Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Informatii turism - Personalitati turism - Adrian Voican -

Adrian Voican

Adrian Voican - BIBI TOURING din Pliesti | Adrian Voican | foto 22 septembrie 2007 - Neptun - bursa de turism litoralDespre Adrian Voican
Profil: Născut la 1 octombrie 1963, Bucureşti

Ultima şcoală absolvită:
Facultatea de Telecomunicaţii, Bucureşti
www.bibi.ro


Manager Bibi Touring Ploiesti

Profesie: Inginer

Zâmbeşte când priveşte în trecut, amintindu-şi de perioada primei tinereţi. După absolvirea Facultăţii de Telecomunicaţii din Bucureşti, în 1988, a lucrat ca inginer în domeniul computerelor.

Fost ziarist la STRADA
A descoperit secretul succesului cu paşi mărunţi. A ştiut să piardă cu demnitate şi să-şi câştige cu modestie faima. Este un excelent orator.

După Revoluţia din 1989 a schimbat domeniul de activitate, punând bazele unei publicaţii săptămânale cu un tiraj de aproape 150.000 de exemplare. “Am înfiinţat ziarul "Strada" împreună cu câţiva foşti colegi de facultate. A fost o perioadă plină de împliniri, dezamăgiri şi pierdut naivitatea”, povesteşte Voican.

Adrian Voican este fondatorul şi managerul agenţiei de turism Bibi Touring din Ploiesti, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, pe regiunea Sud Muntenia şi preşedinte al Asociaţiei de Promovare a Turismului Prahova. Detine hotelul Bazart din Vama Veche.

Adrian Voican presedinte Asociatia de Turism Prahova


Este îndrăgostit de mare, de libertate, de oameni şi de tot ce e frumos. Deţine un renumit hotel pentru tineret şi un restaurant cu tradiţie, ambele într-un colţ de paradis de la capătul României numit Vama Veche. A fost ziarist şi este preşedintele ANAT pe regiunea Sud Muntenia.

Adrian Voican este cunoscutul personaj Bibi. Aşa îl ştiu cei care an de an, oameni simpli sau celebrităţi, ajung să calce nisipul din Vama Veche în căutarea unui loc al contrastelor, plin de terase cu stuf şi unde răsăritul e mai frumos ca oriunde.

A pus pe picioare Complexul BIBI un loc rustic, cu renume, situat la 50 de metri de malul mării, care abundă în evenimente muzicale şi oameni extraordinari, şi unde fiţele de oraş lipsesc cu desăvârşire.

“Iubesc Vama Veche pentru spiritul de libertate. Acolo nu există nicio graniţă. Am reuşit să înfiinţăm şi un dispecerat de cazare, de unde turiştii sunt direcţionaţi către locul unde vor să locuiască pe perioada sejurului”, spune Adrian Voican.

Este un om care la 46 de ani a reuşit ce mulţi nici nu visează să aibă vreodată: faimă, afaceri de milioane de euro, o familie reuşită şi foarte mulţi prieteni.

Tot ceea ce şi-a propus a reuşit să facă, cu multă ambiţie, răbdare şi perseverenţă. “Acum, după ani de experienţă în spate, pot să-i ajut pe alţii cu experienţa şi cu relaţiile mele. Sunt preşedintele ANAT pe şapte judeţe, printre care se află şi Prahova. În această organizaţie sunt înscrise peste 850 de agenţii de turism”, a precizat Adrian Voican.

Întrebări şi răspunsuri

Dacă aţi face un top ale celor mai importante destinaţii turistice din România, ce aţi alege?
Adrian Voican: “Eu sunt un om pentru care Dracula nu reprezintă un brand. Este un silicon turistic, este un fals, nu e nimic autentic. Românii se pot lăuda în schimb cu tradiţiile, cultura, cu artitectura, cu satul românesc. Vacanţa este o experienţă şi nu o cantitate de muzee şi tablouri. Nu enumăr destinaţii, pot spune doar că vacanţa de vis şi destinaţia perfectă este oriunde te simţi bine”

Ce-i place
Îi place fotografia şi atunci când are timp de concedii călătoreşte ca simplu turist, însă preferă să nu viziteze acelaşi loc de două ori. Citeşte multe cărţi de literatură şi poezie.

Ce nu-i place
Spune ca nu-i plac oamenii prefăcuţi, infatuaţi şi aroganţi. Nu agreează politica, nu a fost, nu este şi spune că nici nu va fi membru al vreunui partid politic.

 

Eurotrip
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
autocar litoral Grecia 2019
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2020 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2020; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2020 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro