Giardini Naxos. Cazare la acelasi hotel Panoramic3* sau similar.

Ziua 3: Vulcanul Etna
In aceasta dimineata putem opta pentru o excursie de neuitat la vulcanul Etna. Ne indreptam catre orasul Nicolosi, ultima asezare umana neatinsa de lava vulcanului Etna. Parasim acest oras si ne indreptam pe soseaua ingusta ca serpuieste printre muntii de lava, catre refugiul Sapienta. De aici accesul catre craterele celui mai mare vulcan activ din Europa se poate face numai cu telecabina si masini speciale de teren. Surprinsi de forta distructiva a acestui vulcan, lasam in urma rezervatia cu muntii de lava. Transfer la Giardini Naxos si cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Plimbare la Taormina

Dupa micul dejun putem face o plimbare pe cont propriu la Taormina - oras antic la baza vulcanului situat pe o faleza deasupra marii la numai 3 km de Giardini Naxos. Vizitam Teatrul Antic, cel de al doilea ca dimensiune din Sicilia, dupa cel din Siracusa. Continuam cu Palazzo Corvaja, construit in stil gotic, al carui nume se trage de la cea mai veche familie de nobili din Taormina. Nu plecam inainte de a savura o specialitate locala “pasta di mandorla” in forma de fructe si

un sirop de mandarine verzi intr-o panorama deosebita asupra Marii Mediteraneene. Tot de aici putem cumpara suveniruri realizate cu multa maiestrie de catre mesterii local. Cazare la acelasi hotel in Giardini Naxos.

Ziua 5: Catania - orasul de sub lava..
Dupa ce servim micul dejun fara nici o graba, putem descoperi frumosul oras mediteranean Catania. Temperatura aici nu coboara sub 25 C de aceea terasele sunt deschise tot timpul anului, iar aglomeratia din piete aproape ca nu conteneste niciodata. Vinurile bune, preturile mici si pofta de viata a locuitorilor ne vor aduce satisfactia descoperirii unui loc extrem de pitoresc. cel mai pitoresc loc din Catania - Piata de Peste. Pescari din toate colturile Sicilei isi vand aici pestele si fructele de mare proaspete. Puteti degusta la “Osteria Antica Marina” un antipasto marinato de fructe de mare crude sau frittura mixta - cu fructe de mare preparate. Avem ocazia de a cumpara produse de la magazinele de firma de pe Viale Etnea. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6: Palermo si Cefalou
Azi, dupa micul dejun, putem pleca catre Palermo unde se viziteaza – Palazzo dei Normani – sediul Guvernului, Catedrala, Palatul Operei, Teatrul Massimo si Fantana din Vergogna. Incheiem turul de oras cu Catacombele Calugarilor Capuccini. Nu plecam inainte de a trece prin Cartierul Nasului-Vucceria unde in piata de carne se poate degusta o specialitate siciliana facuta pe gratar “stigliole”. Dupa-amiaza se pleaca catre Monrealle unde vizitam Catedrala cu celebre mozaicuri. Ne intoarcem catre Catania cu oprire la Cefalou pentru vizita Catedralei Domo construita de Frederico-secondo. Retur la   Giardini Naxos, cazare la acelasi hotel.

Ziua 7: Agrigento si Caltagirone
Putem face azi o excursie optionala in orasul grec Agrigento unde se viziteaza Templul de la Giunone si Templul lui Hercule si casa dramaturgului  Luiggi Pirandello. Ne intoarcem in P-ta Armerina unde vizitam Villa Romana del Casale cunoscuta pentru mozaicurile si termele romane. Plecam catre Caltagirone - orasul Ceramicii unde admiram celebra scara imbracata in ceramica si cladirile frumos decorate. Mergem la un atelier de ceramica unde asistam la o demonstratie de ardere si decorare a vaselor de ceramica. Tot de aici putem cumpara suveniruri pentru cei de acasa. Ne intoarcem pe seara in Giardini Naxos si ne cazam la acelasi hotel. 

Ziua 8: Inapoi acasa

In cursul diminetii transfer de la hotel la aeroport  in Catania si imbarcare pentru zborul spre casa.

SERVICII INCLUSE:
-Transport avion zbor direct Catania compania Blue Air
-Cazare cu mic dejun 7 nopti la hotel 3* in Giardini Naxos
-Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid atestat

BONUS:
Tur panoramic Catania

SUPLIMENTE OPTIONALE:
Camera single: 155 euro

SUPLIMENTE OBLIGATORII:
Taxe aeroport: 95 euro/pers
Taxe aeroport copil 0-2 ani :              
                   52 euro dus-intors

REDUCERI:
Copil 2-12 ani cazat in camera dubla cu 2 adulti: -50%
A-3-a persoana adult: - 5%

ORAR ZBOR:
Duminica:
BBU 08:30  – Catania 09:45
Catania 10:30 – BBU 13:45
Vineri:
BBU 09:45  – Catania 11:00
Catania 12:00 – BBU 15:15

Circuit si sejur Sicilia inima Mediteranei

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
12 iulie 2009 560 Euro, 28 august 2009 560 Euro, 18 septembrie 2009 560 Euro

560 Euro/ loc in dubla
8 ZILE/ 7 NOPTI


ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro

  back to top
Site-uri in reteaua InfoTravelRomania:
oferte litoral Romania litoral Grecia litoral Bulgaria litoral Turcia oferte cazare Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia litoral Spania vacante Austria litoral Malta, oferte vacante Malta InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral Bulgaria 2021 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2021; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Pomorie; Nessebar | oferte vacante Grecia
Contact portal turism InfoTravelRomania: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro |