Cauta stire turism

  • Categorie


RyanAir lanseaza doua rute din Oradea

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
RyanAir lanseaza doua rute din Oradea
RyanAir lanseaza doua rute din Oradea, spre Barcelona si Milano, incepand din martie 2017

Ryanair, compania aeriana preferata a europenilor, a anuntat,astazi (20 septembrie), primele sale zboruri din Oradea, cu 2 rute noi catre Barcelona Girona (2 x saptamana) si Milano Bergamo (2 x saptamana) incepand din martie, care vor aduce 60,000 clienti p.a. pentru Aeroportul Oradea, cel de-al 4-lea aeroport pe care opereaza Ryanair in Romania, se arata in comunicatul Ryanair.

Negocierile s-au purtat inca de la inceputul anului, iar in acest moment, ele au ajuns in punctul de a fi finalizate
Din martie, Ryanair aduce la Oradea:

2 rute noi: Barcelona Girona (2 pe sapt.) & Milano Bergamo (2 pe sapt.)
in total 8 zboruri saptamanale
60.000 de clienti pe an, dupa cum preconizeaza compania

Ryanair a sarbatorit noile sale zboruri din Oradea prin scoaterea la vanzare a locurilor, la tarif promotional, incepand de la doar 19.99 E pentru calatorii in aprilie 2017, care sunt disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, luni (26 septembrie).
Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru Romania, Ryanair, a declarat la Oradea :

"Suntem incantati sa anuntam ca tarifele reduse Ryanair au ajuns si la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operam in Romania, cu doua rute noi catre Barcelona Girona si Milano, incepand din martie 2017, care vor aduce anual 60,000 clienti pentru Aeroportul Oradea.

Rutele noastre catre Barcelona Girona si Milano Bergamo sunt alegerea ideala pentru calatorii business si de agrement, si urmaresc anunturile noastre recente de crestere in Romania - la inceputul lunii am deschis o noua baza la Timisoara, urmand ca la sfarsitul lunii octombrie sa inauguram si baza noastra din Bucuresti.

Pentru a sarbatori noile noastre rute din Oradea, scoatem la vanzare locuri pentru Barcelona Girona si Milano Bergamo, la pretul promotional de la doar 19.99E pentru calatorii in aprilie 2017, care sunt acum disponibile pentru rezervari, pana la miezul noptii, luni (26 septembrie). Pentru a nu rata aceasta promotie extraordinara invitam clientii sa viziteze site-ul ryanair pentru rezervari."

Data stire: 21 septembrie 2016
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ryanair

Comentarii despre pagina: