Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Informatii turism - Companii aeriene Romania

Companii aeriene Romania

Companii aeriene low-cost: Blue Air, WizzAir, Air Bucharest, Ryanair, easyJet, Germanwings si altele.
Companii aeriene de linie: Tarom, Air Berlin, Austrian, AlItalia, Air Malta si altele.
Compania aeriana AIR BUCHAREST. Flota: 3 aeronave
Compania aeriana AIR BUCHAREST

www.airbucharest.ro
Air Bucharest opereaza cu 3 aeronave:
Boeing 737-300 cu 148 de locuri.Incepand din 16 octombrie 2015, flota companiei Air Bucharest s-a marit cu inca o aeronava Boeing 737- 400, cu 168 locuri. Din martie 2016 inca una:Boeing 737-500, 131 locuri.

Address: Bld. Iancu de Hunedoara, No. 36, Sector 1, Bucuresti / Romania
Phone: 00-40-21-2425530, 00-40-21-2425531; Fax: 00-40-21-2425532
Email: info@airbucharest.ro

Compania aeriana TAP PORTUGAL
Compania aeriana TAP PORTUGAL
Tap Portugal – este cea mai mare şi în acelaşi timp compania aeriană natională a Portugaliei, care a fost înfinţată în anul 1945. De la 1 iulie 2012, TAP operează şi pe ruta directă Bucureşti – Lisabona cu 3 zboruri directe, iar incepand cu 26 octombrie 2013 – 29 martie 2014, TAP va opera 4 zboruri săptămânale din Bucuresti.
În cadrul evenimentului care a avut loc la hotelul Marshal Garden, TAP Portugal a prezentat programul operaţional de vară. În perioada 1 iunie – 25 octombrie 2013, operatorul aerian portughez zboară de 6 ori pe săptămână spre Bucureşti, de luni până duminică, mai puţin în ziua de sâmbătă si spera ca gradul de ocupare al aeronavelor sa fie de cuprins intre 75 % si 90 % ceea ce inseamna mult peste media europeana .
Daca anul asta „ Se poarta Portugalia „ cu siguranta la anul se va purta Capul Verde cam asa ne propun cei de la Tap Portugal impreuna cu touroperatorul JC PORTUGAL.
Compania aeriana BLUE AIR

Prima companie aeriană românească are capital 100% privat şi a fost înfiinţată în 2004 din dorinţa de a crea o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preţ, oferind pentru prima dată în România bilete de avion ieftine către cele mai importante destinaţii din Europa. Printre beneficiile pe care le oferă folosirea serviciilor companiei aeriene BlueAir: o flotă modernă şi performantă, 100 de piloţi experimentaţi pe diverse tipuri de aeronave cu peste 10 000 de ore de zbor şi 150 de însoţitori de bord, 40 rute variate şi exclusive în toată Europa, programe şi servicii adiţionale precum MyBlue SmartMoney, Priority Smartcheckin, Ambulanţă Aeriană, Corporate, Cargo etc.

Flota Blue Air este constituită în prezent din 9 aeronave moderne Boeing 737, din care trei seria 737-300, unul seria 737-500, două seria 737-400 şi trei seria 737-800 Next Generation, cu capacităţi între 126 şi 189 de locuri. Familia de avioane 737 Next Generation este cea mai avansată din punct de vedere tehnic de pe piaţa avioanelor din aceeaşi clasă. Succesul de piaţă al seriei 737 NG este confirmat de investitorii financiari din domeniul aviatic, care au catalogat în mod constant seria ca fiind preferată datorită eficenţei superioare şi costurilor de operare reduse pentru clasa de avioane din care face parte.

Compania aeriana WIZZ AIR

WIZZ AIRProiectul de înfiinţare a companiei Wizz Air s-a conturat în iunie 2003, în momentul în care şase persoane cu o experienţă vastă în domeniul transporturilor aeriene şi cu rezultate de excepţie în alte domenii industriale au făcut echipă cu József Váradi, Directorul General Executiv al companiei. În numai trei luni, Wizz Air era deja o companie înregistrată şi gata de zbor.

Prima cursă a avut loc în ziua de 19 mai 2004, cu decolare de la Katowice. În prezent Wizz Air dispune de 10 baze de operare în regiune: Katowice, Varşovia, Gdansk şi Poznan în Polonia, Budapesta în Ungaria, Sofia în Bulgaria, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara în România şi Kiev în Ucraina, oferind zboruri pe 120 de rute.

În momentul de faţă, Wizz Air este cea mai mare şi cea mai ieftină companie low-cost din Europa Centrală şi de Est. Începând din august 2008, când a fost deschisă o nouă bază în Ucraina, compania dispune de zece baze principale pe teritoriul Europei.

Flota Wizz Air Flota Wizz Air este constituită dintr-un singur tip de Airbus A320, un aparat de zbor tânăr, iar vârsta medie a acestora nu depăşeşte 3 ani. Toate cele 20 aparate sunt echipate cu motoare International Aero Engine’s V-2500 şi sunt dotate cu 180 de scaune confortabile de piele. Aceste noi aparate de zbor ilustrează tehnologii de ultimă oră, ceea ce ne ajută să menţinem costul de exploatare la un nivel scăzut. Excelenţa în exploatare şi siguranţa reprezintă obiectivul nostru primordial, motiv pentru care lucrările de întreţinere a acestor aparate sunt asigurate cu maximă atenţie de către cei mai buni tehnicieni de care dispune Lufthansa Technik, una dintre cel mai importante companii de întreţinere din lume. Flota se va mări cu noi aparate într-un viitor apropiat, pentru a ajunge la un număr de 25-30 de aparate de zbor în următorii 3-5 ani.
Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala în Bucuresti, în iunie 2007. In prezent, compania ofera zboruri pe 24 rute, catre 10 destinatii, din Arad, Bucuresti, Cluj, Targu-Mures si Timisoara. La nivel global compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Croatia către numeroase destinaţii din Europa şi a lansat recent operaţiuni interne în Ucraina.

De vazut si:

autocar litoral Grecia 2019
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2019 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2019; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2019 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro