Cauta stire turism

  • Categorie


Simona Halep investeste in TURISM

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Simona Halep investeste in TURISM
Simona Halep a cumpărat o pensiune de patru stele în Poiana Braşov şi un hotel în centrul istoric al Braşovului. Potrivit unor surse de piaţa imobiliară locală, jucătoarea de tenis a plătit pentru cele două proprietăţi circa 2 milioane de euro.

Este vorba despre pensiunea Drachenhaus, cunoscută mai mult sub denumirea de Heraldic Club, situată chiar la intrarea în Poiana Braşov. Pensiunea are 24 de camere şi apartamente cu vedere spre Masivul Postăvaru. O cameră costă, în acest moment, 100 de euro pe noapte.

La pachet cu pensiunea din Poiana Braşov, Simona Halep a cumpărat şi hotelul Drachenhaus din Braşov, situat pe strada Nicolae Bălcescu, chiar în centrul istoric.

Pensiunea din Poiana Brașov are o ambianță medievală, fiind împânzită de blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii etc.

Simona Halep mai deţine câteva imobile în Constanţa, a investit într-un complex hotelier care se ridică în partea de nord a staţiunii Mamaia şi care ar trebui să fie gata până la finalul anului. De curând a deschis şi o cafenea, situată pe strada Mircea cel Bătrân, nu departe de faleza Cazinoului din Constanţa. Cafeneaua poartă numele SH Cafe, iniţialele fiind dispuse pe o minge de tenis.

De afacere se ocupă fratele Simonei, Nicolae, dar jucătoarea de tenis s-a implicat serios în planul de amenjare a localului. Cafeneaua are un spaţiu generos, în care se poate servi, pe lângă cafea, şi micul dejun, pizza ori burgeri.

Până în acest moment, Simona Halep a reuşit să acumuleze venituri de peste 19 milioane de dolari.

Data stire: 14 septembrie 2017
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina: