Litoral 2018 Grecia
   
Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Agentii turism - Soft gestiune agentie turism

Tourma - soft gestiune agentie de turism


Dupa multe cautari de aplicatii speciale pentru agentii de turism, am gasit si am contactat cateva firme de specialitate in IT, de la care am si primit oferte scumpe pentru o agentie relativ mica.

Anii au trecut si din fericire am avut turisti care ne-au ales si pentru a doua, a treia oara, iar colegele de la Departamentul Turism cautau in dosarele cu bonuri de comanda si contracte, pentru a completa datele clientului in documentele actuale. Toate aceste cautari in fisele clientilor, in modul “manual” le-a solicitat destul de mult timp.
Fiind (si) in domeniul IT, la sfarsitul anului 2011 am decis sa ne dezvoltam o aplicatie speciala bazata pe activitatea reala a agentilor de turism.

Aplicatia noastra se bazeaza pe modul de lucru al unui agent de turism, pe pasii de urmat in cazul unei rezervari. TOURMA ajuta si mareste viteza de lucru, mai ales atunci cand este plin sezon si agentia e plina cu turisti care asteapta randul lor. Timpul costa bani!

Inaintea implementarii aplicatiei TOURMA, modul de lucru din punct de vedere a documentelor necesare (bon de comanda, contract, voucher) era mult mai complicat si predispusa la erori, documentele fiind create/deschise/salvate manual (denumite fel de fel, salvate cateodata gresit). Aceste documente acum sunt generate in mod automat, in format PDF, salvate si arhivate in baza de date, accesibile oricand pentru deschidere/salvare/modificare/printare.

Am introdus o sectiune, denumita Evenimente, unde putem vizualiza facturile scadente emise turistilor, cat si facturile primite de la furnizori, introduse in prealabil in program. Tot in sectiunea Evenimente, avem datele turistilor din documentele generate, cu check-in pentru perioada prestabilita (1-4 saptamani) si zilele de nastere a turistilor, pentru o mica atentie din partea noastra.

Toate ideile provin de la colegele care lucreaza de mai mult de 10 ani in domeniu, si am luat in considerare toate pretentiile si plangerile lor. In prima faza nu ne-am gandit sa avem un software comercial pentru agentii de turism, ci doar un program pentru uz intern, dar dupa 2 ani de folosire cu succes ne-am decis sa oferim acest ajutor si agentiilor de turism, la un pret accesibil pentru toti.

Cu speranta ca aplicatia sa va vina in ajutor va dorim mult succes si turisti multumit

Tourma - soft gestiune agentie de turism

Noutati 2014

Module funtionale actuale:

– gestionare : clienti, bonuri de comanda, contracte clienti, vouchere clienti, contracte furnizori/touroperatori, facturi furnizori/touroperatori

– facturi si chitante clienti

– atasare fisiere cu informatii (pdf, jpg, etc.) la clienti, furnizori, bon de comanda, contracte/facturi furnizori

– modul evenimente (va informeaza inainte cu 1/2/3/4 saptamani): scadenta facturi furnizori, scadenta facturi clienti, check-in clienti, expirare contracte furnizori, zile de nastere clienti

Noutati:

Nov. 21. Website – Promo – Am adaugat tutoriale video pe site, si am creat pagina Facebook pentru o comunicare mai usoara cu clientii nostri.

Nov. 18. New Feature – Am introdus butoane langa liste pentru adaugare, copiere, tiparire, etc. pentru a simplifica interfata.

Nov. 3. New Feature – Am predat catre utilizare, si am introdus in productie generarea facturilor si a chitantelor, dupa nenumerate teste si bug-fixuri. Cursul BNR a valutelor se aduce in mod automa de pe internet la pornirea programului, si este introdus/salvat in baza de date locala.

Oct. 10. Info – Facturi catre clienti – Toate facilitatile enumerate mai sus sunt functionale, am corectat multe bug-uri, in cateva zile suntem pregatiti pentru lansarea versiunii finale cu facturare catre clienti, ca sa avem toate documentele necesare la un singur loc, toate generate automat in cateva minute. Totodata lucram la o noua versiune al Ghidului de utilizare.

Aug. 29. Info – Facturi catre clienti – Chiar daca am intarziat cu aceasta facilitate, suntem deja in teste cu versiunea noua ce are activat facturi si chitante catre client, evidenta acestora, posibilitatea de a introduce datele firmei – pentru o flexibilitate mai mare pentru voi, deoarece pana in prezent documentele pentru tiparire trebuiau editate manual la fiecare firma in parte (personalizare), adaugare si management de utilizatori, datele acestora va apare pe factura. In cateva saptamani vom fi pregatiti pentru lansarea oficiala a versiunii complete, dupa care ne apucam de modulul de statistici.

Apr. 14.2014 Info – Contract cu turistul – O sa avem o schimbare in contract – pentru a ne conforma cu ordinul nr. 562/2014 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului turismului nr. 235/2001 privind asigurarea turistilor in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 273 din 14.04.2014 ( http://www.legex.ro/Ordin-562-2014-133280.aspx )

Apr. 10.2014 Demo – Versiunea instalabila de catre utilizatori este pregatit. Se fac ultimele teste de instalare si o vom publica pe site in curind. Facem eforturi pentru a pregati interfata multi-utilizator, pentru a avea o mai buna urmarire a activitatii in cazul in care se foloseste pe mai multe sisteme, acesta fiind necesar la generarea facturilor.

Mar. 26.2014 Import – Introducem posibilitatea de a importa datele din alte programe, unde deja aveti introdus datele turistilor. Aceasta facilitate o vom efectua noi, in cazul in care optati pentru achizitionarea software-ului.

Feb. 28. 2014 Design – Noul Logo pentru aplicatia Tourma

Ian. 30. 2014 Feature – Introducerea optiunii Salvare baza de date – la versiunea comerciala – cu mentiunea ca acest fisier sa ajunga pe un alt sistem, sau dispozitiv USB extern (USB stick, USB HDD extern) . Se selecteaza directorul unde se creaza automat fisierul.

Ian. 29. 2014 Bug – Posibilitatea de a sterge clienti dezactivata, acesta, in cazul in care avea bon de comanda deschisa, ducea la imposibilitatea afisarii bonurilor de comanda.

Ian. 28. 2014 Feature – Introducere

DEMO VIDEO


1. Primii pasi si setarile de baza Tourma


2. Generare bon de comanda, contract si voucher


3. Generare factura si chitanta


4. Liste, facilitati si modulul evenimenteEurotrip
 
autocar litoral Grecia 2018
 
Forumul Ghizilor de Turism IV
 
 
vacante cu Jumbo Travel
oferte Revelion 2019 Romania, oferte Craciun Romania 2018
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
Litoral 2018  Bulgaria
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

InfoTravelRomania InfoTravelGrecia totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2018 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2018; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2018 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro