Cauta stire turism

  • Categorie


Tap Portugal revine in Romania

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
Tap Portugal revine in Romania
InfoTravelRomania.ro a fost invitat astazi pe aeroportul Henri Coanda pentru inaugurarea oficiala a companiei Tap Portugal, care revine iar in Romania. A avut loc o conferinta de presa, cateva dansuri, apoi am coborat direct pe pista unde am avut ocazia sa vedem primul avion Tap Portugal pe acest sezon. Mai multe detalii gasiti in comunicatul de mai jos:

O nouă rută către destinații de vacanță inedite pentru români
Lisabona, revelația sezonului estival 2017, devine mai accesibilă pentru turiștii români. Cea mai sigură companie aeriană din Vestul Europei, Tap Portugal, a revenit din iulie în România, cu zboruri directe pe ruta Lisabona – Bucureşti și estimează că va transporta, până la finalul anului, 70.000 de pasageri. Odată cu relansarea rutei Lisabona – București - Lisabona, turiștii români vor beneficia de legături foarte bune cu zone turistice unde până acum ajungeau foarte greu. În prezent, aproape 3.500 de turiști români ajung în fiecare lună în Portugalia.
Inaugurarea oficială a cursei are loc astăzi, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. La eveniment participă David Jacinto, Head of Northern and Central European Sales, Peter Szolnok, Regional Manager și Claudia Stroescu, Sales Manager Romania.

“Pasagerii TAP Portugal vor beneficia de o structură total nouă de prețuri pentru biletele de avion, de la cele mai ieftine dedicate celor care călătoresc cu costuri minime, până la cele pentru cei care doresc să beneficieze de servicii complete și confort sporit, de rute noi și zboruri suplimentare pentru cele existente. Dacă în prezent avem cinci zboruri pe săptămână, din vara anului 2018 preconizăm că zborurile directe TAP București – Lisabona vor fi zilnice”, a declarat David Jacinto, manager de vânzări pe Europa Centrală și de Nord.

TAP Portugal în România
Sosirea zborului TAP TP1322 la București, vineri, 7 iulie 2017, va fi marcată printr-un salut cu tunurile de apă. De asemenea, organizatorii au pregătit un moment artistic inedit la check-in: un dans plin de culoare și personalitate, caracteristice spiritului portughez.

Vor fi șase zboruri pe săptămână spre Lisabona. Aeronavele Airbus, de tip A319 și A320, dedicate operarii rutei, vor pleca de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, la ora 7:00. În zilele de vineri, zborurile București – Lisabona au loc la ora 17:30.


Legături mai bune pentru turiștii români
Odată cu relansarea rutei Lisabona – București - Lisabona, turiștii români vor beneficia de legături foarte bune spre zone turistice deosebite. Este vorba de conexiuni spre Madeira sau Azore, două destinații portugheze din Oceanul Atlantic, extrem de pitorești. De asemenea, zboruri TAP vor deservi si Gran Canaria. Via Lisabona, TAP Portugal acoperă rute și spre 11 destinatii din Spania, precum Asturias, Sevilla, Bilbao, La Coruna și Vigo si, bineinteles, catre toate destinatiile importante portugheze, precum Porto, Faro, Funchal, Porto Santo, Ponta Delgada si Terceira.

TAP Portugal are zboruri proprii către 10 orase din Brazilia si destinatii in Africa precum Capul Verde, Sao Tome & Principe, Mozambic, Senegal, Ghana, Togo, Angola și Coasta de Fildes, destinații inedite, mai puțin cunoscute românilor, unde se va putea ajunge de acum mult mai ușor. De asemenea, operează spre ambele aeroporturi importante din New York (JFK și Newark), spre Miami, Boston si din iunie anul acesta, catre Toronto. În plus, este singura companie de linie ce ofera 3 destinatii din România catre Maroc: Casablanca, Marrakech si Tanger.

Dacă Lisabona sau Porto nu sunt destinația finală, pasagerii care au, de exemplu, destinații din America de Nord, către Boston, New York, Miami sau Toronto, pot beneficia de programul Portugal Stopover, adică pot intrerupe calatoria si pot petrece pana la 3 zile în Lisabona sau Porto, fără costuri suplimentare. Din vara anului trecut, 53 de mii de turiști au beneficiat de acest program și se așteaptă la o creștere semnificativă.

“Turiștii care vor călători cu TAP Portugal se vor bucura de servicii de calitate, complete : platou cald la bord, posibilitatea alegerii gratuite a locului în avion, bagaj înregistrat gratuit, confort sporit al scaunelor, inclusiv la clasa Economică, o cabină cu un design nou în clasa Business. În plus, vor putea alege zboruri pe distante medii și lungi, via Lisabona, către destinații finale aflate pe toate continentele.

Programul de fidelizare pentru pasageri, Victoria, cel de stopover gratuit în Portugalia, sunt doar două exemple de produse ale companiei, gândite pentru a oferi beneficii suplimentare pasagerilor care aleg să călătoarescă cu TAP”, a spus Claudia Stroescu, director de vânzări pe România.


Investiții TAP Portugal
TAP Portugal revine în țara noastră cu ruta Lisabona - București - Lisabona, după ce anul trecut a investit în 53 de avioane noi. De asemenea, a modernizat flota existentă printr-o investiție de 81 de milioane de euro. În 2016, TAP a transportat 11,7 milioane de pasageri, cu 400.000 mai mulți comparativ cu 2015 și a avut încasări de 2,2 miliarde de euro.

Compania aeriană portugheză, membră a Star Alliance din 14 martie 2005, se află într-o continuă expansiune. Pe lângă București, TAP Portugal a introdus vara aceasta 7 rute noi către Toronto (America de Nord, 10 iunie), Abidjan (Africa, 17 iulie) și alte cinci destinații din Europa: Alicante și Gran Canaria (Spania, 10 iunie), Budapesta (Ungaria, 1 iulie), Koln (Germania, 15 iulie), Stuttgart (Germania, 10 iunie). De asemenea, a crescut și numărul de curse către Statele Unite, pe rutele deja deservite: New York (doua aeroporturi), Boston, Miami.

În 2017, compania a introdus alte 5 curse către destinațiile din America de Nord, în creștere față de 2016, când erau 30 sau 16, în 2015. Cele mai multe sunt către New York, 16.

Compania TAP Portugal a fost desemnată cea mai sigură companie aeriană din Europa de Vest, potrivit unui raport JACDEC privind siguranța companiilor aeriene. North American Magazine a desemnat compania TAP ca fiind cea mai bună companie aeriană din Europa în ultimii cinci ani.

Tap Portugal ajunge în 81 de destinații, din 34 de țări, inclusiv țări din Africa, America de Nord și de Sud.

Data stire: 7 iulie 2017
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina: