Cauta stire turism

  • Categorie


Dispeceratul National Salvamont 0372126668 sau 0SALVAMONT

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Dispeceratul National Salvamont  0372126668 sau 0SALVAMONT
Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Dragi prieteni, ne aflăm la începutul unui nou week-end şi la finalul vacantei şcolare, şi cu siguranţă, pârtiile de practicare a sporturilor de iarnă vor fi din nou pline.

Avem peste 300 intervenţii numai în ultima săptămâna, număr îngrijorător de mare, ce ne determină să vă sfătuim să schiaţi responsabil, cu echipament corespunzător, adaptat stilului si nivelului dumneavoastră, cu o conduită preventivă faţă de cei din jur. Noul strat de zăpadă îi poate îndemna pe iubitorii schiului offpiste la noi provocări, dar aceştia trebuie să îşi aleagă cu grijă pantele şi liniile de coborâre, să facă un test al zăpezii şi să aibă asupra lor kitul de avalanşă.

În aceste zile, ca în toate perioadele de vârf ale sezonului turistic de iarnă, un număr de circa 400 de salvamontişti se vor afla la datorie şi alături de dumneavoastra, în zonele montane cu afluenţă turistică mare, în zonele de practicare a sporturilor de iarnă, în punctele medicale şi de intervenţie din cca 90 de posturi şi baze salvamont, astfel încât să se reuşească intervenţia cu operativitate în situaţia producerii de accidente.

Echipele Salvamont, singurele structuri care deţin competenţa legală, personal pregătit profesional şi atestat pentru a interveni în soluţionarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecţiuni medicale, pot fi alertate prin sistemul unic de urgenţă 112 şi prin intermediul Dispeceratului Naţional Salvamont (0372126668 sau 0SALVAMONT) sau de pe aplicaţia SALVAMONT pentru telefoanele mobile.

Salvamontişti, alături de salvatorii ISU , Ambulanţă-SMURD-Heli, sunt şi vor fi întotdeauna alături de dumneavoastra !

Galerie poze
Data stire: 9 februarie 2018
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Salvamont Romania

Comentarii despre pagina: