Circuit
Nopti albe la Amsterdam si Paris
oferte romantice cu ROMANTIC TRAVEL
  Home|Asociatii turism|Linkuri turism|Stiri|Targuri turism|Reviste turism|Hoteluri Bucuresti|Fotografii |
  Agentie turism |Asigurari medicale | Companii autocar | Companii aeriene | Spatiul Schengen | Pasaport |
  Facultati turism | Cursuri turism | Bibliografie | Birouri turism | Centre de informare | Manifestari/expo | Chestionar | Contact
Litoral 2016 Grecia| Oferte litoral 2016 Grecia | Oferte litoral 2014 Romania| Cazare litoral Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
 
 
 

CERE VACANTA TA!
descarca oferte Cipru
vara 2009 litoral 2009 Cipru insula dragostei
oferte Cipru vara 2009
oferte externe ROMANTIC TRAVEL 2009ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro


Circuit Nopti albe la Amsterdam si Paris

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
15 aprilie 2009 520 Euro, 27 aprile 2009 520 Euro

Tarif: 520 Euro/ loc in DBL si 468 Euro/ loc in TRIPLA
11 ZILE/ 10 NOPTI

 

Fermecatorul oras Budapesta…
Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris
La ora 00:30 plecam pe traseul Bucuresti- Pitesti – Sibiu – Deva - Arad .Traversam granita romano-maghiara si, in cursul serii, ajungem la Budapesta. In fermecatorul oras situat pe malurile Dunarii facem un tur cu autocarul. Cu acest prilej admiram:Piata Milenium cu Monumentul Eroilor si Palatul Huniazilor, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Palatul Regal precum si 3 dintre cele mai frumoase poduri ale batranului fluviu (Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta si Podul Libertatii).Dar distractia adevarata incepe o data cu viata de noapte a fermecatoarei capitale maghiare.Optional croaziera pe Dunare sau cei dornici de atmosfera "cool" merg pe malul Dunarii, de unde se vad cele mai frumoase privelisti ale orasului. Tot aici se afla faimoasa discoteca Calypso. Discoteca satisface toate gusturile, de la rockul anilor 60-70 si pana la cele mai trendy stiluri. DJ-ii locului sunt considerati cei mai populari animatori de cluburi din Ungaria.Cazarea la hotel Touring sau similar.

Praga - un teatru in aer liber si discoteci pentru toate gusturile
Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris
La primele ore ale diminetii plecam catre Praga, unde vizitam cele mai importante obiective ale orasului. Incepem turul cu Turnul cu ceas, Biserica Sf. Nicolae, Piata Revolutiei. Pe Podul Karlovy vanzatorii de suveniruri si artistii sunt la ei acasa. Aici ne putem face unele dintre cele mai reusite portrete sau putem asista la reprezentatii haioase cu papusi de strada. Marionetele, de diverse dimensiuni, amintesc de arta medievala a faimosilor papusari.Catre sfarsitul zilei cinam.Seara tarziu putem sa descoperim atmosfera de noapte a orasului si sa intram in cel mai tare club din capitala Cehiei:Karlovy Lazne unde miile de watti care asigura un sound impecabil,ne incita la dans prin muzica anilor 70 – 80 sau putem canta brat la brat cu praghezii, intr-o berarie care nu s-a mai inchis de 3 secole, nici macar pentru curatenie. Dupa atata distractie, ne odihnim la Opatov sau similar in Praga.

Meleaguri germane
O dedicam imensului tezaur cultural al orasului Praga. Vizita Catedralei St. Vitus, Strada Aurarilor, Manastirea Loretta, Palatul Sternberg ne vor solicita din plin aparatele de fotografiat. Dupa amiaza plecam catre Frankfurt unde vom ajunge in cursul serii. Impunatorul oras german ne intampina cu zgaraie norii emblematici pentru capitala financiara a Europei Unite. Un tur de oras by night ne va dezvalui atat cladirile delicate ale trecutului precum Opera Veche, Bornheim, Bursa, Frankfurter Dom, Casa lui Goethe cat si impunatoarele prezentului precum Maine Tower sau sediul Comerzbank. Cinam pe Fussgengerstrasse si vom fi placut surprinsi sa constatam ca in orasul bancherilor preturile sunt atat de mici. Cazare la Hotel Luxor in Frankfurt sau similar.

Orasul celor 7 pacate
Dupa micul dejun avem 2 ore de shopping in Frankfurt, inainte de a porni spre Marea Nordului, sau mai bine zis sub Marea Nordului, pentru ca ne vom opri la o altitudine de minus 12 m, direct pe Damrak in inima Amsterdamului. Orasul este vesnic intesat de petrecareti, iar micile taverne marinaresti ne indeamna sa le trecem pragul. Ne amestecam prin multimea pestrita pentru a intra in spiritul acestui oras dezinvolt pana la imoralitate. Turul acestui oras colorat si vesel starnesc oricarui turist buna-dispozitia si cheful de petrecere. Coloritul absolut special al caselor flamande, datand din sec. al XVII lea si al miilor de flori oglindite in apa canalelor dau o senzatie unica vizitatorului, indemnandu-l sa urce pe o bicicleta si sa cutreiere fara oprire aceste locuri de vis. Vizitam printre altele, Muzeul Sexului, Muzeul de Ceara Madame Tussaud's si admiram Palatul Marinei, Muzeul Nemo, Dam-ul, Capitania portului sau Gara Centrala – monument in stil victorian de la 1867. In aceasta "aventura" descoperim pe taramurile flamande faimoasele cofee-shopuri si ceainari chinezesti, pline cu o puzderie de mirodenii aduse de peste mari, unele mai dubioase decat altele, dar fermecator prezentate de negustorii flamanzi. Seara tarziu ne indreptam spre hotel. Cazarea la hotel Hampshire Waterland 3*sau similar langa Amsterdam (pentru plecarea din 27 Decembrie) si Etap 2 * sau similar langa Amsterdam pentru plecarile din 15 si 27 Aprilie.

Amsterdam, libertate totala in Venetia Nordului.
Avem o zi intreaga la dispozitie atat pentru a ne bucura de privelistile unice ale orasului Amsterdam. Facem un tur al vechii capitale a Olandei si admiram centrul istoric, trecem pe langa monumentala cladire a Muzeului Rijkmuseum (Muzeul de Stat) si intram in Portul Vechi. Optional putem face o croaziera cu vaporasul pe canalele care au dat Amsterdamului numele de Venetie a Nordului. E cel mai potrivit prilej de a admira Muzeul Marinei, Casa Rembrandt si hotelul Europa Heineken. Cand ne plimbam pe strada Rokin, pe sub cele 12 porti ale Ceylonului, avem senzatia ca timpul s-a oprit in loc. Aici redescoperim atmosfera flamanda de acum cateva secole. Senzatiile cele mai tari insa le traim pe strazile incarcate de mistere ale Cartierului Rosu. Aici, surprizele ne insotesc la tot pasul. Chiar daca fotografiatul este interzis, libertatea este totala... Patrunsi de viata de noapte a capitalei Olandei, ne putem indrepta pasii catre Escape Club. In fiecare seara peste 2.000 de oameni sunt atrasi de ritmurile magice ale acestui megataram al distractiei. Este doar unul din miile de locuri pe care vi-l propunem pentru distractia care nu conteneste niciodata aici. Cazarea la acelasi hotel.

Tarile de Jos: Olanda si Belgia

Dimineata devreme pornim prin pitorescul si pictorescul rural olandez. Vom privi morile de vant si vom face o baie in valurile Atlanticului in celebra statiune Seweninngen Bad. Ne infioram apoi langa zidurile inchisorii Tribunalului Penal International de la Haga, inainte de a patrunde in actuala capitala a Olandei. Incepem turul orasului Haga, unde admiram Palatul Imparatului Verde – asa cum au botezat fratii Grimm resedinta Reginei Beatrix,apoi celebrul Palatul de Justitie, pentru a ne indrepta cat sunt inca deschise magazinele catre Rotterdam, cel mai mare port al Europei si orasul cel mai cosmopolit al continentului nostru. Vom admira intr-un tur de oras vestitele poduri Wilhelmbrucke si Erasmus, Tropicana, Muzeul Portului, Turnul Maas-ului, Portul Turistic si Primaria, inainte de a porni la cumparaturi in fabuloasa zona comerciala unica in lume datorita diversitatii si abundentei de marfuri adusa aici din toate colturile lumii. Seara vom vizita inca o perla a litoralului Atlantic, orasul – port Anvers, capitala mondiala a diamantelor si a Ligii Hanseatice a Nordului. Uluitorul oras ne va dezvalui pe langa ghettoul evreiesc al bursei diamantelor, o senzationala Piata Mare, Catedrala Sf. Petru, Piata Rubens, Palatul Episcopal, ca sa nu mai vorbim de puzderia de stradute cochete unde vom servi o cina belgiana, incheiata obligatoriu cu o bere neagra si o ciocolata cu unt de cacao din Congo, al carei gust nu il vom uita niciodata. Cazare in Anvers, Hotel Campanille sau similar.

Bruxelles - cartierul general al Uniunii Europene
Incepem itinerariul cu vizitarea celebrului Atomium, emblema a capitalei Belgiei si a Europei. Pornim apoi intr-un tur al orasului din care nu va lipsi Comisia Europena, Palatul Regal, Teatrul Regal, Sablona, uriasul Palat de Justitie, Bursa si bineinteles fabuloasa Gran Place, Manneken Pis, Galeriile St. Hubert. Dintre urmele lasate aici de "trecerea divinitatii pe pamant" amintim: Biserica Gotica din sec 13, faimoasa pentru vitraliile ei si Catedrala St Michele. Ne indreptam apoi catre campul de batalie de la Waterloo unde a fost infrant Napoleon la 1812. Continuam catre sud, iar seara sosim in Paris. Cu prilejul turului panoramic admiram Opera Noua din Piata Bastiliei, Notre Dame situata pe Ile de la Cite, precum si Palatul de Justitie, Ansamblul National, Muzeul Orsay, Place Concorde, Champs Elysees, Arcul de Triumf si Turnul Eiffel. Cazarea la hotel B&B Porte de la Villette sau similar in Paris.

Pe urmele Cocosatului de la Notre Dame
Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris
Pasii ne poarta catre Ile de la Cite si parca auzim si azi clopotele trase de Quasimodo la Catedrala Notre Dame si brusc ne amintim de Esmeralnda si povestea Cocosatului, care ne intaresc convingerea ca Parisul este "orasul indragostitilor". Intram astfel in atmosfera de poveste si incercam sa descoperim misterele acestui oras, incepand cu vizita Catedralei. Traversam apoi Cartierul Latin, admiram Universitatea Sorbona si incheiem cu Domul Invalizilor si Muzeul Armelor. Dupa amiaza intram in templul mondial al artei: Muzeul Louvru. E adevarat ca pentru a-l vizita si a te delecta in voie cu fiecare exponat al sau de valoare, un an de zile nu ar fi de ajuns. Important este insa sa nu ratam impresionantele saloane dedicate Egiptului Antic, seducatoarea statuie a lui Venus din Milo si surasul enigmatic al Mona Lisei. Seara, optional urcam in Turnul Eiffel sau facem o croaziera pe Sena, in apele careia vedem oglindite cele mai importante monumente ale Parisului. Avem astfel sansa sa ne bucuram de o alta fata a Parisului. Cazare la acelasi hotel.
Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris

Strasbourg capitala Europei Unite
Dimineata o folosim pentru cumparaturi. Champs Elysee sau Galeriile La Fayette ne intampina cu ultimele colectii pentru sezonul ce sta sa inceapa, iar un suvenir pentru cei de acasa vom cumpara din Montmartre, inainte de a pleca din Orasul Lumina. Parasim apoi Parisul, indreptandu-ne catre Strasbourg. Incepem turul de oras trecand peste Pont du Corbeau si intram pe Strada Regala. Vedem fosta Primarie, actuala Camera de Comert, si Piata Gutemberg, situata pe strada Halebardierilor - cea mai eleganta strada din Strasbourg. Urmeaza Catedrala Notre Dame de Strasbourg, Casa Kammerzell, Palatul Rohan si turul nostru se incheie cu Parlamentul si cu Consiliul Europei. Cazare langa Strasbourg la hotel Atelys sau similar.

Viena - orasul muzicii clasice
Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris Nopti albe la Amsterdam si Paris
Dis de dimineata ne indreptam pasii catre Viena. Vom intra pe cele mai frumoase strazi ale orasului, pe Kertner, in St. Peter Platz si in Piata Domului Sf. Stefan. Continuam cu Ringul Vienez: Primaria, Parlamentul, Palatul Franz Iosef, Palatul Albertina si bineinteles Opera. Seara tarziu ajungem la Budapesta. Ne cazam la hotel Touring sau similar.

Amintirea noptilor albe…

In zorii zilei pornim la drum catre casa unde vom pastra multa vreme in memorie si in poze amintirea noptilor albe... In cursul noptii sosim la Bucuresti.


SERVICII INCLUSE:
Transport autocar  minim 2*
Cazare 10 nopti loc in camera dubla in functie de optiunea turistului la hoteluri 2*-3*
Insotitor de grup


SUPLIMENTE OPTIONALE:
Supliment mic dejun: 66 euro/pers
Supliment cam Sgl 212 euro/per
Asigurarea medicala
Taxele de intrare la obiectivele turistice (unde acestea se percep)
Mesele si alte cheltuieli
Intrari la discoteci: Calypso – Budapesta: aprox 6 euro/pers
Clubul Karlovy Lazne – Praga: aprox 8,5 euro/pers
Escape Club – Amsterdam: aprox 11 euro/pers

REDUCERI:
Copil 2-12 ani  - 15%

EXCURSII OPTIONALE:
Croaziera cu vaporasul pe canalele Amsterdamului: 11 euro/pers
Croaziera cu cina pe Dunar(minim 30 persoanae): 11 euro/pers
Croaziera pe Sena: 11  euro/ adult

PLECARI DIN:
Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei – statia de metrou Gara de Nord )  ora 00:30
Pitesti – hotel Muntenia ora 02:30
Rm. Valcea - Benzinaria Dacos – La iesire inspre Pitesti din Nord, ora 03:45
Sibiu – Benzinaria Petrom (Sos. Alba Iulia)l, ora 05:00;
Sebes – Benzinaria Nidava Oil (Drumul Vantului), ora 06:00;
Deva - parcare Mc Donalds Gara, ora 07:30;
Arad - parcare Gara Centrala, ora 11:30)


ATRACTIILE:

  • Grand Place din Bruxelles
  • Faimosul ceas astronomic din Praga
  • Cofee Shop-urile din Amsterdam
  • Croaziera cu vaporasul pe canalele Amsterdamului

Ciocolata belgiana


Hotel  Hampshire Golfhotel – Waterland 3* - AMSTERDAM
Hotelul este situat la 20 de minute  de centrul  orasului  Ámsterdam , unde se poate ajunge foarte cu usor cu transportul public sau cu masina proprie . Dispune de restaurant , parcare  iar  camerele sunt dotate cu  baie proprie , telefon , TV, uscator de par .
http://www.hampshire-hotels.com/hotel/41/Hampshire_Golfhotel_-_Waterland.html

Hotel  Camapanille Antwerpen 3* - ANVERS
HOTEL CAMPANILE Antwerp / Anvers este într-o locaţie ideală: 3 km de centrul orasului, 700 m de gara, 1 km de la aeroport la Anvers, 700 m de la staţia de metrou şi de 700 de metri de statia de RER. Pentru confortul dvs., fiecare camera are un televizor, un birou, un telefon cu o linie directă şi o linie de modem pentru computer. Acces Internet WI-FI, în toate camere (pentru informaţii adresaţi-receptie). Beneficiati de parcare gratuita,
www.campanile-antwerpen.be

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
15 aprilie 2009 520 Euro, 27 aprile 2009 520 Euro

Tarif: 520 Euro/ loc in DBL si 468 Euro/ loc in TRIPLA
11 ZILE/ 10 NOPTI


ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro

  back to top
Site-uri in reteaua InfoTravelRomania:
oferte litoral Romania litoral Grecia litoral Bulgaria litoral Turcia oferte cazare Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia litoral Spania vacante Austria litoral Malta, oferte vacante Malta InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral Bulgaria 2019 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2019; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Pomorie; Nessebar | oferte vacante Grecia
Contact portal turism InfoTravelRomania: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro |