Circuit Incursiune latina in Spania
oferte romantice cu ROMANTIC TRAVEL
  Home|Asociatii turism|Linkuri turism|Stiri|Targuri turism|Reviste turism|Hoteluri Bucuresti|Fotografii |
  Agentie turism |Asigurari medicale | Companii autocar | Companii aeriene | Spatiul Schengen | Pasaport |
  Facultati turism | Cursuri turism | Bibliografie | Birouri turism | Centre de informare | Manifestari/expo | Chestionar | Contact
Litoral 2016 Grecia| Oferte litoral 2016 Grecia | Oferte litoral 2014 Romania| Cazare litoral Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
 
 
 
CERE VACANTA TA!
descarca oferte Cipru
vara 2009 litoral 2009 Cipru insula dragostei
oferte Cipru vara 2009
oferte externe ROMANTIC TRAVEL 2009
ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro


Circuit Incursiune latina in Spania

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
23 iulie 2009 680 Euro, 27 august 2009 680 Euro, 17 septembrie 2009 680 Euro

680 Euro/ loc in dubla
8 ZILE/ 7 NOPTI

 

ZIUA 1. Catre Barcelona, Capitala Catalunyei
Ne prezentam la aeroportul Baneasa pentru formalitatile de check in si frontiera, urmand sa ne imbarcam intr-o aeronava a Companiei Blue Air si sa decolam catre Barcelona, unde vom ateriza pe aeroportul El Prat – Terminal B. Transfer la hotel si cazare. Seara beneficem de timp liber, pe care il petrecem plimbandu-ne printre stradutele presarate cu taverne si resturante. Facem o plimbare pe cunoscuta strada Rambla, o promenada cosmopolita. Strada este animata pana la orele dimnetii, catalunezi fiind cunoscuti pentru distractiile nocturne stropite din plin cu sangria si dansuri latino. Cazare la hotel 4* in Barcelona sau similar.

ZIUA 2. Barcelona Orasul lui Gaudi si Picasso
Vizitam Sagrada Familia, opera reprezentativa a lui Gaudi si alte deosebite cladiri ale arhitectului, simbol al modernismului: Parcul Guel, Casa Mila, Casa Vincent, Casa Batllo, La Pedrera. Ne indreptam apoi spre Portul Olimpic, continuam cu Montjuic, unde putem admira Fundatia Juan Miro, Stadionul Olimpic si Pueblo Espaniol. Urcam apoi pana la Tibidabo sau Varful Capatanii de Zahar de unde statuia lui Isus Christos domina golful Barcelonei, model care ia inspirat si pe brazilieni care au facut o replica identica la Rio de Janeiro. Pornim apoi in descoperirea orasului vechi de inspiratie gotica, cu monumente unice precum: Catedrala San Juan de los Reyes, Muzeul Picasso, Gara Francia sau Monumentul lui Cristofor Columb de la inaltimea caruia avem o panorama splendida asupra portului. Seara admiram spectacolul unic de lumina si culori, oferit de Fantana Magica. Dantelaria de apa si culoare seduce si hipnotizeaza admiratorii in cadrul unui show unic. Dintre celelalte atractii ale orasului, putem descoperi atat spectacolele muzicale, cat si minunata varietate gastronomica a Cataluniei. Cazarea la acelasi hotel.

ZIUA 3. La Zaragoza, palatul Seherezadei
Zaragoza, cunoscut si ca Caesar Augusta, in timpul perioadei romane, a avut un rol important in istoria Spaniei. In perioada maura, regele de atunci a construit Palatul Albuferia, inspirandu-se din povestea Sheherezadei in care aceasta descria cu lux de amanunte arhitectura palatului printului din Bagdad. Tot aici admiram si impresionanta arhitectura baroca a Basilicii Nuestra Seniora de Pilar. Coboram apoi pe malul Ebrului pentru a ne minuna la vederea podului construit de romani in secolul al II-lea dC, inca functional. Nu vom trece pe langa Turnul Trubadurului, cel din opera Don Juan de Mozart, fara a face o fotografie. Ne continuam drumul spre Madrid.Cazare in Madrid la hotel  4*.

ZIUA 4. Madrid – in traducere „Orasul Mama”

Dimineta incepe cu un tur al Madridului. Pornim din Piata  Cibelles si continuam cu Palatul de Cristal, Palatul Postelor, Palatul Thyssen-Borthemiza, Puerta del Sol, Muzeul Prado, Piata Spaniei cu monumentul lui Miguel Cervantes. In continuare vizitam Palatul Regal si Catedrala Santa Maria de la Almudena. Ultimele obiective sunt Puerta de Toledo, Teatrul Regal si Plaza Mayor. Ccumparaturi. Seara o rezervam plimbarii prin parcul Retiro sau vizionarii unui spectacol flamenco. Cazarea la acelasi hotel.

ZIUA 5. Toledo si Cordoba
Lasam Madridul in urma si ne indreptam catre Toledo, unul din cele mai bine conservate orase medievale ale lumii. Vizitam Muzeul El Greco, Catedrala Cidului, Palatul Regal si Atelierul de sabii. Aici vom asista la probarea unei sabii de Toledo: varful odata infipt in perete trebuie sa atinga manerul cand acesta este impins cu forta. Asa se probeaza calitatea otelului in care Toledo exceleaza. Plecam spre Cordoba, fosta capitala a Califatului, unde descoperim impresionanta "Moschee", astazi Catedrala cu stalpi inclinati. Strabatem stradutele inguste ale Cartierului Evreiesc, in cautarea Sinagogii. Seara plecam spre Sevilla unde ne si cazam. Cazare hotel  4*.’

ZIUA 6. Sevilla si Mitul lui Don Juan
In Sevilla, orasul lui Carmen, Don Juan si Figaro, capitala si principalul oras al Andalusiei, vizitam: Catedrala, turnul Giralda – unde putem urca pentru o privileste minunata a orasului, palatul Alcazar - sursa inspiratiei lui Walt Disney, Moscheea Sfanta, Fantanile suspendate, cartierul Santa Cruz, Palatul Arzobispal, Casa Pilatos unde stilul mudejar, gotic si renascentist se imbina armonios, palatul San Telmo magnific prin opulenata sa. In jurul pranzului plecam spre Valencia. Cazare in Valencia la hotel 4*.

ZIUA 7. Valencia – Terra Mitica
Dimineata pornim intr-un tur de oras si vizitam Catedrala al carui turn "El Miguelete" a devenit simbolul Valenciei. Apoi intram in orasul vechi pe la Porta del Mar si admiram Palatul Correos, Turnul Santa Catalina, Palatul arhiepiscopal La Lonja. Plecam catre Barcelona, unde ajungem in cursul serii. Ne bucuram, pe parcursul unui scurt tur de oras, de arhitectura specific catalana: La Pedreria, Casa Vincec, Casa Mila, Casa Batllo, Arena de Coride. Daca timpul ne permite mergem in parcul Guel, ale carui constructii sunt desprinse direct din basmele lui Andersen. Numai aici putem retrai povestile copilariei si putem lua in serios aceste povesti. Tot de aici ni se ofera o superba panorama asupra capitalei provinciei.Cazarea la hotel 4* in Barcelona

ZIUA 8. Spre casa mai bogati sufleteste ..
Dupa micul dejun ne vom pregati pentru transferul de la Hotel la aeroportul El Prat din Barcelona, urmand sa decolam spre tara. Ne intoarcem mai veseli, mai relaxati si mai bogati sufleteste.

SERVICII INCLUSE:
Transport avion Bucuresti-Barcelona / Barcelona -Bucuresti compania Blue Air
Cazare cu mic dejun 7 nopti la hoteluri 4*
Transfer aeroport-hotel-aeroport si pe parcursul circuitului cu autocar spaniol
Ghid atestat

SUPLIMENTE OPTIONALE:
Supliment camera single:                         215 euro/pers

SUPLIMENTE OBLIGATORII:
Taxe aeroport: 120 euro/pers
Taxe aeroport copil 0-2 ani :  
                  52 euro dus-intors

REDUCERI:
Copil 2-12 ani cazat in camera dubla cu 2 adulti: -10%
A-3-a pers. in tripla: 5%

ORAR ZBOR - BLUE AIR
(valabil pana la 24.10):
BBU 15:45–Barcelona  18:15
Barcelona  19:00–BBU 23:10

Circuit Incursiune latina in Spania

Puteti face rezervari pentru urmatoarele date de plecare:
23 iulie 2009 680 Euro, 27 august 2009 680 Euro, 17 septembrie 2009 680 Euro

680 Euro/ loc in dubla
8 ZILE/ 7 NOPTI


ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE

ROMANTIC TRAVEL - STUDIOUL DE CALATORII ROMANTICE
Agentia Traian: Str. Profesor Mihail Georgescu nr.24, demisol, sector 2, Bucuresti (langa Hala Traian), Romania.
Tel: 004 021 - 326.04.35/ interior 36 | Fax: 004 021 - 326.30.37 | E-mail: vanzaridirecte@romantic.ro
Agentia Delfinului: Soseaua Pantelimon nr.249, parter, sector 2, Bucuresti, Romania
Tel: 004 021 320.54.11 | Fax: 004 021 - 255.11.99
Web site: www.romantic.ro | www.romantictravel.ro

  back to top
Site-uri in reteaua InfoTravelRomania:
oferte litoral Romania litoral Grecia litoral Bulgaria litoral Turcia oferte cazare Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia litoral Spania vacante Austria litoral Malta, oferte vacante Malta InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral Bulgaria 2019 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2019; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Pomorie; Nessebar | oferte vacante Grecia
Contact portal turism InfoTravelRomania: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro |