Cauta stire turism

  • Categorie


InfoTravelRomania.ro participa cu stand la Targul de Turism al Romaniei

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Evenimente
InfoTravelRomania.ro participa cu stand la Targul de Turism al Romaniei
Intre 16 si 19 noiembrie 2017 se va desfasura la ROMEXPO, Targul de Turism al Romaniei 2017 editia de toamna. Expozitia se va intinde pe 3 pavilioane: C1, C si C3 iar intrarea pentru public costa 10 lei.

Portalul de turism InfoTravelRomania.ro participa cu stand in Pavilionul C3, stand 21A, undeva in colt.

Va asteptam la standul nostru pentru orice fel de intrabare legata de turism.

Aveti un hotel sau o pensiune? va puteti face cont de hotel gratuit. pe site si datele dvs. apar instant.Vedeti aici lista unitatiilor de cazare.

Sunteti ghid de turism? va puteti face cont de ghid gratuit. si datele dvs. apar instant pe site sectiunea GHIZI.Vedeti aici lista ghizilor de turism.. Vreti sa apara si datele de contact achitati 70 lei/ an. Deasemeni detalii despre Forumul Ghizilor editia a IV -a din 27 ianuarie 2018 - Hotel Belvedere 3* Predeal.

Aveti o agentie de turism? va puteti face cont de agentie si urcati oferte nelimitat pe site-ul nostru sectiunea sejururi sau circuite. Cat costa? 70 lei/ luna.Vedeti aici sejururi introduse de agentii.


Va intereseaza incomingul? Va asteptm la Forumul de Incoming V din 13 decembrie 2017 - Hotel Ramada Plaza.Locuri limitate!

Sunteti un turist ratacit si pur si simplu vreti o oferta? Completati: formularul de cerere vacanta si mesajul dvs. ajunge la toate agentiile de turism membre in sistemul InfoTravelRomania.ro

Esti student sau absolvent si iti cauti de munca? Vino la noi cu un cv si noi te ajutam sa iti gasesti de munca.

Vreti sa stiti cum se va imbraca Corina Martin? ce numar la pantof are dl. Dragos Anastasiu? sau ce legi a pregatit domnul ministru? atunci trebuie sa ajungeti in standul nostru!

Va asteptam!

Data stire: 2 noiembrie 2017
Categorie: Evenimente
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina: