Cauta stire turism

  • Categorie


Targul de Turism Vacanta 2018 - Timisoara

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Targuri turism
Targul de Turism Vacanta 2018 - Timisoara
Sunteți invitați la cel mai mare târg de turism din vestul țării, care va fi organizat în perioada 2 – 4 martie 2018, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara (CRAFT).
Zeci de agenții de turism din regiune și din țară vă așteaptă cu pachete de vacanță la prețuri reduse cu până la 30 la sută. Din program vor face parte și prezentări de destinații, prezentări de produse și servicii pentru activități de timp liber. Cei în căutarea unei destinații pentru concediile din 2018 vor putea alege mai ușor.
Ca în fiecare an, publicul vizitator va putea admira participantele la concursul Miss Turism 2018.
Evenimentul este organizat de ANAT și Atu Advertising pentru al cincelea an consecutiv.

Programul târgului este de vineri până duminică între orele 10.00 și 19.00.

Intrarea este liberă!

Timișorenii sunt invitați la Târgul de Turism Vacanța care are loc în primul weekend din luna martie

Târgul de Turism Vacanța Timișoara, a cincea ediție, va avea loc anul acesta în perioada 2 – 4 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, unde câteva zeci de agenții de turism vor prezenta destinații și pachete de vacanță cu prețuri mai mici pentru cumpărare cu 6-7 luni în avans pentru toate destinațiile
Reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din vestul României spun că anul acesta destinațiile care vor reveni în atenția publicului sunt Bali, Egipt, precum și cele din zone exotice pentru care există opțiune de zbor charter cu conexiune din Timișoara.

“Cea de-a cincea ediție a Târgului de Turism Vacanța va avea noi puncte de interes pentru public, având în vedere solicitările pe care le primesc agențiile de turism. Observăm un interes crescut pentru Egipt – pachete cu plecare din Budapesta, pentru destinații exotice cu zbor charter spre Republica Dominicană, Cuba, Mexic cu plecare din Timișoara, pentru Bali, toate aceste destinații având tarife accesibile. Rămân destinații favorite Turcia și Grecia, croazierele, iar dintre destinațiile exotice Maldive, Thailanda, Caraibe, Jamaica. Avantajul pentru public este că târgul aduce împreună agențiile de turism, astfel că într-o singură zi pot fi analizate mai multe posibilități de călătorie pentru 2018”, a spus Raluca Ungureanu, președinte ANAT – Regiunea Vest.

În ceea ce privește zborurile charter din Timișoara, pe perioada verii vor opera avioane spre Antalya, Costa Brava – operare pe Barcelona, Zakinthos, Creta. O nouă destinație cu charter este Istrael – tur. Ofertele de vacanță pentru Grecia, o noutate care ar putea atrage atenția publicului, vin cu destinația Insulele Cyclade: Naxos, Paros, Ios.

Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2018, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei. Copiii vor avea parte de multă atenție, la locul de joacă special amenajat pentru ei, astfel încât părinții să poată solicita în voie informații despre ofertele de vacanță.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 19.00, în toate cele trei zile, cu intrare gratuită.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în colaborare cu Agenția de Publicitate Atu Advertising.

Data stire: 28 februarie 2018
Categorie: Targuri turism
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Innovation Travel - InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina: