Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 

 

Sunteti aici: HOME - EXTERNE 2013 - ROMADRIA CONFORT - PROGRAME SENIORI MALLORCA SPANIA
Agentia de turism ROMADRIA CONFORT
Adresa: Bucuresti, str. Eugen Carada nr.5 - 7 (langa Banca Nationala), sector 3, Harta
 
Tel:021 - 312. 73. 92 ;021 - 313.68.12; Fax:021 - 312.09.18; e-mail: office@romadria.ro
www.romadria.ro | Pagina de Facebook ROMADRIA CONFORT

MALLORCA, vacanta pentru seniori 2012-2013
Zbor charter in fiecare zi de Duminica perioada: 07 aprilie 2013 - 02 iunie 2013

Cea mai mare dintre insulele Arhipelagului Balear, Mallorca are peste 600.000 de locuitori si o suprafata de 3.640 km.
Clima: datorita pozitiei privilegiate in Marea Mediterana, insula Mallorca are un climat deosebit de placut. Exista circa 300 de zile insorite pe an, temperaturile variand intre 18 grade C in luna ianuarie si 24 de grade C in luna octombrie.

Cumparaturi:  sa faci cumparaturi in Mallorca este o adevarata placere. Va puteti cumpara cele mai moderne lucruri si accesorii vestimentare de la complexele El Corte Ingles sau C&A. De asemenea, puteti alege produse din piele cu traditie indelungata, confectii, broderii si dantelarii, obiecte de artizanat, decoratiuni interioare. Perlele de Majorica sunt cunoscute si apreciate in lumea intreaga. Daca veti vizita fabrica unde se realizeaza aceste perle artificiale, veti putea obtine o reducere semnificativa.

PRET/PERSOANA (loc in camera dubla): de la  399 EUR /persoana / sejur
• Supliment camera single : 129 EUR /persoana/ sejur
• A 3-a pers in camera dubla : 399 EUR /persoana/ sejur
• Copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti : 369 EUR /sejur ;Copiii intre 0,1-1,99 ani nu au loc in avion, tarif: 30 euro / infant
• Supliment non seniori : 99 EUR/ persoana/ sejur

De pretul de baza pot beneficia doi SENIORI cazati in dubla (persoane cu varsta peste 55 de ani) sau 1 persoana peste 55 de ani cu un nonsenior sau sau 2 persoane 55 de ani si un nonsenior cazati in camera tripla. Nu se accepta rezervari, daca acestea nu sunt insotite de: data nastere, pasaport (sau carte identitate).

Nota: Clientii nu au posibilitatea de a alege hotelul, repartizarea se va face la sosirea in Mallorca. Hotelurile sunt similare si fac parte din acelasi lant.

Servicii incluse:
- bilet de avion cursa TAROM: Bucuresti - Mallorca – Bucuresti
- 7 nopti cazare hotel 4* , cu pensiune completa (250 ml apa si 250 ml vin la cina)
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- excursie ½ zi – Mallorca Autentica
- asistenta turistica locala
- asigurare medicala
Nu sunt incluse:
- taxe de aeroport: 95 EUR / persoana
- asigurarea storno recomandata de agentie
- intrarile la obiectivele turistice
- alte servicii decat cele mentionate in program
Rezerva acum acest hotel la agentia de turism ROMADRIA CONFORT

Hotel DELFIN MAR 4* - Santa Ponsa www.delfinhotels.com
Localizare: la 150 m de plaja
Facilitati hotel: receptie, restaurant, piscine interioara/ exterioara, sauna, sala gimnastica. Camera: TV, telefon, aer conditionat, seif, baie proprie, uscator de par.

Hotel DELFIN SIESTA MAR 4* - Santa Ponsa
Localizare: la 130 m de plaja
Facilitati hotel: receptie, restaurant, piscine interioara/ exterioara,
Camera: TV, telefon, aer conditionat, seif, baie proprie, uscator de par.
Conditii inscriere si participare Hai in Mallorca – Perla Balearelor!


Conditii inscriere si participare Hai in Mallorca – Perla Balearelor!
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Tarifele sunt in euro / persoana / Sejur

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 20 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face intre 30-25 de zile calendaristice înainte de data plecării; b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 24-10 de zile înainte de data plecării; c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 9 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia ROMADRIA CONFORT nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din SPANIA conform standardelor proprii.

Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct in SPANIA, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada.

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.


oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2019 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2019; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2019 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro