Cauta stire turism

  • Categorie


ExpoVacanta 2018 s-a incheiat cu succes

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
ExpoVacanta 2018 s-a incheiat cu succes
Târgul de turism ExpoVacanta, ediţia a XI-a, care a avut loc în perioada 16-19, martie 2018 s-a încheiat cu succes. În cadrul acestui târg turiştii prahoveni, dâmboviţeni şi buzoieni care au vizitat centrul expoziţional Ploieşti Shopping City, gazda evenimentului au descoperit noutăţi, reduceri irezistibile de preţ, degustări de vin şi momente memorabile. Printre expozanţii din acest număram agenţii de turism, instituţii de cultură ploieştene, crame, centre medicale de top şi reprezentanţi ai centrelor de informare turistică.

În cadrul deschiderii oficiale a Târgului au participat spre onoarea organizatorilor ambasadori din Tunisia, Excelența Sa Dna Boutheina Labidi, Qatar, Excelența Sa Dl. Abdullah Nassier Abdullah Alhumaidi, Cuba, Excelența Sa Dl. Roberto César Hamilton MAGAÑA, Palestina, Excelența Sa Dl. Faud Karim Saliba Kokaly şi Belarus, Excelența Sa Dl. Andrei Grinkevich. De asemenea au fost prezenţi Domnul Aurelian Gogulescu, Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Prahova şi Valentin Pop reprezentant al Ministerul Turismului. Membrul fondator al Asociației, ANAT, a fost reprezentat de către Prim vicepreşedintele Dumitru Luca, din partea Consiliului Județean Prahova, Evelina Nicolae, iar din partea Primariei Breaza, Doamna Viceprimar Bran Alexandra Lăcrămioara.

Pe perioada desfăşurării Târgului, ofertele cele mai populare au fost pentru perioada imediat următoare: minivacanţa de Paşte, 1 mai şi Rusalii, cât şi pentru sezonul estival. Astfel pentru minivacanţa de Paşti turiştii pot alege un hotel de 4 stele în Sinaia unde vor achita pentru 3 nopţi de cazare cu Mic Dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în Noaptea de înviere şi dejun pascal 930 lei/pers. În cazul unui hotel de 3 stele, tot în Sinaia, pentru 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, întâmpinarea oaspeţilor cu ouă, cozonac şi vin în noaptea învierii şi dejun festiv cu DJ în dată de 8 aprilie, turiştii vor plăti 585 lei/pers. În cazul în care vor alege o vilă de 3 stele, turiştii vor achita 523 lei/pers şi vor beneficia de cazare pentru 4 nopţi cu mic dejun inclus, cina pascala în data de 8 aprilie şi întâmpinarea oaspeţilor cu ouă cozonac şi vin în noaptea Învierii.

Pentru perioada de 1 mai, turiştii pot opta pentru 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu tariful de 445 lei/pers cu mic dejun inclus şi cină festivă şi petrecere cu DJ în data de 28 aprilie sau pentru o vilă de 3 stele la preţul de 523 lei pers pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque cu foc de tabără.

“Târgul ExpoVacanta a ajuns la ediţia a XI-a şi suntem onoraţi de participarea, în premieră, a cinci ambasadori la deschiderea oficială a evenimentului. Mulţumim Centrului Ploieşti Shopping City care ne găzduieşte an de an şi aduce un plus de valoare manifestării. La tombola cu premii marele premiu a fost un sejur în Kusadasi de 7 nopţi All Inclusive cu transport inclus, alături de alte câştiguri oferite de organizatori”,a declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Data stire: 20 martie 2018
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: APDT Prahova

Comentarii despre pagina: