Cauta stire turism

  • Categorie


Delta Dunarii se promoveaza la Fishing Hunting Expo

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Delta Dunarii se promoveaza la Fishing Hunting Expo
Pentru o promovare proactivă și eficientă în plan internațional a Destinației Turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord, Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, în parteneriat cu The Fishing& Hunting Channel și alături de importanți operatori de turism din județul Tulcea participă, în premieră, la F&H Expo 22.03.-25.03.2018 una dintre cele mai importante și prestigioase expoziții de profil din Europa Centrală și de Est.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție, unde a adunat peste 13.000 vizitatori, că este una dintre cele mai importante expoziții de profil, cu participare internațională de cel mai înalt nivel. De aceea, anul acesta Fishing & Hunting Expo se desfășoară pe o suprafață de peste 11,500 mp în care pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, asociații de pescari și cluburi de pescuit sportiv, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile turistice de pescuit sportiv din România și nu numai.

The Fishing& Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, cu o audiență de peste 15 milioane de telespectatori și care promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.

In standul Destinației Turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord – Fishing & Hunting 2018, Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării și unii dintre cei mai importanți operatori de turism, prezintă turiștilor interesați o ofertă bogată de turism de aventură și de pescuit:

Zona Dunăvăț – Complex Razelm Sinoe – Complexul Delta Paradis cu incinta privată de pescuit de 1005 ha unde turistul poate pescui la toate categoriile de pește. Organizează concursuri de pescuit la știucă, in sistemul catch and release. Turiștii pot experimenta și activități de bird watching.

Zona Sfântu Gheorghe – Complexul Green Village, in zona există numeroase canale și lacuri unde se poate pescui la știuca și șalau. Turiștii au posibilitatea de a veni cu ambarcațiuni proprii putând fi acostate intr-un mini port privat cu paza asigurată. Sunt organizate concursuri de pescuit la știucă, crap și somn, in sistemul catch and release.

Zona Murighiol - Uzlina – Complexele Turistice Egreta Hidroturism și Cormoran-incinta de pescuit Cormoran, pescuit in principal la știucă. In perioada urmatoare sunt organizate concursuri de pescuit la știucă, in sistemul catch and release.

Zona Crișan - Danube Delta Resort, oferă partide de pescuit, atât in iazul din cadrul locației ( caras, biban, roșioara) sau în gropanele de la malul Dunării,( crap,somn, salau,) , pe ambele brațe ale Dunării vechi, pe canalul Litcov sau canalul crisan Caraorman, lacurile Roșu, Puiu, Lumina, Trei iezere, Bogdaproste, pentru pescuit la știucă sau in amenajările piscicole Obretin și stația 11.

Data stire: 24 martie 2018
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii

Comentarii despre pagina: